- Konu Sahibi firstNimbus
lansor canım öyle yabi biliyordum çıkmayacağını ama ya çıksaydı fena mı olurdudelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba myocean76
ne güzel amacına ulaşmışsın darısı başımıza benimde 8.günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum bende.ama elimde değil kendimi dinlememek.. inşallah bizde bişey hissetmesekte hamileyizdir.
lansort galiba bana arkadaş daveti yapmıisın ama ben çok acemiyim kabul edebildim mi yada napmam gerekiyo bilemiyorum :)
seninde bu gün 8.gününmüş idrar testi falan yapıcakmısın.varmı herhangi bir belirtin.
kızlar merhabalar..benımde bgun 10.gunum....bendede bı belırtı yok...sadece bıraz kasıklarım hareket var ..oda 1-2 saat önce basladı....
lansor canım öyle yabi biliyordum çıkmayacağını ama ya çıksaydı fena mı olurdudelikafadulden
kızlar inşallah hamilesinizdir hepiniz ve hamile olduğunuza inanın belirti aramayın
tüm isteyenlere sürekli dua ediyomn
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
sorularınız fln olursa sorabilirsiniz
bu konuyu takip ediyom zaten
nasrettin hoca hesabı de miiiii.bende dün aynı hesabı yapmıştım ordan biliyorum yani.myocean76 9. gün diyor bak.test yapma günü sırası bana dönüyor değilmi. 10. gün tekrar sıra senin unutma.....
Canımmm yaaa sağol ne kadar iyisin hamile olduğun halde bizleri de düşünüyorsunŞeniz
tatlım 3 sene bu hasreti çektim ben sizi benden iyi kkimse anlayamaz
hem birbirimize destek için burdayız lafımı olur
gönül isterki dua etmekten fazlası gelse elimden Şeniz
çok saol canım allah sizede sabır versin
ama çok pozitif grup
şu bekleme sürecindede pozitif olmak çok önemli zaten
aramıza hoşgeldin canım.ama burdasın diye sakın etkilenip erken test yapma olur mu....biz aceleciler grubu olduk resmen....yapmamalıyız böyle biliyoruz ama dayaaaaannnaaaammmmıııyyyooorrruuuzzzz.
canım seninde bizim yanımızda olmanı bilmek çok güzela.s. inşallahhh ocak anneleri topiğindede birlikte oluruz burdan sonra:Saruboceq::Saruboceq:
hadi bekliyoz dört gözle yeni gelenleri gzl sıcak bi topik az kaldı sizinde zamn geçmiyo bilirim ama
sonu gzl olcak inşallah
alaha emanet olun
ben çıkıyom çok kaldım pc başında brlim ağırdı
sizlerde bol bol dinlenin
öncelıkle tedavın hayırlı olsun arkadaasım ....evvt haklısın topıgı basından berı okudum icimden gıdıp bı test almak geldı .....bugun sabah yapmayı dusunmustum ama cesaret edemedım acıkcası..bı arkadasın yazısı kafama takıldı dıyorkı vajınadan ıcerı orta parmagınızı sokun eger rahıme degerse negatıf degmezse pozıtıf olabılır dıyor....deneyen varmı arkadaslar.....ben jelı yaparken sankı bıseylere degdıgını hıssettım bugun yazıyı okuyuncada şaşırdım .....