- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
-
- Konu Sahibi britneyyyyy
olsun bazen ypgunluktan oyle olur sikma caniniBen hiç bişey yemedim bugün o yüzden bişey paylasamiyorumkimse yaptığımı yapmasın ama ben başka türlü zayiflayamiyorum akşam 6 gibi kofte yicem sadece.
tabiki ozelden gonderiyorumbritneyyyyy konunu okumaya çalıştım insallah en kisa sürede istediğin kiloda olacağına inanıyorum. Yaptığın dekoksu benimle de paylaşabilirmisn acaba
Kilo aldım ben
olsun verirsin, 2 gundeki arti kilo degildirKilo aldım ben
Bugün gündeydim ve hiç olmaması gereken şeyler yaşandı
gune gidipte yememek olmazdi ama bosver, afiyet olsun dengelersinBugün gündeydim ve hiç olmaması gereken şeyler yaşandı2 gün yemek yemesem ancak bunu telafi edebilirim
Afiyet olsun canımaksam: 17:50 - sebze kavurma + 4 yk yogurtEki Görüntüle 3215273
Evet canim dengeliycem bu bikac gün özellikle dikkat edicem gider inşallah. Giderken 59.5 tum döndüğümde 60.5ara: yarim elma+ yarim muz tarcin, + 5 badem ve metve cayi
gune gidipte yememek olmazdi ama bosver, afiyet olsun dengelersin
benim iyi gibi, alistim sayilir ama hafta sonu geliyo korkulu ruyaSenin nasıl gidiyor canım
Hafta sonu benim içinde zor olacak ama yapmak zorundayız. Eşim evde olunca ağır bir kahvaltı sofrası hazırlıyorum yememek güç ama yapacak bişey yok. Şuanda da canım biseyler yemek istiyor ama kendimi eğer şuan yemezsen yarın kendinle gurur duyacaksın diye yatistiriyorumbenim iyi gibi, alistim sayilir ama hafta sonu geliyo korkulu ruyahafta sojunu atlatirsam gerisi daha kolay olucak gibi