15 ekim çarşamba ameliyat oluyorum..:)

doğru söylüyorsun burda okuyorum ya devamlı işte keşke büyük taksaydım diyenleri birde görmyince belki kuruntu yaptım ben cok büyük olmasın yapay durur dedim diye kendi kendime kuruntu yapıyorum inş yaptırdığıma değer benim hüsnü kuruntum olur 3200 de az değil sonuçta

Sen ne zaman oldun cnm nasıl oldun kaç cc biraz anlatirmisin; )
ben 17 eylül oldum canim.1 ayi gecti.bana 350 cc yüksek profil yuvarlak mentor takildi.bende biraz sarkma oldugu icin yuvarlak toparladi.onun icin damla gibi duruyor benimkiler..ben bastan bu yana hep resim koydum zaten..benim ameliyatimda cok agrili gecti..birde ben yalniz almanyadan gittim ve 1 hafta otelde kaldim..cok agladim oralarda yatip kalkarken.ama otelde cok yardimci oldular sagolsunlar..ilk zamanlar pisman bile oldum desem yeri var.agrilarim daha 1 hafta önceye gecti ama hala meme uclarim aciyor...onun icin seni cok iyi anliyorum..demekki herkesin ki bir olmuyor..doktorunda bunda pek etkisi yok sanirim..ayni doktorda kac kisi olur, biri agrili olur digeri degil bence..sabirli olmamiz lazim baska care yok..sonucta istedigimiz memelere kavusmak var

Himm anladım canım şimdi sen böyle deyince biraz rahatladım.yoksa bende bi sorun mu oldu acaba diyordum.bende ilk zamanlar pişman oldum o kadar ki ağrım oldu umarım bunlar en kısa sürede gecer

Himm anladım canım şimdi sen böyle deyince biraz rahatladım.yoksa bende bi sorun mu oldu acaba diyordum.bende ilk zamanlar pişman oldum o kadar ki ağrım oldu umarım bunlar en kısa sürede gecer
hic sorun olmaz merak etme. ben cok doktorumun kafasini agrittim..ama ilk dönemde normal..hele esime artik fenalik gelmisti.

Rassing merhaba bende araştırıyorum ameliyat olmayı düşünüyorum senin 1 ay olmuş maşallahhh inşallah bende biran önce şu dönemi atlatırım benide takip edermisin şimdiden teşekkür ederim :)

Rassing merhaba bende araştırıyorum ameliyat olmayı düşünüyorum senin 1 ay olmuş maşallahhh inşallah bende biran önce şu dönemi atlatırım benide takip edermisin şimdiden teşekkür ederim :)
canim sen beni takipe al yazdiklarimi görürsün zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…