- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
- 323
merhaba arkadaşlar
Size sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Allah bağışlasın 15 aylık bir kızım var
Bebekliğinden beri zor bir bebekti sürekli hastalanıp hastanede yatan bronşit olan bir bebekti.
Gel gelelim bu ara hastalanmadı çok şükür diyorum
Ama kızım beni tüketiyor resmen tüketiyor
Üstelik sadece beni değil babasınıda aynı şekil.
Babasına çok bağlı aşırı bağlı öyle Böyle değil.
Evin içinde babası kalkıp lavaboya gitse bile feryat figan lavabonun kapısında ağlıyor ama öyle bir ağlama değil babası çıkana kadar kesinlikle sakinleştiremiyorum.
Ortamlarda kalabalalıkta daha 5 dk oturduğumuzu bilmiyoruz sürekli ağlıyor hiç kimseyi yanına yaklaştırmıyor sevmek için bile
İnan’ın halaları amcaları daha onu kucağına alıp öpememiştir bile çünkü izin vermiyor.
Ailede çok çok seviyor ama kızım huysuz
Örneklere devam edecek olursam eline tehlikeli bişey buldu ve aldı diyelim onu elinden Almak imkansız ve diyelim alabildik kesinlikle durduramıyoruz ölümüne ağlıyor
Bunun gibi bir sürü örnek
Onu bahçeye çıkartıyorum alıp eve getirene kadar ağlıyor girmek istemiyor eve dün eve sokamadıpım için 3 defa dönüşümlü olarak babasıyla bahçeye çıkardık.
Onu gören herkes her zaman böyle mi bu çocuk diyor nasıl dayanıyorsunuz falan
Bağırmak ve vurmak kesinlikle yapamayacağım şeyler o bana Allah’ın emaneti
Sadece kriz anlarında bağırmışımdır onda da omdan çok ağlıyorum
Tecrübeli anneler eğitmenler ben şimdi ne yapabilirim
Nasıl bu çocuk diğer normal çocuklar gibi olur.
Daha uysal ve sakin nasıl olur
Neler yapıp nasıl davranmalıyım
Okuduğunuz için teşekkürler
Size sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Allah bağışlasın 15 aylık bir kızım var
Bebekliğinden beri zor bir bebekti sürekli hastalanıp hastanede yatan bronşit olan bir bebekti.
Gel gelelim bu ara hastalanmadı çok şükür diyorum
Ama kızım beni tüketiyor resmen tüketiyor
Üstelik sadece beni değil babasınıda aynı şekil.
Babasına çok bağlı aşırı bağlı öyle Böyle değil.
Evin içinde babası kalkıp lavaboya gitse bile feryat figan lavabonun kapısında ağlıyor ama öyle bir ağlama değil babası çıkana kadar kesinlikle sakinleştiremiyorum.
Ortamlarda kalabalalıkta daha 5 dk oturduğumuzu bilmiyoruz sürekli ağlıyor hiç kimseyi yanına yaklaştırmıyor sevmek için bile
İnan’ın halaları amcaları daha onu kucağına alıp öpememiştir bile çünkü izin vermiyor.
Ailede çok çok seviyor ama kızım huysuz
Örneklere devam edecek olursam eline tehlikeli bişey buldu ve aldı diyelim onu elinden Almak imkansız ve diyelim alabildik kesinlikle durduramıyoruz ölümüne ağlıyor
Bunun gibi bir sürü örnek
Onu bahçeye çıkartıyorum alıp eve getirene kadar ağlıyor girmek istemiyor eve dün eve sokamadıpım için 3 defa dönüşümlü olarak babasıyla bahçeye çıkardık.
Onu gören herkes her zaman böyle mi bu çocuk diyor nasıl dayanıyorsunuz falan
Bağırmak ve vurmak kesinlikle yapamayacağım şeyler o bana Allah’ın emaneti
Sadece kriz anlarında bağırmışımdır onda da omdan çok ağlıyorum
Tecrübeli anneler eğitmenler ben şimdi ne yapabilirim
Nasıl bu çocuk diğer normal çocuklar gibi olur.
Daha uysal ve sakin nasıl olur
Neler yapıp nasıl davranmalıyım
Okuduğunuz için teşekkürler