Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 ekim çarşamba ameliyat oluyorum..:)
- Konu Sahibi edamtte
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kücülme degilde sislikleri iniyor bence..ben ölcmüstüm olk zaman, ve dün yine ölctüm ayni cm de duruyorrassig bir ayda cok değişiyormu küçülme oldumu
canim mezroyla bir gögüs altindan ölc, sonra gögüs cevreni meme ucundan ölc.Rassig çok soruyorum kusura bakma nasıl ölçtün bende yarın banyo yapıcam yarın bende ölçüp not alayın
benim meme altim 76, meme üstü 95 su an.
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Aldm canım ben seni izlediğimi saniyordumEdamte beni izlemeye alır mısın sonucunu merak ettim
Selam...ameliyatini oldunmu canim?nasil gecti?kızlar desteğinizi bekliyorum
As oldum canım saol benim biraz zor geçti ama suan biraz daha iyimSelam...ameliyatini oldunmu canim?nasil gecti?
A
Ay cok gecmis olsun...insallah dahada iyi olursun..cok mu agrin var?biraz bilgilendirirsen cok sevinirim..fatih dagdelende oldun degilmi?As oldum canım saol benim biraz zor geçti ama suan biraz daha iyim
Saol canım evet fatih beye ameliyat oldum. Bazılarının ağrısı az oluyo ama benim cok fazla oldu okadar ki pişman oldum herkesin agrı esigi farklı demek ki bugün 7.gunum biraz daha iyim ama yinede ağrım var is yapamıyorum herşeyi annem yapıyo 1ay boyle Artik yarin kontrol var bakalım ne diyecek doktorum. Ben büyük istedim doktor bey 525cc taktı ama yinede istediğim büyüklügü yakalayamadim böyle canım aklina takılan bisey varsa sorabilirsin :)A
Ay cok gecmis olsun...insallah dahada iyi olursun..cok mu agrin var?biraz bilgilendirirsen cok sevinirim..fatih dagdelende oldun degilmi?
Okadar mi agrin var ya...üzüldüm gercekten ama kesin bir iki hataya düzelirsin ve iyikide yaptim dersin insallah...wow 525 cc mi yaptirdin?baya büyük degilmi o?sen ameliyatdan önce kac giyniyordun?ve hangi Protest kullanildi?kusura bakma cok soruyorsum ama bi kac aya kadar bende fatih beyde yaptirmaya düsüniyorum..sen fatih beyi önerirmiydi?memnun kaldinmi ondan?Saol canım evet fatih beye ameliyat oldum. Bazılarının ağrısı az oluyo ama benim cok fazla oldu okadar ki pişman oldum herkesin agrı esigi farklı demek ki bugün 7.gunum biraz daha iyim ama yinede ağrım var is yapamıyorum herşeyi annem yapıyo 1ay boyle Artik yarin kontrol var bakalım ne diyecek doktorum. Ben büyük istedim doktor bey 525cc taktı ama yinede istediğim büyüklügü yakalayamadim böyle canım aklina takılan bisey varsa sorabilirsin :)
Yok canım olur mu sorabilirsin tabi bende ameliyat tan önce senin gibi herseyi öğrenmek isterdim. Ya ben 80 takiyo dum destekli.ama cok küçük tu ben 90 yada 95 istedim fatih bey 525cc taktı yuvarlak kas altı meme altı kesisi ama benim beklediğim kadar büyük olmadı hatta söyledim hocam küçük olmuş dedim ama çok konuşmadık 90 dan küçük değil dedi ama.bakalim ya.canim ben bişey demeyim sen aklindaki doktor larla görüş hangisi icine sinerse ona gitOkadar mi agrin var ya...üzüldüm gercekten ama kesin bir iki hataya düzelirsin ve iyikide yaptim dersin insallah...wow 525 cc mi yaptirdin?baya büyük degilmi o?sen ameliyatdan önce kac giyniyordun?ve hangi Protest kullanildi?kusura bakma cok soruyorsum ama bi kac aya kadar bende fatih beyde yaptirmaya düsüniyorum..sen fatih beyi önerirmiydi?memnun kaldinmi ondan?
80 B mi oluyor yani?aaa bende yuvarlak istiyorum galiba..yuvarlakta üst tarafi dolgun duruyor degilmi?tamam anladim cnm tsk ederim yinede...sana arkadaslik yollarsam resimlerine bakabilirmiyim??Yok canım olur mu sorabilirsin tabi bende ameliyat tan önce senin gibi herseyi öğrenmek isterdim. Ya ben 80 takiyo dum destekli.ama cok küçük tu ben 90 yada 95 istedim fatih bey 525cc taktı yuvarlak kas altı meme altı kesisi ama benim beklediğim kadar büyük olmadı hatta söyledim hocam küçük olmuş dedim ama çok konuşmadık 90 dan küçük değil dedi ama.bakalim ya.canim ben bişey demeyim sen aklindaki doktor larla görüş hangisi icine sinerse ona git
Canim 80 ama dolgulu tanıyorum. Yuvarlak evet ama onunda orta yüksek ve ekstra yüksek olanı var bendeki yükselmiş resimlere bakabilirsin.80 B mi oluyor yani?aaa bende yuvarlak istiyorum galiba..yuvarlakta üst tarafi dolgun duruyor degilmi?tamam anladim cnm tsk ederim yinede...sana arkadaslik yollarsam resimlerine bakabilirmiyim??
canım ya neden ki bu kadar ağrın var bir sor antibiyotik olsun ağrı kesici voltaren vede kasgevşeticin ve ayrıyetten ağrı kesici verdi doktor bana onlar heralde iyi geliyor cok şükür ağrım yok ama çok sertler kısıtlı tabi hareketlerim ben de foto yüklücem bir bak beceremedim halledeyim görmeni istiyorum bende küçülürmü diye korkuyorum şuan
Canim asistan 2 hafta kadar agrı oluyor dedi tamam bakayım fotonacanım ya neden ki bu kadar ağrın var bir sor antibiyotik olsun ağrı kesici voltaren vede kasgevşeticin ve ayrıyetten ağrı kesici verdi doktor bana onlar heralde iyi geliyor cok şükür ağrım yok ama çok sertler kısıtlı tabi hareketlerim ben de foto yüklücem bir bak beceremedim halledeyim görmeni istiyorum bende küçülürmü diye korkuyorum şuan
Tamam canim baktim Resimlerine daha fazla bisey görünmiyor iyilestikden sonra bir kac tane koyarsan daha iyi bakabilirim ama böyle de güzel görüniyorlar ::masallah::Sen dinlen yemege icmene dikat et sonra gene yazisiriz öpüldün..Canim 80 ama dolgulu tanıyorum. Yuvarlak evet ama onunda orta yüksek ve ekstra yüksek olanı var bendeki yükselmiş resimlere bakabilirsin.