- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
- Konu Sahibi britneyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eklersen çok sevinirim :)Merhaba hosgeldijn tabikide senide listeye ekliyim dilersen guncel kkilonu ve hedefi bildireilirsen :)
tamamdir yazdiginda guncelliycem canimEklersen çok sevinirim :)
Günaydın canim bildirimler arasında görmemişim bugün öğlene kadar hicbisey yemedim. Öğlen arkadaşım geldi kahveye ona biseyler çıkarırken kendimde eşlik ettim 2 minik ıspanak boregine akşam 5 kanat 4 yemek kaşığı makarna yedim. Bugün hem börek hem makarna olması işi bozdugunaydin, sen naptin ne durumdasin?
Sen baya sistemli ilerliyorsun hedef yakındırkahvaltim
tabikide, hosgeldin, sabah senide ltabloya ekliyim. bende motive olamiyorum diye boyle buraya gunluk tutiyim dedim. Birbirimize destek olabilirsek ne guzel. istedigin zaman kilo yada yemek paylasabilirsin belli bir gun yada kural yokBenim hedef kilom yok ama benide listeye ekler misin canim beraber motive olalım. Hedef yağ var benim gobekteki yağın gitmesi gerek
Tamam canim bende yarından itibaren başlayayımtabikide, hosgeldin, sabah senide ltabloya ekliyim. bende motive olamiyorum diye boyle buraya gunluk tutiyim dedim. Birbirimize destek olabilirsek ne guzel. istedigin zaman kilo yada yemek paylasabilirsin belli bir gun yada kural yok
kendini elbisede hayal et 10 guncuk birsey degilAy kızlar şuan o kadar acıktım ki. Ama şu 10 gün benim için çok önemli o yüzden yememem gerek. Sonrasında bir süre rahat davranabilirim ama 10 gün yememeliyim pek :) çocuğumun doğum günü var güzel bir elbise aldım içinde güzel gözükmek istiyorum
gunaydin canim, guncel kilon ne senide ekliyim tabloyaGünaydın
59.5 canımgunaydin canim, guncel kilon ne senide ekliyim tabloya
ekledimm59.5 canım