15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

merhaba myocean76
ne güzel amacına ulaşmışsın darısı başımıza benimde 8.günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum bende.ama elimde değil kendimi dinlememek.. inşallah bizde bişey hissetmesekte hamileyizdir.
lansort galiba bana arkadaş daveti yapmıisın ama ben çok acemiyim kabul edebildim mi yada napmam gerekiyo bilemiyorum :)
seninde bu gün 8.gününmüş idrar testi falan yapıcakmısın.varmı herhangi bir belirtin.

kızlar inşallah hamilesinizdir hepiniz ve hamile olduğunuza inanın belirti aramayın
tüm isteyenlere sürekli dua ediyomn
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
sorularınız fln olursa sorabilirsiniz
bu konuyu takip ediyom zaten

kızlar bende 7. ve 8. gün negatifti 9. gün silik çıkmıştı
10. gün daha koyuydu
ama kiminin hiç çıkmıyomuş idrarda kanda çıkıyomuş
bunuda unutmayın

kızlar merhabalar..benımde bgun 10.gunum....bendede bı belırtı yok...sadece bıraz kasıklarım hareket var ..oda 1-2 saat önce basladı....

aramıza hoşgeldin canım.ama burdasın diye sakın etkilenip erken test yapma olur mu....biz aceleciler grubu olduk resmen....yapmamalıyız böyle biliyoruz ama dayaaaaannnaaaammmmıııyyyooorrruuuzzzz.

lansor canım öyle yabi biliyordum çıkmayacağını ama ya çıksaydı fena mı olurdudelikafadulden

nasrettin hoca hesabı de miiiii.bende dün aynı hesabı yapmıştım ordan biliyorum yani.myocean76 9. gün diyor bak.test yapma günü sırası bana dönüyor değilmi. 10. gün tekrar sıra senin unutma.....

kızlar inşallah hamilesinizdir hepiniz ve hamile olduğunuza inanın belirti aramayın
tüm isteyenlere sürekli dua ediyomn
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
sorularınız fln olursa sorabilirsiniz
bu konuyu takip ediyom zaten

Canımmm yaaa sağol ne kadar iyisin hamile olduğun halde bizleri de düşünüyorsunŞeniz

Canımmm yaaa sağol ne kadar iyisin hamile olduğun halde bizleri de düşünüyorsunŞeniz

tatlım 3 sene bu hasreti çektim ben sizi benden iyi kkimse anlayamaz
hem birbirimize destek için burdayız lafımı olur
gönül isterki dua etmekten fazlası gelse elimden Şeniz

tatlım 3 sene bu hasreti çektim ben sizi benden iyi kkimse anlayamaz
hem birbirimize destek için burdayız lafımı olur
gönül isterki dua etmekten fazlası gelse elimden Şeniz

ah canım ahhh ...Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duaların yeter bize çok sağol...:1hug:

çok saol canım allah sizede sabır versin
ama çok pozitif grup
şu bekleme sürecindede pozitif olmak çok önemli zaten

aramıza hoşgeldin canım.ama burdasın diye sakın etkilenip erken test yapma olur mu....biz aceleciler grubu olduk resmen....yapmamalıyız böyle biliyoruz ama dayaaaaannnaaaammmmıııyyyooorrruuuzzzz.

öncelıkle tedavın hayırlı olsun arkadaasım ....evvt haklısın topıgı basından berı okudum icimden gıdıp bı test almak geldı .....bugun sabah yapmayı dusunmustum ama cesaret edemedım acıkcası..bı arkadasın yazısı kafama takıldı dıyorkı vajınadan ıcerı orta parmagınızı sokun eger rahıme degerse negatıf degmezse pozıtıf olabılır dıyor....deneyen varmı arkadaslar.....ben jelı yaparken sankı bıseylere degdıgını hıssettım bugun yazıyı okuyuncada şaşırdım .....

canım seninde bizim yanımızda olmanı bilmek çok güzela.s. inşallahhh ocak anneleri topiğindede birlikte oluruz burdan sonra:Saruboceq::Saruboceq:

Ayy Ocak annesi miiii? kızlar bana da annem bu zamanda hamile kalmış olmalı ki ocak doğumluyum...yani olursa bebeğimle aynı burç olacaz minik oğlaklar hadi gelin bakalalım...alkisalkisalkis

hadi bekliyoz dört gözle yeni gelenleri gzl sıcak bi topik az kaldı sizinde zamn geçmiyo bilirim ama
sonu gzl olcak inşallah
alaha emanet olun
ben çıkıyom çok kaldım pc başında brlim ağırdı
sizlerde bol bol dinlenin

benımde ıkıncı denemem 19 mayısta test yapılacak.. bu forumu takıp edeyım:) ınsallah hepımızın duaları kabul olur arkadaslar.. bol sabır...

hadi bekliyoz dört gözle yeni gelenleri gzl sıcak bi topik az kaldı sizinde zamn geçmiyo bilirim ama
sonu gzl olcak inşallah
alaha emanet olun
ben çıkıyom çok kaldım pc başında brlim ağırdı
sizlerde bol bol dinlenin

sağol canım sen de bol bol dinlen şu 3 ay boyunca keyfini çıkart bekle bizi arkandan geliyos...gene bekleriz bizi yalnız bırakma canım...:utangac:

öncelıkle tedavın hayırlı olsun arkadaasım ....evvt haklısın topıgı basından berı okudum icimden gıdıp bı test almak geldı .....bugun sabah yapmayı dusunmustum ama cesaret edemedım acıkcası..bı arkadasın yazısı kafama takıldı dıyorkı vajınadan ıcerı orta parmagınızı sokun eger rahıme degerse negatıf degmezse pozıtıf olabılır dıyor....deneyen varmı arkadaslar.....ben jelı yaparken sankı bıseylere degdıgını hıssettım bugun yazıyı okuyuncada şaşırdım .....

o yazıyı yazan bendim canım.birgece erken hamilelik belirtileri için araştırma yaparken okumuştum bunu. sonra jinekolojik yazıları okurken rahimin tamamen geri çekildiğini değil yumuşadığını okudum.yani o olay fos çıktı canım.

Back