• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım şoku atlatamıyorum, alt komşuma fena üzüldüm

çocuğa çok üzüldüm kimbilir ne kadar korkmuştur yavrum..heleki hala annesini ağlayarak görüo..kıyamam yaa allah cezasını versin o kızın ki verecektir zaten..adamı piyon olarak görüo belli ki..allah ıslah etsin ne diyim çok üzüldüm..boşansın asla yüreği tedavi olmaz o kadının ..çalışsın kimseye sığınamsına gerek yok baksın keyfine..

Bu kadar pişkinini ilk defa okudum, ben de burada bir şok yaşadım:53:
Bence sakin sakin tüm delilleri toplarsa hayatını idame ettirecek kadar nafakayı da alır, o ikisinden tazminatını da bir güzel koparır.Olmayacak şey değil ama şu an arkadaşınız olaya fazla dar bakıyor.Gidecek yerim yok bir bahane olmamalı bence, zaten o değil eşi defolup gidecek metresinin yanına.Ama ilk önce o iki ahlaksız da yaptıklarının bedelini ödemeliler hem maddi hem manevi:41:

hem kıza hem adama dava acsın. bak kız ogrencıymnıs ıste ödeyemez de ailesi gırer işin içine. aldıgı parayla rahat rahat gecınır. kayınpederını falan dinlemesin. adamı böyle süründürsün. oha oldum yaaaa. gözümü kırpmadan okudum. hele o adamın kardesi. yuh beee

Kız çok pişkin çok, ,telefon numarası hala açık aradıkça meşgule atıyor hani ben olsam diyorum telefonumu korkudan kapatır asla açamazdım elim telefona gitmezdi..Ve arayıp komşumun kocasına ben Bursa'ya gidiyorum şuan moralim bozuk diyebiliyor nasıl iştir anlamadım..çok umursuz kız komşum mesaj çekmiş hakaret içerikli uyardım sakın öyle mesajlar çekme diye ona söz hakkı doguruyorsun diyerek uyardım ..

Ve arkadaşım 1 ayda bir 15 günde bir benimle oluyor bu adam dedi, ona bu sorunu dillendirdiğinde ''evlilik cinsellik mi ?'' diyerek cevap veriyor bununla birlikte arkadaşım kendisine bakmak için makyaj+çamaşır alırken eşi bunları giyinmesini istemiyormuş bundan dolayı çok üzülür derd yanardı bana..Ve bitmek bilmeyen işleri çok işim var deyip işyerinden eve gece geç saatlerde geliyor ya da işyerinde sabahlıyorum diyerek diğer kızın yanına gidiyordu kimbilir :43:

Nasıl üzüntülüyüm, çok gururum kırıldı benim bile..Onun yerine kendimi koydum nefes dahi alamadım..Boşan diyorum yapabileceğin en mantıklı şey bu..Amalar ardına sığınarak ailesini anlatıyor..susuyorum susuyorum ve susuyorum

canım sakinleştikten sonra bu yazıları okutsan? bircok kadının objektif fikirlerini görse?? kızarmı sana acaba? ben sana guvenıp derdımı anlatıorum sen mıllete anlatıosun diye? sonucta senıde komsunuda tanımıyoruz, bısey demez dimi?

çok çok üzüldüm ne biçim insanlar var ya o kızı bir şekilde engellemek lazım çok arsız olduğundan bahsetmişsiniz ama belki durum ailesine iletilirse bu kadar rahat davranamaz bence üstelik birde öğrenciymiş adamı resmen parası için kullandığı belli..

o üniversitede okuyan kızın ailesi duysa bu iş bence kökten biter. üniversiteye de rezil etmek lazım aslında terbiyesize bak be pişkin pişkin sırıtmış bide son gülen iyi gülermiş :@@@

herşeyden önce kadının psikolojik yardıma ihtiyacı var önce buna ikna etmeye çalışın
belki böylece kendisine olan güveni geri gelir:34:

çocuk için çok üzüldüm. nasıl korkmuş annesi için. biraz kafasını toparladıktan sonra her şeye daha mantıklı bakacağını ummaktan başka çare yok.
:(((((((((( :43:

Back