15 günlük bebekle baba evine döndüm !

Bu adamı kim simartmis ki bu kadar!!!
Annen o salaga zaman onda niye haddini bildirmedi.sen niye bildirmedin.... e adamın bir tarafları kalkar tabi.kendini bir halt sanıyor.at gitsin pisligi
annesi kocasını kaybedince bütün sevgisini ilgisini buna vermiş diğer çocuklarından ayrıdır yeri..

Severek mi evlendiniz görücü usulü mü? Yeterince tanıyamamışsınız sanırım. Rabbim sana yardım etsin. Ailen nasıl arkandalardir umarım.

Benim kocam
Anlattıklarının birebir benim kocam
Ki bunlardan daha fazlasını yaptı
Varsa yoksa annesi abileri ablaları evliliğin ilk 4-5 senesi bu sekildeydi.bu süre içinde onlara bu kadar bağlı olduğu halde onlar için beni çocuğunu feda ettiği halde onlardan değer görmeye görmeye benim ve çocuğunun değerini anladi.

Evliliğin ilk yılları çok zor biraz sabredin tatlı dille onu yola getirin bir gün o yaptıklarına utanacak.bunu evladiniz için yapın bı kadın anne olunca herşeyin feda ediyor gurur yapmayın boşanmak öyle zor öyle zor ki sadece kendinizi değil ailenizi de dusunun. Evladiniz ya üvey anne yada üvey baba elinde büyüyecek bunu ona yapmayin. Çok değil 1 sene sonra bu yazıyı okuyunca ne kadar küçük şeylere takilmisim yok yere kendimi yipratmisim diyeceksiniz

Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur bebeginle çok mutlu olursun insan ilk önce nasıl olucak diye üzülüyor ama su akar yolunu bulur umudunu kaybetme herşey güzel olucak

Yemin ederim icim sizladi okurken.15 gunluk bebeginizle elektrik olmayan evde lohusa halinizle bir basiniza......ALLAH Boyle adamlarin belasini....
Pislik herif.bu adamdan birak kocayi tursu bile olmaz.donmeyin bebeginiz buyudukce ayrilmak daha Zor olur.yasasin anasiyla hayvan

Daha ne desin kaynanam evime giremez artık demiş. O kadar emin ki geri döneceginden. Bunlarda fitil fitil burnundan getireceğinden. Dönme çok üzülürsün daha kötü olur eskisinden de kötü.

Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur bebeginle çok mutlu olursun insan ilk önce nasıl olucak diye üzülüyor ama su akar yolunu bulur umudunu kaybetme herşey güzel olucak
umut olmadan yasam olmuyor umut etmekten dua etmekten başka çarem yok inşallah herşey güzel olsun

Bir insanin gozu bu kadarcik bebegini bile goremeyecek kadar kararmissa artik ondan hayir gelmez. Annesi de vicdansizin teki, torununun babasiz buyumesi umurunda degil.

her insan bir olmuyor iste sen çekmişsin 4 5 yıl ben belki 10 yıl 15 yıl cekerim Allah bilir o 10 15 yılda o çocuğa ne faydam dokunur ne mutluluk verebilirim ne huzur dolu bi yuva olan bana evladıma olur o seneler ziyan olur ne için diye sormak lazim ne için katlanacağım bu adama evladım için mi ? Huzursuz bi evde büyütmekten daha kotu olmaz sanırım ayrılmak.. Ki zaten o göze almış ya anasız ya babasız büyüyecek diyor

Siz evde yanlız kaldığınız kısımları anlatırken benim tüylerim diken diken oldu inanın. Çok üzüldüm.

Defolsun gitsin ana kuzusu nolcak.

Bak işte anasının malum yerinden tam olarak doğamamış bir koca müsveddesi daha!

Ay okuyup okuyup çıldırıyorum ya! Dönme bacım dönme gülüm dönme kuzum!

Ana oğulu başbaşa bırak anası önce bi doğursun sonra emzirsin Oğluşunu!

O kadar zaman alttan almışsın değmiş mi?? Almayın arkadaş haketmeyeni alttan almayın aha böyle tepenize çıkarlar sonra.

Bak şuraya yazıyorum eğer eve geri dönersen çok daha beter olur bugünlerini de arasın.

Sanırım yaşınız küçük
Erken evlilik
Erken hamilelik
Eş olmayı bilmeyen bir adam
Bu gibi sıkıntılar bir noktaya kadar çözümlenip unutulabiliyor ama belli şeyler yıkıldıktan sonra çiftler bir arada kalsa da unutulmuyor ne yazık ki
Ne anne sevdasıymış arkadaş
Anneler ayrı bir garip ellerinden gelse sütten kesmeyecekler oğullarını.
Yapılacak olan belli aslında ama insanın dili varmıyor

Sizin yasiniz kücük. Muhtemelen esiniz de kucuktur daha. Annesinin etkisinde kaliyo belli ki ama ne kadar annesi dolduruyo da olsa evlat soz konusu olunca bir durup dusunmesi gerekirdi. Gelir özür dilerse tekrar denenebilir ama biseyler duzelir mi hic emin degilim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Kesinlikle dönme.kucucuk bebekle seni yanliz bırakan adamdan hayir gelmez.okulunu bitir guzelce yetistir yavrunu.bu cahil insanlarin elinde kendini de yavrunu da ziyan etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…