15 kilo verdim.önerilerimle benimle kilo vermek isteyenler buraya!

tamam canım banaa uyar her gün burdayımmm ... Ben her daim burdayımmm yeter ki sorumluluklarımızlaa birlikte güzelleşelimm ... Hımm bu aradaa ben seni dün gördüm vee ben dün aksam 6 dan sonra hiçbirsey yemedim ve spor yaptım yaklaşık 1 saat bacaklarımı hissetmıyorumm amaaa olsunn ... Herseye değecek inşallah

peki ala ilk başta acı olacak ama sonra geçiyor hatta ben kendimi öyle zamanlarda 'acı yok rocky !' diyerek motive ediyorum

peki ala ilk başta acı olacak ama sonra geçiyor hatta ben kendimi öyle zamanlarda 'acı yok rocky !' diyerek motive ediyorum

bendee kendimiiii başarmalısınnnn nedenn yapamayasınn kimsee doğuştan zayıf değil diyorummm.... yemeği hiç aklımaa getirmyorummm...
bu arda 10,30 da aldığım 1,5 lt su bittii :) durmak yok yola devamm:)

bendee kendimiiii başarmalısınnnn nedenn yapamayasınn kimsee doğuştan zayıf değil diyorummm.... yemeği hiç aklımaa getirmyorummm...
bu arda 10,30 da aldığım 1,5 lt su bittii :) durmak yok yola devamm:)

en iyisii ohhhh çok iyi benımde yaklaşık olarak 1.5 litre su bitti ve şimdi kahvemide içtimmmm

hım kahve türk kahvesimi içiyorsun yoksa nescafe :) yada nescafenın şekersiz olanını hangiisinii i dimi :) 1,5 lt dahaa içsemmm yeterlimidir yoksa içebildiğim kadar içmelimiyim...

şekersiz türk kahvesi içiyorum canım metabolızmamı hızlandırması açısından.nescafeyi bırakalı çok uzun zaman oldu içersemde okulda final zamanları şekersiz olanlarını tercih ediyodum ama sonra onbu da bıraktım hazır şekersiz türk kahvesine başladım.su konusunada gelirsek 3 lt yeterlidir muhtemelen çünkü fazlasıda böbreklere zararlı olabilir

hımm o zmann bendee şekersiz türk kahvesineee başlıyorummmmm mademmm metabolızmayı hızlandırıyorr ben nedenn içmiyorum ki dimii amaa :) :) :)

hımm o zmann bendee şekersiz türk kahvesineee başlıyorummmmm mademmm metabolızmayı hızlandırıyorr ben nedenn içmiyorum ki dimii amaa :) :) :)

tabiki bu yolda yapılan her şey mübah ! tabiki akla ve mantığa uygun zararsız şeylerden bahsediyorum böyle bldiklerimizi paylaştıkça daha kolay olacak. mesela pulbiber, karrabiberde hızlandırıyor onlarıda yemeklerine eklmelısın ki ben acıya bayılıyorum benım için buyuk bir zevk oluyorrr

bende sabah 11 de bir bardak ılık su
11 buçuk kahvaltıda menemen bir pizza dilimi kadar
domates salatalık
bir dilim tam tahıllı ekmek
tahinli çörek vardı çok canım çekti bir parça yedim

şimdide kahve içiyorum dün yiyememediğim bitter çikolatam la

süpermiş:) her yemegimdeee pul biber ve karabiber dökücemm

iyi gidiyoruz iyi böyle her gün paylaşımda bulunursak olacak gibime geliyor yani ben kendimi böyle rahat hissediyorum :d bu arada çikolatanın tadını çıkar bende az önce kahvemi içtimm

iyi gidiyoruz iyi böyle her gün paylaşımda bulunursak olacak gibime geliyor yani ben kendimi böyle rahat hissediyorum :d bu arada çikolatanın tadını çıkar bende az önce kahvemi içtimm

evet evet paylaşalım her gün daha yararlı oluyor. bi tatlı geldiki soorma. sen egzersiz olarak ne yapıyorsun.

ufak değişiklikler mucizeyi gerçekleştirirler bu arada spor konusunda ne yapacaksın?

spor şimdik mahllede ki arkadaşlarımı da gaza getirdim .. evimizinn alt kısmındaa park var dün yürüyüz tyaptık parkı 2 tur sonra hareket yaptım 10 dakikaa ve yokus cıktık uzun bır yokus eve geldim 11 adet şıvay çektim vee 60 adet squat yaptımmm suan ayaklarımı kırpamıyorum bılee...

ÖGLENNN YEMEGİMİDE YAZAYIMM

1,5 dilim kepek ekmek
3 kaşık amerikan salatası
corba
2 adet köfte küçük 3 adet patates tüp şeklinde küçük...
2 dilim kavun...

ve şimdidee 1 bardak yeşil çay içiyorummm .. :) çokmu yedim acabaaa

Bi türlü denk gelemedik :) geç görüyorum k.bakma . Bende bakayın nesfitin sitesine , rahatsızım biraz 1 haftadır diyetteydim şimdi hiç iştahımda yok hareket edicek halimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…