- Konu Sahibi duygunesil
-
evet canım o da kilo almak istemiyor o yüzden gayet sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz sebze ağırlıklı öyle yağlı yemek falan yapmıyorum.
oo hiç bi şey yemıyormuşsun maaşallah
aslında diyetisyenim bu kadar az dediğimi duysa bana kızabilir diyet listem maşallah çok kalabalık ben o kadar fazla yiyemiyorum kendimi rahat hissetmiyorum
ne güzel bi evde tamamen herkes dikkat edince çok daha kolay oluyordur ve bunu yaşam tarzı yapmanız çok iyi sırf kg vermek için olmuyor olması.Bende bu yaz mutfağı ele geçirdim hoş anneminde işine yaradı bu durum ama
ya bi de şöyle bir şey var kendi vücudunu en iyi insanın kendisi tanıyor eğer sana yeterli geliyor seni sarsmıyorsa ölçülerini değiştirme derim ben nasıl mutluysan öyle kal yaniii
evet o çok önemlii ben bu zamana kadar hep dikkat ediyorum ayağına çok kaçamak yapmışım onu fark ettim hep evde oluncada hareketsizlik yüzünden kilo almaya çok müsait oluyo insan ben almadım ama veremiyorum da artık bundan sonrasina bakıcam tabi moral bozmak yok. kursa gidicem spor salonuna yazılcam 3 aylık bu süreçtede on kilo hedefim.
aynen aynen ben böyle mutluyum:) genelde açlık hissetmiyorum geceleri olursa belki şuan mesela açlık hissediyorum ama hiç birşey yokmuş gibi davranıyorumçaktırmıyorum kendime :)
hehhe :) sırf o çikolataları, abur cuburları gereksiz şeyleri yemek için yemeye çok ihtiyacımız olduğu konusunda kendimizi kandırıyoruz ya bunda da kandırabilirizbi şeylerle oyalanmak en iyisi .d
evet evet insan kendini nasıl güzel kandırabiliyor değil mi? Önüne gerçekçi hedefler koymanda çok iyi bu da işin bilincinde olduğunu gösterir ve işlerini kolaylaştırır :) hiç bir şey yapamazsan çık dışarı şöyle bi tempolu yürü o bile yeter iş evden çıkmaya bakıyor
oo asıl sen benden de iyiymişsinpeki sen nasıl bir yol izledin canım?
Hikayemiz aynı gibi aslında çocukken çok zayıftım ve sürekli hasta olurdum.Sonra ortaokula gecerken birden almaya başladım.ama hiçte rahatsız değildim.Lise 2 kışı kendime hiç bişeyi yakıştıramaz olmuştum.Diyetisyene gittim tam 78.3 kiloyla başladım ama yavaş yavaş verdim hatta arada aldım . Su içemiyordum ben içsem daha hızlı verirdim spor olarakta arada yürüyüşe gittim bazende mekik çektim ip atladım çokta sıkı bi diyet listem yoktu çok canım istediğinde pizzamıda dondurmamıda yedim ama bi sonraki öğüne dikkat ettim :) ama 5 kilo gitmiyo cidden nasıl vereceğiz bu kilolarıı, sen çok daha fazla vermiş duruyosun benim vucudum sıkı değil :/
aynen öyle gerçekten aslında bende kendimi çok iyi motive edebiliyorum fakat yanlız başına bunu başarmak çok zor yani aman boşver deyip geçistirdim hep irade ve özgüven çok önemli karşımda örneklerini görmekte insanı manen etkiliyo o zaman napıyoruz beynimiz bizi değil biz beynimize hükm ediyoruz:)
aynen olulu yönde kendimizi her zaman kandırabiliriz. canım ben çıkıyorum kendine iyi bak iyi geceler eğer konuşmak istersen ben 12 grubdayım .
kesinlikleeee !bugün şimdiye kadar ne yediklerimizi yazalım o zaman destek için
sabah 9 uyanış ve 1 bardak ılık 1 çay kaşığı ballı su
9:30a doğru bol tarçınlı ve az zeytinyağlı 3 taze incir (glisemik indekslerini düşürmek ve bağırsakları çalıştırmak için)[COL
1 yeşil zeytin
yarım kibrit kutusu peynir
maydonoz
bi kaç dilim domates ve salatalık
yarım dilim tam buğday ekmeği
saat 12:00
bir fincan yeşil çay
bu arada günlük egzersizimide yaptım.1 saat sonra falan kahvemide içeceğim.suyumu içmeyi de unutmuyorummm.bende şimdilik durumlar bu
canım bende seni gördükten sonra zayıflamayaa karar verdimm ...
sabah ılık su limon lu ictimm....9 da kalktımmm
işe geldim bir dilim ekmek
1 adet yumurta 2 dilim peynır 3 adet zeytınn 1 adet yeşil çay içtim ve 1,5 lt suyumda yanımda az bitmişş... dilerim birliktee bendee zayıflarımm bana yardım ediniz.. 9 ay sonra dügünüm var ve zayıflamak ıstıyrumm
Başkalarına ilham kaynağı olmak çok büyük bir mutluluk öncelikle onu belirtmeden geçemeyeceğimİnşallah böyle düzenli beslenerek birlikte zayıflayacağız.boy ve kilo ve hedef ölçülerin kaç? bu arada şimdiden mutluluklar dilerimmmmm !
inşallah canımm benimmmm .....
yaşım 22
boyum 1,63
kilom 79
hedef koymadım daha ..
peki o zaman bu başlangıç gününü taçlandırmak ve ona sıkı sıkı sarılmak üzere bir hedefte koyarsan kendine daha istekli olacağına eminim
eğer kabul ederseniz tabiki gelmek konuşmak isterim
HEDEFİM BİR 10 KİLO ...
rabbim banaaa biraz azim verde baş ederimm biliyorum.... inşallahh bu sefer yapıcam ınanıyorummm bunaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?