- 18 Ağustos 2017
- 74
- 150
- 93
- Konu Sahibi Burcucukk55
-
bende öyle düşünüyorum huzursuz bi yuvada büyüyeceğime yuva bile diyemiyorum ortada aile yokAslA geri donme. O adamdan ne iyi bi eş nede baba olur.
Amin inşallah. ailem yanimda üzüldüğümü görüyorlar o adama dönme değişmez biz senin yanındayız sanada torumunuza da bakarız diyorlarE yuh o kocaya.
Aileniz ne diyor?
Çok zor küçücük bebekle, umarım aileniz yanınızdadır da daha üzülmezsiniz.
telefondan yazıyorum o yüzden zorlandim birazBakın valla niyetim derdinizle dalga geçmek değil de, bu nasıl yazı? İnsanın gözü şaşı kalıyor, çok uzun arada paragraf ayırsanız? İnsanın yazıyı bitirince mecali kalmıyor yardımcı olmaya...
Yine de ayrılınca ayaklarınızın üstüne durabilecekseniz ayrılın
kesinlikleKötü olmuş canım anasının yanında kalsında doysun anasına mutludurlar emin ol
adam aramiyor ki konuşmak istese arardi gelirdi yaniBüyün kaynanalardan nefret ettim yaaaaa...Allah kolaylık versin canım çok ama çok haklisin eşinle çok ciddi bi şekilde konuş böyle devam ederse ben boşanan de.. .
adam aramiyor ki konuşmak istese arardi gelirdi yani
15 gunluk lohusa kadinla bebegi evde tek birakip gitmis. Bu sorular bir cozume ulastirmaz o yuzden. Karsimizda tam donanimli bir okuz var.Daha önce kaç kez baba evine döndünüz?
Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız?
Sizin ailenize gidilecek vakitte de yok gitmeyeyim kocamla baş başa kalayım dediniz mi?
Anneniz iyi bir anne olabilir ama iyi bir kaynana olduğuna emin mısınız?
Objektif olabilmemiz için bu sorulara cevap verir mısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?