• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 aylık kızım ve bunalmış bir ben

Yanliş anlamayın benimde bebegim var 16 ayı bitecek. Cok agliyor diye nasil bahcede donusumlu kalıyorsunuz içeri sokamiyorsunuz. Yuz kilo degil ya bu bebek alin kucağınıza göturun yani guvenli bi yere koyun aglasin.

merhaba arkadaşlar
Size sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Allah bağışlasın 15 aylık bir kızım var
Bebekliğinden beri zor bir bebekti sürekli hastalanıp hastanede yatan bronşit olan bir bebekti.
Gel gelelim bu ara hastalanmadı çok şükür diyorum
Ama kızım beni tüketiyor resmen tüketiyor
Üstelik sadece beni değil babasınıda aynı şekil.
Babasına çok bağlı aşırı bağlı öyle Böyle değil.
Evin içinde babası kalkıp lavaboya gitse bile feryat figan lavabonun kapısında ağlıyor ama öyle bir ağlama değil babası çıkana kadar kesinlikle sakinleştiremiyorum.
Ortamlarda kalabalalıkta daha 5 dk oturduğumuzu bilmiyoruz sürekli ağlıyor hiç kimseyi yanına yaklaştırmıyor sevmek için bile
İnan’ın halaları amcaları daha onu kucağına alıp öpememiştir bile çünkü izin vermiyor.
Ailede çok çok seviyor ama kızım huysuz
Örneklere devam edecek olursam eline tehlikeli bişey buldu ve aldı diyelim onu elinden Almak imkansız ve diyelim alabildik kesinlikle durduramıyoruz ölümüne ağlıyor
Bunun gibi bir sürü örnek
Onu bahçeye çıkartıyorum alıp eve getirene kadar ağlıyor girmek istemiyor eve dün eve sokamadıpım için 3 defa dönüşümlü olarak babasıyla bahçeye çıkardık.
Onu gören herkes her zaman böyle mi bu çocuk diyor nasıl dayanıyorsunuz falan
Bağırmak ve vurmak kesinlikle yapamayacağım şeyler o bana Allah’ın emaneti
Sadece kriz anlarında bağırmışımdır onda da omdan çok ağlıyorum
Tecrübeli anneler eğitmenler ben şimdi ne yapabilirim
Nasıl bu çocuk diğer normal çocuklar gibi olur.
Daha uysal ve sakin nasıl olur
Neler yapıp nasıl davranmalıyım
Okuduğunuz için teşekkürler
Bende de var böyle 2 yasında. Hastalık felan görmedik çok şükür ama ağlamak zırlamak her istediğim olsun demek. Böyle çocuklarda konusmakta işe yaramıyor gibi. İlk çocugum söylediğim şeyleri önemserdi sadece biraz inatlık vardı. Bu sadece istediği şeye odaklanıyor akşama kadar ağlıyorda ağlıyor. Canımdan bezdim. 3 yasına gelsin hemen kreşe vercem. Enerjisini felan atsın. Düşsün yakamdan

Konu sahibi okadar bensin ki😶‍🌫️ Bu süreçleri atlatabildiniz mi nasılsınız yorumculardan aynı derdi olanlar siz nasılsınız konuyu hortlatmaya ihtiyacı duydum.Tam 15 aylığız ve ağlayarak kendini yerden yere atma wc dahi giderken etinden et koparıyormuscasına ağlama bebek arabasına binmeyi red etme aşağı inme içinden kendini atmaya çalışma artık ağlayarak tehlikeli hareketler boyutuna geçme ben nasıl davranıyorum sakin kalmaya çalısıyorum hayır gitmeliyiz gitmeliyim tekrar gelicem neden bunu yapıyorsun böyle ağlarsan seni anlayamam panik havam yok konuşmaya calısıyorum ama red yiyorum anlayacağınız eşim konusmadan beklemeyi tercih ediyor yada şarkı söylemeye başlıyor ağladığında şarkı cogu zaman işe yarıyor😶
Merhaba
Çok şükür geçiyor hepsi
Kızım şuan 5 yaşında
Bu durumları tahmini 3 yaş civarında aştık
Elimizden geldikçe sakin kaldık şiddet falan asla olmadı arada çok nadir ses yükseltmeler oldu
Büyüyor ve büyükdükçe anlıyor
Anlamaya başladığında tadından yenmiyor :)
Şimdi benim en yakın arkadaşım olur kendileri :)

Aglamasına izin verin duymamaya çalışın zor ama bu bir dönem geçecek birde hamilesiniz valla Allah yardımcınız olsun arada keşke daha çok yaş bıraksaydınız.
Konuyu 2019 da açmıştım konuda bahsettiğim kızım şuan 5 yaşında ancak cesaret edebildim tekrardan çocuk yapmaya :)

Yanliş anlamayın benimde bebegim var 16 ayı bitecek. Cok agliyor diye nasil bahcede donusumlu kalıyorsunuz içeri sokamiyorsunuz. Yuz kilo degil ya bu bebek alin kucağınıza göturun yani guvenli bi yere koyun aglas

Yanliş anlamayın benimde bebegim var 16 ayı bitecek. Cok agliyor diye nasil bahcede donusumlu kalıyorsunuz içeri sokamiyorsunuz. Yuz kilo degil ya bu bebek alin kucağınıza göturun yani guvenli bi yere koyun aglasin.
Çok şükür geçti o günler kızım şuan 5 yaşında ama o zamanlar zaten çok ağlıyordu bile isteye ağlatmamak için herşeyi yapıyorduk göbek fıtığı vardır doktor ağlamasın diyordu

Merhaba
Çok şükür geçiyor hepsi
Kızım şuan 5 yaşında
Bu durumları tahmini 3 yaş civarında aştık
Elimizden geldikçe sakin kaldık şiddet falan asla olmadı arada çok nadir ses yükseltmeler oldu
Büyüyor ve büyükdükçe anlıyor
Anlamaya başladığında tadından yenmiyor :)
Şimdi benim en yakın arkadaşım olur kendileri :)
Çok sevindim evet bu dönemler geçici biz yeni başladık daha 🤭 Ben birlikte oyun oynamayı sıklastırdım ama istediği olmadığı zaman aynıyız dışarıda özellikle tehlike arz edecek şeylerde.... Maşallah kocaman olmuşsunuz dahada tadından yenmez anlıyorsa🥰 Bizde büyüyeceğiz ve anlayacağız dün eşimle aynen şunu konuştuk ah bir anlasa🧿🕺

Back