canım o minyon tipli bir bayansa o yüzden vücudunda büyük duruyor olabilir 365 cc benceKızlar fatih bey bana 525 taktı başkasına 365 takmış o kadının benden büyük onun göğsü olduğu için acaba
bu cc ler kime neye göre oluyor biri bana acıklasın lütfencanım o minyon tipli bir bayansa o yüzden vücudunda büyük duruyor olabilir 365 cc bence
Canım aynı cc de protezler ufak tefek zayıf bir bayanda büyük dururken,daha boylu poslu bir bayanda küçük durur kanısındayım..bu cc ler kime neye göre oluyor biri bana acıklasın lütfen
Yok canım okadar benim gibiydi yani ama nerdeyse benimkinin 2 katı kadardicanım o minyon tipli bir bayansa o yüzden vücudunda büyük duruyor olabilir 365 cc bence
Bencede canımOnun belki dokusu vardı ondandır
Beni izlemeye alırmısın, meraktayım, resim koydunmu?Bencede canım
Koydum bakabilirsin ama pek bişey anlasilmiyorBeni izlemeye alırmısın, meraktayım, resim koydunmu?
Canim msj bazen gözümden kaçıyor k bakma eskiden a gibi bişeydi küçüktür ya i uçlarında içe çöküntü bide sağ gögsum soldan büyüktü fatih bey 495cc ve 525cc koymuş ama şaka gibi inanasim gelmiyor çünkü küçük duruyo yarısı kadar falan aslında çapı geniş ama önden uzunca değil yani neden böyle bilmiyorum sonradan buyurmu onuda bilmiyom perşembe kontrolü m var bakalım ne diyecekEdamtte eski ölçün kaçtı alt üst şimdi kaz oldu 525 cc çok merak ediyorum ben
KüçücükHımm canım yaa insallah diner ağrıların..ama iyi tarafından bak çok güzel diri ve dolgun memişlerin oldu masallah
Ins canımcanım maşallah ya nasıl duruyo bilmiyorum ama dolu dolu olmuştur inş cabuk geçer ağrıların
Benim dediğim buydu aslında cc ler büyüklüğü çokta ifade etmiyor beden çapına uygun olanını takıyorlar öne doğru olması profil ile alakalı oda rahat 6 cm vardır bence şu an sana öyle geliyordur ödemlerden falandır foto ekledin miCanim msj bazen gözümden kaçıyor k bakma eskiden a gibi bişeydi küçüktür ya i uçlarında içe çöküntü bide sağ gögsum soldan büyüktü fatih bey 495cc ve 525cc koymuş ama şaka gibi inanasim gelmiyor çünkü küçük duruyo yarısı kadar falan aslında çapı geniş ama önden uzunca değil yani neden böyle bilmiyorum sonradan buyurmu onuda bilmiyom perşembe kontrolü m var bakalım ne diyecek
Bakalim tablodan tam net görünmüyor ama dedigim.gibi birine 365 taşmasına rağmen bayagi büyük olmuş bende farklı oldu bakalım ya buda yeter artık suan tek derdim agrilarim inan çok fenaBenim dediğim buydu aslında cc ler büyüklüğü çokta ifade etmiyor beden çapına uygun olanını takıyorlar öne doğru olması profil ile alakalı oda rahat 6 cm vardır bence şu an sana öyle geliyordur ödemlerden falandır foto ekledin mi
Bu tablo da cc lerin çapları ve yüksekliği var çokta bariz bi fark yok (Mentor marka )
Herkesin bedeni farklı o yüzden farklı duruyor olabilir üzülüyorum böyle ağrılı olunca benim hiç olmadığı için çok rahattım hasan bey in elinin hafifliğinden galiba başka ağrı kesici içsen olmaz mı acaba Dr una bi sorsana ya da iğne yaptırsan Bakalim tablodan tam net görünmüyor ama dedigim.gibi birine 365 taşmasına rağmen bayagi büyük olmuş bende farklı oldu bakalım ya buda yeter artık suan tek derdim agrilarim inan çok fena
Saol canım perşembe kadar sabredelim artık yatıp kalkinca çok ağrım oluyo kalkamıyorum yani genelde Goguslerim ileri geri aşağı yukarı hareket edınceHerkesin bedeni farklı o yüzden farklı duruyor olabilir üzülüyorum böyle ağrılı olunca benim hiç olmadığı için çok rahattım hasan bey in elinin hafifliğinden galiba başka ağrı kesici içsen olmaz mı acaba Dr una bi sorsana ya da iğne yaptırsan 
http://www.elektronmedikal.com.tr/id20/meme-protezleri.php
Canim foto eklesen,bizlerde bi bakalim gercekten kucuk mu.Merak ettim.belki sana oyle geliyordur.Küçücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?