Kız çok pişkin çok, ,telefon numarası hala açık aradıkça meşgule atıyor hani ben olsam diyorum telefonumu korkudan kapatır asla açamazdım elim telefona gitmezdi..Ve arayıp komşumun kocasına ben Bursa'ya gidiyorum şuan moralim bozuk diyebiliyor nasıl iştir anlamadım..çok umursuz kız komşum mesaj çekmiş hakaret içerikli uyardım sakın öyle mesajlar çekme diye ona söz hakkı doguruyorsun diyerek uyardım ..
Ve arkadaşım 1 ayda bir 15 günde bir benimle oluyor bu adam dedi, ona bu sorunu dillendirdiğinde ''evlilik cinsellik mi ?'' diyerek cevap veriyor bununla birlikte arkadaşım kendisine bakmak için makyaj+çamaşır alırken eşi bunları giyinmesini istemiyormuş bundan dolayı çok üzülür derd yanardı bana..Ve bitmek bilmeyen işleri çok işim var deyip işyerinden eve gece geç saatlerde geliyor ya da işyerinde sabahlıyorum diyerek diğer kızın yanına gidiyordu kimbilir
Nasıl üzüntülüyüm, çok gururum kırıldı benim bile..Onun yerine kendimi koydum nefes dahi alamadım..Boşan diyorum yapabileceğin en mantıklı şey bu..Amalar ardına sığınarak ailesini anlatıyor..susuyorum susuyorum ve susuyorum