- Konu Sahibi duygunesil
hehheh inşallah canım inşallah bu kadar istiyoruz olsun ama dimi
dediğin gibi daha önce başardık şimdide başarabilriz tek gerekli olan istek ve azim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehheh inşallah canım inşallah bu kadar istiyoruz olsun ama dimi
dediğin gibi daha önce başardık şimdide başarabilriz tek gerekli olan istek ve azim :)
o da bizde olduğuna göre geriye hiç bir engel kalmıyor peki sen nasıl bir beslenme düzeni izliyorsun?
cidden aynı hikayeymiş Genel olarak yapılanlar aynı zaten evde ve gerçektende işe yarıyor :) kuru kayısı,incir ve tarçınlı süt benımde olmazsa olmazlarım arasında bayılıyorum onlara yaaaa peki okul zamanı yurtta ne yapıyorsun?canım benim en fazla gördüğüm 89 kiloydu ünv başladığım ilk sene sonra tartıda rakamları görünce bir anda zayıflamaya karar verdim. sonra 76 kilolara düşmüştüm sonra tekrar almaya başladım. bu yaz yani 1 ay önce 80.3 kiloyla başladım diyete şuan 75 kiloyum. diyetisyene daha önce gitmiştim o zaman da başarılı olmuştum. çünkü çok disiplinl biriyim ama o zaman diyetisyen herkese verilen listeyi elime tutuşturmuştu. ama bu yaz başka bir diyetisyene gittim. kadın çok ilgileniyor 2 haftada bir kontrole gidiyorum.
sabahları
klasik 1dilim peynir
3-5 zeytin
domates, salatalık, maydonoz
1 dilim ekmek
arada meyve yiyorum
öğlen etsiz sebze yemeği yanına ayran ve 1 dilim ekmek
arada yine 1 meyve
akşamda 1 tabak çorba olursa yanına 2 köfte kadar et
salata yada yoğurt, 1 dilim ekmek
arada meyve
akşamları genelde 8den önce yiyorum. yurta gidince 7de mutlaka yemiş oluyorum. ekmek olaraksa light yada kepek ekmeği tercih ediyorum birde olmazsa olmazlarım kayısı kurusu, kayısı çayı ve süt aralarda eğer açlık hissedersem içiyorum :) birde ben hareketsiz yaşamdan dolayı kilo aldığım için bu yaz staj yapmak istedim parasızda olsa işe girdim orda hareker ediyorum iyi oluyor :)
çok iyi yapmışsın bende akşam düğünde saat 6buçuk gibi falan yağsız keşkek yedim sadece bir de çatatlın ucuyla irmik helvasının tadına baktımm
cidden aynı hikayeymiş Genel olarak yapılanlar aynı zaten evde ve gerçektende işe yarıyor :) kuru kayısı,incir ve tarçınlı süt benımde olmazsa olmazlarım arasında bayılıyorum onlara yaaaa peki okul zamanı yurtta ne yapıyorsun?
hıımmm iyiymiş seninde ah ahhh kocam bana çikolata almışşş dolapta ben ona o bana bakıyor ama yemiiiceem yarın kahvenin yanında yerim azcık bitter zaten
ah şu çeldirici dış güçleeer neyse ki bitter almış günlük 2 kare yiyebilirmişsin ara öğün niyetine sıkıntı olmuyormuş ve kahveyle de iyi gider ha
vaay farkında olmadan bende azalan fayda yasasına tabiymişim o zaman ! Aynen ya bende aslında iğrenç yurt yemeklerine borçluyum birazda kilo vermemi yemekleri canım istemeyince kendimi kontrol etmemi sağladılar. bi işe yaradılar en azından ! Bende kesinlikle makarna, pirinç pilavı yemıyorum haftada ya 1 falan yersem sadece 2 kaşık bulgur pilavı yıyorum onu da öğlen yemeklerinde tercih ediyorum akşama bırakmıyorum.Ne de olsa akşama metabolızma yavaşlıyorbana diyetisyenim mesela fındık fıstık çeviz falan herşeyi yasakladı bende yemiyorum zaten sanada önermem. benim için aslında yurtta kilo vermek hiçte zor değil orda yiyecek birşey bulamıyorum canım çekecek birşey olmuyor. birde ben cimri biriyim öyle herşeye para harcamam. sabah klasik kahvaltı yapıyorum. öğlenleri yurtta yemek çıkmıyordu ben öğlenleri yoğurt yiyordum. ama diyetisyenim şuanda böyle yapmamam gerektiğini söyledi bakalım ilerleyen günlerde öğlen gevrek falan varya süte katılanlardan onlardan yememe izin verir belki. ayrıca ders saatlerim uyarsa okulda yemekhanede yiyebilirim. akşamları ise yurttaki yemeklerden. ben tatlılara düşkün biri değilim genelde meyve ile isteğimi geçiştiriyorum. bizim evde mesela pilav makarna yapılmaz. yurtta mesela her akşam çıkar ben ağzıma bile sürmem. diyetisyenim illa yazalım ye dedi yok yemem ben dedim. yani herşey kafada bitiyor insan yemem dediğinde yemiyor. ama ben herşeyin tadına bakmaktan yanayım canım isterse tadımlık yerim. benim kafa söyle çalışıyor. ben bir lokma yesemde 10 lokma yesemde aynı tadı alacağım. hatta daha fazla yedikce bana faydası azalıp zararı artıyor. ben nede olsa bir iktisatcıyım. azalan fayda yasası
Kizlarrrr sohbeti takimda yapsak diyorumm :))
Kizlarrrr sohbeti takimda yapsak diyorumm :))
vaay farkında olmadan bende azalan fayda yasasına tabiymişim o zaman ! Aynen ya bende aslında iğrenç yurt yemeklerine borçluyum birazda kilo vermemi yemekleri canım istemeyince kendimi kontrol etmemi sağladılar. bi işe yaradılar en azından ! Bende kesinlikle makarna, pirinç pilavı yemıyorum haftada ya 1 falan yersem sadece 2 kaşık bulgur pilavı yıyorum onu da öğlen yemeklerinde tercih ediyorum akşama bırakmıyorum.Ne de olsa akşama metabolızma yavaşlıyor
evet normalde yemediğimi biliyorda bu aralar tatlı isteğim fazla olduğu için almış ben zaten bitter seviyorum evet iyi gidiyo valla
ah ne güzel düşünceli kocacığın var bak kıymet bil aynen bende yersem bitter yerim bitter candır
Hayhay efendim seve seve gelirim ne kadar çok kişi o kadar eğlenceli hale getırır hele böyle grup olayı, heyecan falan ben varım !bencede canım
bu arada duygunesil senide 12 gruba bekleriz :) bu akarlı kişi ile aynı grubta olmaktan grur duyarım :)
yurt yemekleri iğrenç benim midem hassas sürekli ayıttır söylemesi kusuyorum
ben yersem biber dolması yada lahana sarması yiyorum ufaklarından 1-2 tane :)
o daha kötüymüş :/ onlarda gayet masumdur herhalde ekmek yemezsın olur biter o öğünde
ah ne güzel düşünceli kocacığın var bak kıymet bil aynen bende yersem bitter yerim bitter candır
yerdemde yarım ekmek yiyorum :)