15 günlük bebekle baba evine döndüm !

şimdiye kadar hic gitmedim sabrettim
Evlendikten sonra ilk ayimda hamile kaldim
Ailem şehir dışında yaşıyor hic gitmedik yanlarına sadece ben gittim doğumdan sonra gidemem diyerek (doğumdan 15 gün sonra gideceğimi kim bilir) 1 ay kaldim o 1 ayı da zehir etti giderken 1 ay kalacağımi biliyordu gittikten sonra 1 ay nasıl kalırsın diye tavır yaptı
Annemle nişanlıyken araları iyiydi hep arardi annemi evlendikten sonra ne aradı ne sordu annem onu aradı ben durtukledim o annemi aradı onun dışında muhabbetleri olmadi zaten dediğim gibi başka şehirde yaşıyor ailem

nisanliyken çok iyiydik nerden bilirdim ki boyle olacağını benimde kaderim buymuş

Hiç üzülme ne kendin için ne de bebeğin için zaten o adamdan ne koca ne de baba olur. İyice anasına doysun. İllaki geri viteste takacak ama, sen sen ol asla taviz verme. O şimdi senin için tıpış tıpış eve geri dönecek hesabı yapıyordur bebek olduğu için. Sen dimdik dur eşinin karşısında ve senin umurunda olmadığını göster ana kuzusuna

Içim karardı ya okudukça yazık o bebeğe. Size de tabi. Elektriklerin gittiği bi evde lohusasiniz bebeginiz başbaşa.. yuh yani..
ben kendimden gecmistim iki kere al basmıştı bi kaç gün önce bir de bana bisey olurda yavrum ne olur diye aradım gel diye. O düşünmedi ama bunu kaynanamda insan der ki git oğlum karını boşver evladın orda diye.

Ikk gunden hamile kalmissin. Evliligi hic yasayamamissin. Hos bu okuzle de yasanmazdi zaten.
Dogru karar. Yuvasini sahiplenemeyen bir adam yillar gecse yine ayni olur.

planlı bi gebelik değildi Rabbim nasip etti hoş gelir dedik. Ne karisini ne evladını ne de yuvasını sahiplenebildi icimden acaba düzelir mi desemde aklım tam tersini söylüyor "can çıkar huy çıkmaz"

Çocuk sahibi değilim bu konuda sıkıntı yaşasam da evlilikte bir süre korunulması gerektiğine inanıyorum eşler birbirini tanısın alışsın diye. 1 ay adamı evde yalnız bırakmak sıkıntı hele kaynana yakınsa ben zorda kalmadıkca 2 gün bile bırakmam kaynana doldurur. Sizi o gece yalnız bırakan adamı bırakmakla isabet etmişsiniz elbet dönülmez yol değil köpek gibi döner yalvarır yakarır birşeyleri değişirse olur. Ama olmazsa da insanları tanımanın zaman aldığını görmüş olmanızı dilerim. İnşallah bundan sonraki süreç önce evladınız için hayırlı olur çünkü daha 15 günlükken anne babanın ayrılması çekirdek aileden kopmak onun tüm hayatını etkileyecek bir faktör...

Ne köymüş arkadaş, adam kaça kaça kaç defa gitmiş. Madem hastası bu kadar, köyden eş alıp orada yaşasaymış siZin de başınızı yakmasaymış.

Bebeğe üzüldüm. Keşke birbirinizi tanıyıp, evliliği oturtana kadar bebek düşünmeseydiniz. Artık olan olmuş.

Adam çok sorumsuz gibi. Belki aile terapisti falan, büyükler araya girse, köye bayramda tatilde falan gitseniz (diğer açılardan sorunsuz ve sorumluluk sahibi bir eşse tabii)bebek için karşılıklı konuşsanız mı bilemedim.

iste o zaman çok geç olacak. Ki zaten simdi arasa bile çok geç

planlı bi gebelik değildi Rabbim nasip etti hoş gelir dedik. Ne karisini ne evladını ne de yuvasını sahiplenebildi icimden acaba düzelir mi desemde aklım tam tersini söylüyor "can çıkar huy çıkmaz"
Hayir duzelmez. Duzeleni gormedim. Seni gelip alsa en fazla iki ay iyi olur, sonra fabrika ayarlarina doner, yani eskisi gibi olur. Hatta daha da beter olabilir.

Geçinmeğe gönlü olan onu bunu bahane etmez geçinir 1 kadında keyfinden ufacık bebeğiyle baba evine dönmek istemez hakkınızda hayırlı olsun amin inşallah tek başına çocuk büyütmek çok zor ayrıl yada ayrılma demesi de çok zor

Anneme hep iyi anlattim eşimi sorunlarımı söylemedim ona karşı tutumunu asla anlatmadım. Dediğim gibi annem evlendikten sonra doğumum için geldi evime ve o zaman yaptı bu hareketleri eşim

Haklısınız .
Adam şaka gibi ,bu ne sorumsuzluk .
Sinir oluyorum öyle kadınlar gibi ev gezmelerine giden adamlara .
Umarım düzelir .
Yokluğunuz ders olur eşinize.
Siz bekleyin şuan egosu'undan ödün vermek istemediği için aramıyor lar .
Ararlar elbette oda size ders veriyor şuan KENDİNCE.

Kişiliği gelişmeden evlenen bir ana kuzusu daha. Böyle erkekleri evlendirmesinler. Yazık kızlarımıza! Dönme sakın. Ömür geçmez bu mermer kafalıyla. Boşan. Bütün ağırlığı kendi ailesine verip senide kendi ailenden uzaklaştırmak istemiş. Zayıf karakterli, basit bir insanmış. Kahırlanmaya değecek biri değil.

20gün nasıl arayıp sormaz , taş olsa çatlar meraktan. Demek ki bu evliliği gerçekten gözden çıkarmış eşiniz ve ailesi. Ne yapsan beyhude sanki ..
demek ki...
Ay sen bununla niye evlendin ki ya? Evlenmeniz tuhaf. Annesiyle yasamaya devam etseymis adam. Niye evlendigini cozemedim ben. Cok ilginc insanlar...
nişanlıyken anlayamadim içini göremedim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…