- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi duygunesil
-
Ne demeksalatana koyduğun yağ miktarına dikkat ediyorsundur umarım ! tatlı kaşığını geçmemelıymış ve ishal varsa armuta dikkat etsen iyi olur çünkü bildiğim kadarıyla o da sindirim kolaylaştırıcı, ishal yapıcıdır :44: Evet su tüketimide çok önemli hele ilaç kullanıyorsan su tüketimini arttırabilirsin ve ishal olduğun için vücudunun kaybettiği suyu dengelemelisin
evet dikkat ediyorum ! bulantı olduğu için suyu içmekte çok zorlanıyorum ......... su isteğini arttırmak için bir çaare var mı blmiyorum ... çok zor verdiğimi dünüyorum kiloyu
evet evet paylaşalım her gün daha yararlı oluyor. bi tatlı geldiki soorma. sen egzersiz olarak ne yapıyorsun.
spor şimdik mahllede ki arkadaşlarımı da gaza getirdim .. evimizinn alt kısmındaa park var dün yürüyüz tyaptık parkı 2 tur sonra hareket yaptım 10 dakikaa ve yokus cıktık uzun bır yokus eve geldim 11 adet şıvay çektim vee 60 adet squat yaptımmm suan ayaklarımı kırpamıyorum bılee...
ÖGLENNN YEMEGİMİDE YAZAYIMM
1,5 dilim kepek ekmek
3 kaşık amerikan salatası
corba
2 adet köfte küçük 3 adet patates tüp şeklinde küçük...
2 dilim kavun...
ve şimdidee 1 bardak yeşil çay içiyorummm .. :) çokmu yedim acabaaa
Bi türlü denk gelemedik :) geç görüyorum k.bakma . Bende bakayın nesfitin sitesine , rahatsızım biraz 1 haftadır diyetteydim şimdi hiç iştahımda yok hareket edicek halimde yok
sadece 15 kilo mu verdiniz? daha fazla vermiş gibi görünüyorsunuz. tam anlayamadım. ne kadar zamanda verdiniz
sen ne kadar sürede ve nasıl verdin 21 kiloyu ? :)
kesinlikle :) ben nesfitin sitesindeki egzersizlerden bi kısmını seçtim kendıme onları yapıyorum canım ya sende bak istersen
hem tamam canım bakıyım. bende yürüyüş yaptım 1 saat
akşam yemekte bir kase çorba
5 yemek kaşığı patlıcanlı kabaklı türlü
1 kase yoğurt birazda salatalık domates yedim
çok iyi bende tamamını paylaşayım böyle parça parça olmasın
abah 9 bir bardak ballı ılık su
9:30
3 taze incir bol tarçın ve az zeytinyağlı
2 yeşil zeytin
maydanoz
yarım kk peynir
1-2 dilim domates, salatalık
yarım dilim tam buğday ekmeği
saat 11:00 bir fincan yeşilçay
saat 12:30 şekersiz türk kahvesi
saat 15:30
1 kepçe tarhana çorbası
2 çorba kaşığı kabak yemeği
1 tabak zeytinyağlı pırasa(pirinçsiz)
saat 18:30
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt ve yarım armut
spor olarakta 1 saat yürüyüs ve 15 dklık egzersiz.3 litre su benden bu kadar
evet aslında 16benım vücut yapımdan kaynaklanıyor birazda zaten normale göre benım sorunum göbekteydi çünkü bacaklarım vücuduma göre inceydi ve 3.5 ay gibi bi sürede verdim
sen ne kadar sürede ve nasıl verdin 21 kiloyu ? :)
evet ama bununla idare edeceğiz artık :) evet ya iştahsızlık ve halsizlik çok kötü oluyor ınsallah bir an önce iyileşrsinnnn
selam senin kilona inebilmek için neler vermezdim bir bilsen kıymetini bil cnm ......... beş kilo bir şey değil .....inan ...verirsin hemen 2 ayını ya alır ya almaz......
oh oh maşallah canım menü süper:) ben bugün biraz geç yedim yarın dengelerim artık .
tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin valla ya hergün 15dk egzersiz demişsin hangi egzersizleri yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?