15 kilo verdim.önerilerimle benimle kilo vermek isteyenler buraya!

evet canım o da kilo almak istemiyor o yüzden gayet sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz sebze ağırlıklı öyle yağlı yemek falan yapmıyorum.

ne güzel bi evde tamamen herkes dikkat edince çok daha kolay oluyordur ve bunu yaşam tarzı yapmanız çok iyi sırf kg vermek için olmuyor olması.Bende bu yaz mutfağı ele geçirdim hoş anneminde işine yaradı bu durum ama

aslında diyetisyenim bu kadar az dediğimi duysa bana kızabilir diyet listem maşallah çok kalabalık ben o kadar fazla yiyemiyorum kendimi rahat hissetmiyorum

ya bi de şöyle bir şey var kendi vücudunu en iyi insanın kendisi tanıyor eğer sana yeterli geliyor seni sarsmıyorsa ölçülerini değiştirme derim ben nasıl mutluysan öyle kal yaniii

evet o çok önemlii ben bu zamana kadar hep dikkat ediyorum ayağına çok kaçamak yapmışım onu fark ettim hep evde oluncada hareketsizlik yüzünden kilo almaya çok müsait oluyo insan ben almadım ama veremiyorum da artık bundan sonrasina bakıcam tabi moral bozmak yok. kursa gidicem spor salonuna yazılcam 3 aylık bu süreçtede on kilo hedefim.

ya bi de şöyle bir şey var kendi vücudunu en iyi insanın kendisi tanıyor eğer sana yeterli geliyor seni sarsmıyorsa ölçülerini değiştirme derim ben nasıl mutluysan öyle kal yaniii

aynen aynen ben böyle mutluyum:) genelde açlık hissetmiyorum geceleri olursa belki şuan mesela açlık hissediyorum ama hiç birşey yokmuş gibi davranıyorum çaktırmıyorum kendime :)

evet evet insan kendini nasıl güzel kandırabiliyor değil mi? Önüne gerçekçi hedefler koymanda çok iyi bu da işin bilincinde olduğunu gösterir ve işlerini kolaylaştırır :) hiç bir şey yapamazsan çık dışarı şöyle bi tempolu yürü o bile yeter iş evden çıkmaya bakıyor

aynen aynen ben böyle mutluyum:) genelde açlık hissetmiyorum geceleri olursa belki şuan mesela açlık hissediyorum ama hiç birşey yokmuş gibi davranıyorum çaktırmıyorum kendime :)

hehhe :) sırf o çikolataları, abur cuburları gereksiz şeyleri yemek için yemeye çok ihtiyacımız olduğu konusunda kendimizi kandırıyoruz ya bunda da kandırabiliriz bi şeylerle oyalanmak en iyisi .d

hehhe :) sırf o çikolataları, abur cuburları gereksiz şeyleri yemek için yemeye çok ihtiyacımız olduğu konusunda kendimizi kandırıyoruz ya bunda da kandırabiliriz bi şeylerle oyalanmak en iyisi .d

aynen olulu yönde kendimizi her zaman kandırabiliriz. canım ben çıkıyorum kendine iyi bak iyi geceler eğer konuşmak istersen ben 12 grubdayım .

aynen öyle gerçekten aslında bende kendimi çok iyi motive edebiliyorum fakat yanlız başına bunu başarmak çok zor yani aman boşver deyip geçistirdim hep irade ve özgüven çok önemli karşımda örneklerini görmekte insanı manen etkiliyo o zaman napıyoruz beynimiz bizi değil biz beynimize hükm ediyoruz:)

oo asıl sen benden de iyiymişsin peki sen nasıl bir yol izledin canım?

Hikayemiz aynı gibi aslında çocukken çok zayıftım ve sürekli hasta olurdum.Sonra ortaokula gecerken birden almaya başladım.ama hiçte rahatsız değildim.Lise 2 kışı kendime hiç bişeyi yakıştıramaz olmuştum.Diyetisyene gittim tam 78.3 kiloyla başladım ama yavaş yavaş verdim hatta arada aldım . Su içemiyordum ben içsem daha hızlı verirdim spor olarakta arada yürüyüşe gittim bazende mekik çektim ip atladım çokta sıkı bi diyet listem yoktu çok canım istediğinde pizzamıda dondurmamıda yedim ama bi sonraki öğüne dikkat ettim :) ama 5 kilo gitmiyo cidden nasıl vereceğiz bu kilolarıı, sen çok daha fazla vermiş duruyosun benim vucudum sıkı değil :/

gerçekten aynı gibi..Aslında bak sende aynı şeyleri söylüyorsun zayıflamak için gerçekten çok bir şey yapmaya gerek yok.Tek yapmak gereken hataları telafi etmeyi bilmek ve istediğin şeyleri yemek.Herhalde vücut duraklama dönemine girdi diye düşünüyorum ben.Her ne kadar yürüyüşe gitsemde sonuçta tatil dönemi evdesin okul zamanı gibi hareketli olunamıyor.Benimde vücudum öyle aman aman çok sıkı değil ama sanırım derli toplu görünmesinin nedeni her gün yapmayı ihmal etmediğim 10 dklık hareketler.Bu hareketleri nesfitin sitesinde buldum 4 aydır falan her gün yapmaya çalışıyorum ama hepsini yapmıyor orda bana kolay gelenlerden seçtim bi kaç tane

kesinlikleeee ! bugün şimdiye kadar ne yediklerimizi yazalım o zaman destek için
sabah 9 uyanış ve 1 bardak ılık 1 çay kaşığı ballı su
9:30a doğru bol tarçınlı ve az zeytinyağlı 3 taze incir (glisemik indekslerini düşürmek ve bağırsakları çalıştırmak için)[COL
1 yeşil zeytin
yarım kibrit kutusu peynir
maydonoz
bi kaç dilim domates ve salatalık
yarım dilim tam buğday ekmeği
saat 12:00
bir fincan yeşil çay

bu arada günlük egzersizimide yaptım.1 saat sonra falan kahvemide içeceğim.suyumu içmeyi de unutmuyorummm.bende şimdilik durumlar bu

Son düzenleme:

canım bende seni gördükten sonra zayıflamayaa karar verdimm ...
sabah ılık su limon lu ictimm....9 da kalktımmm
işe geldim bir dilim ekmek
1 adet yumurta 2 dilim peynır 3 adet zeytınn 1 adet yeşil çay içtim ve 1,5 lt suyumda yanımda az bitmişş... dilerim birliktee bendee zayıflarımm bana yardım ediniz.. 9 ay sonra dügünüm var ve zayıflamak ıstıyrumm

Başkalarına ilham kaynağı olmak çok büyük bir mutluluk öncelikle onu belirtmeden geçemeyeceğim İnşallah böyle düzenli beslenerek birlikte zayıflayacağız.boy ve kilo ve hedef ölçülerin kaç? bu arada şimdiden mutluluklar dilerimmmmm !

inşallah canımm benimmmm .....
yaşım 22
boyum 1,63
kilom 79
hedef koymadım daha ..

HEDEFİM BİR 10 KİLO ...
rabbim banaaa biraz azim verde baş ederimm biliyorum.... inşallahh bu sefer yapıcam ınanıyorummm bunaaa...

inşallah canım olacak ! o zaman sende hedefini gerçekleştirmek için her gün burada buluışuyoruz birbirimize destek oluyor bir nevi rapor bildiriyoruz kabul mu ? çüğnkü insan sorumluluk hissedince daha dikkatli davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…