Ekledim canımCanim foto eklesen,bizlerde bi bakalim gercekten kucuk mu.Merak ettim.belki sana oyle geliyordur.
Canim ben goremiyorum,beni izlemeye alirmisinEkledim canım
Ben bastan beri senin konunu izliyorum ve yaziyorum..rica ettim beni eklermisin diye cevap vermedinEkledim canım
Benide izlermisin canimcanım ya komple sargı var hiç anlaşılmıyor salı sargıyı çıkarçak heralde birde nasıl foto yükleniyor öğreneyim salı yüklerim
k bakma canım ekledimBen bastan beri senin konunu izliyorum ve yaziyorum..rica ettim beni eklermisin diye cevap vermedin
ben de ben de istiyorummm.eklermisinEkledim canım
benim agrilarim gectide sadece meme uclarim aciyor..benimde agrilarimda gelip gidiyordu.herkesde degisik. sabir et canim..yakin zamanda gcer insallahKızlar Nasılsıniz. .yeni.memislerinizle nasil geciyorgunleriniz benim ağrım var yine uff
Sen ne zaman oldun cnm nasıl oldun kaç cc biraz anlatirmisin; )benim agrilarim gectide sadece meme uclarim aciyor..benimde agrilarimda gelip gidiyordu.herkesde degisik. sabir et canim..yakin zamanda gcer insallah
ben 17 eylül oldum canim.1 ayi gecti.bana 350 cc yüksek profil yuvarlak mentor takildi.bende biraz sarkma oldugu icin yuvarlak toparladi.onun icin damla gibi duruyor benimkiler..ben bastan bu yana hep resim koydum zaten..benim ameliyatimda cok agrili gecti..birde ben yalniz almanyadan gittim ve 1 hafta otelde kaldim..cok agladim oralarda yatip kalkarken.ama otelde cok yardimci oldular sagolsunlar..ilk zamanlar pisman bile oldum desem yeri var.agrilarim daha 1 hafta önceye gecti ama hala meme uclarim aciyor...onun icin seni cok iyi anliyorum..demekki herkesin ki bir olmuyor..doktorunda bunda pek etkisi yok sanirim..ayni doktorda kac kisi olur, biri agrili olur digeri degil bence..sabirli olmamiz lazim baska care yok..sonucta istedigimiz memelere kavusmak varSen ne zaman oldun cnm nasıl oldun kaç cc biraz anlatirmisin; )
Himm anladım canım şimdi sen böyle deyince biraz rahatladım.yoksa bende bi sorun mu oldu acaba diyordum.bende ilk zamanlar pişman oldum o kadar ki ağrım oldu umarım bunlar en kısa sürede gecerben 17 eylül oldum canim.1 ayi gecti.bana 350 cc yüksek profil yuvarlak mentor takildi.bende biraz sarkma oldugu icin yuvarlak toparladi.onun icin damla gibi duruyor benimkiler..ben bastan bu yana hep resim koydum zaten..benim ameliyatimda cok agrili gecti..birde ben yalniz almanyadan gittim ve 1 hafta otelde kaldim..cok agladim oralarda yatip kalkarken.ama otelde cok yardimci oldular sagolsunlar..ilk zamanlar pisman bile oldum desem yeri var.agrilarim daha 1 hafta önceye gecti ama hala meme uclarim aciyor...onun icin seni cok iyi anliyorum..demekki herkesin ki bir olmuyor..doktorunda bunda pek etkisi yok sanirim..ayni doktorda kac kisi olur, biri agrili olur digeri degil bence..sabirli olmamiz lazim baska care yok..sonucta istedigimiz memelere kavusmak var
hic sorun olmaz merak etme. ben cok doktorumun kafasini agrittim..ama ilk dönemde normal..hele esime artik fenalik gelmisti.Himm anladım canım şimdi sen böyle deyince biraz rahatladım.yoksa bende bi sorun mu oldu acaba diyordum.bende ilk zamanlar pişman oldum o kadar ki ağrım oldu umarım bunlar en kısa sürede gecer
Benimkinede geliyor fenalık sorma :)hic sorun olmaz merak etme. ben cok doktorumun kafasini agrittim..ama ilk dönemde normal..hele esime artik fenalik gelmisti.
biktirmiyalim eslerimizi yoksa meme görecek halleri kalmayacak yaBenimkinede geliyor fenalık sorma :)
Aynen :)biktirmiyalim eslerimizi yoksa meme görecek halleri kalmayacak ya
Rassing merhaba bende araştırıyorum ameliyat olmayı düşünüyorum senin 1 ay olmuş maşallahhh inşallah bende biran önce şu dönemi atlatırım benide takip edermisin şimdiden teşekkür ederim :)ben 17 eylül oldum canim.1 ayi gecti.bana 350 cc yüksek profil yuvarlak mentor takildi.bende biraz sarkma oldugu icin yuvarlak toparladi.onun icin damla gibi duruyor benimkiler..ben bastan bu yana hep resim koydum zaten..benim ameliyatimda cok agrili gecti..birde ben yalniz almanyadan gittim ve 1 hafta otelde kaldim..cok agladim oralarda yatip kalkarken.ama otelde cok yardimci oldular sagolsunlar..ilk zamanlar pisman bile oldum desem yeri var.agrilarim daha 1 hafta önceye gecti ama hala meme uclarim aciyor...onun icin seni cok iyi anliyorum..demekki herkesin ki bir olmuyor..doktorunda bunda pek etkisi yok sanirim..ayni doktorda kac kisi olur, biri agrili olur digeri degil bence..sabirli olmamiz lazim baska care yok..sonucta istedigimiz memelere kavusmak var
canim sen beni takipe al yazdiklarimi görürsün zaten..Rassing merhaba bende araştırıyorum ameliyat olmayı düşünüyorum senin 1 ay olmuş maşallahhh inşallah bende biran önce şu dönemi atlatırım benide takip edermisin şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?