15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

ya kizlar benim gogus uclarim tatli tatli kasiniyor
yasayan varmi diye bir sorayim dedim

benim de göğüslerimde bi değişiklik var ellediğim zaman hassas olduğunu hissediyorum uçları da öyle ama hep böyleydi de ben mi farkedemiyordum şimdi çok zorladığım için mi böyle bilmiyorum ama ilk denemem de böyle olmamıştı...inşallah iyiye işarettir..:Saruboceq:

hana cim ben birinciyi hissettim sanki
hep soyle dua ettim
eger bebegim benle degilse Allah im bana sabir ver dedim
boyle cok dua etmistim ama gercekten daha sabirliydim
kendim gibi ayni hastaliktan olan kisilerle tanistim burda
yani hem umutlu olalim olmazsakta dunyanin sonu degil
biliyorum cok zor ama bize bizden baska kim yardim edebilir
herkezin diyecegi tekrar denersin
onun icin Allaha dualarimizi bir an olsun eksik etmeyelim
ama insallah meleklerimiz bizimledir
iyi dusunelim iyi olsun
sonuca kadar pozitif olalim

kızlarrr umutsuzluk yaratmak istemem ama göğüs hassasiyeti kaşıntı agrılar kullandıgımız progesteron ve estrojen ilaçlarından sonuçta hamile kalındıgında salgılanan ilaçlar veriliyor yani belirtiler ilaçtanda olabilir hamileliktende benim tavsiyem kendinizi çok dinlemeyin bu benim 3. denemem artık dinlemiyorm.... hepsi ilaçlardan deyip geçiyorm göğüste acıma çok fazla bende bu seferkinde ama busefer daha güçlü bi ilaç alıyorum hergün kalçadan iğne oluyorm oyüzdendir diyorummmm

evet haklısın keykey dua etmekten pozitif olmaktan başka yapacak bişey yok..
witch26 sen de haklısın ben belirtim yok diyordum zaten, ilaçlardandır tabi ki...

witch canım ben geçen sefer kalçalardan iğne oluyordum bu defa progestan kapsül kullanıyorum geçen sefer böyle olmamaıştı ama

bende ilk ikisinde kapsül kullandım şimdi kliniği değiştirdm prognex iğne kullanıyorum hepsinde göğüste hassasiyet hissettim özellikle ilk başladıgımda şu anda azaldı mesela zaten hepsinde yazıyo göğüste hassaslık diye ama ilk başlayınca çok oldu bende sonra yavaş yavaş azaldı.. ama hamile kalanlarıda dinledim kişilere göre değişiyor hissedende var hissetmeyende ilkinde bana dediler agrın varmı kasıklarında diye evet dedim belimde agrıyodu kesin hamilesin dediler ama sadece yatmaktan agrıyomuş şimdi yatmıyorum okadar agrım yokkk

bence daha etkili herzaman için enjeksiyon formunun etkisi daha fazladır emilimi daha kolay verdiğin doz tamamıyle emiliyo sanırm iğnenin kullanımı zor olduğu için verilmiyor... çok kafanı takma tuttuktan sonra çok farketmez çünki tutarsa vücutta salgılıcak.... hayırlısıyla pozitif çıksında....

şimdi benim yaşım 30 ve yumurta rezervim iyiymiş. o yüzden mi günde sadece günde bir kere crinone jel kullanıyorum. böyle iğne kullanan arkadaşları okuyunca acaba bende günde ikiyemi çıkarsam jeli diye düşünüyorum.benden başka jeli günde 1 kez kullanan varmı aranızda arkadaşlar?

şimdi benim yaşım 30 ve yumurta rezervim iyiymiş. o yüzden mi günde sadece günde bir kere crinone jel kullanıyorum. böyle iğne kullanan arkadaşları okuyunca acaba bende günde ikiyemi çıkarsam jeli diye düşünüyorum.benden başka jeli günde 1 kez kullanan varmı aranızda arkadaşlar?

hamilemisin sen canım bende günde 1 kez kullanıyom jeli aynı seninkiyle benimkide sakın 2ye fln çıkarma zararlı olabilir

kız allah söletti beni inşlh pozitif sonuç aldığını okurum burdan
arkdşlar hiç belirti aramayın boşa
bende hiç bir belirti yoktu aramıyodumda
annem her gün gögüs ucuma bakıyodu son baktığında değişmiş demişti
bulantımda 10 gündür fln başladı yani hamile oldğumu öğrendikten epey sonra umarım
hepinizin gzl haberlerini alırım

hamilemisin sen canım bende günde 1 kez kullanıyom jeli aynı seninkiyle benimkide sakın 2ye fln çıkarma zararlı olabilir

canım senin hamileliğin nasıl gidiyor?gördün mü keseni? ben daha bekleme sürecindeyim. bugün 8. gün. korkuyorum böyle herkez yüksek dozlardaki ilaçlarından bahsedince acaba benimkisi az mı gelir diye????????

canım senin hamileliğin nasıl gidiyor?gördün mü keseni? ben daha bekleme sürecindeyim. bugün 8. gün. korkuyorum böyle herkez yüksek dozlardaki ilaçlarından bahsedince acaba benimkisi az mı gelir diye????????

kesemi gördüm canım bende aynı jelden kullanıyoddum çok şükür lekelenme bile olmadı az kalmış test gününe
evde idrar testi fln yaparsan çıkmayabilir üzülme
ben 9. gün evde idrar testinde 2. çizgiyi silik görmüştüm
keseyi gördüm canım içi doludu 18inde kalp atışllarını duymaya gitçez
bulantım çok fazla şimdilerde bişi yiyemiyom evdeyim hala dr ilk 3 ay dikkat etçen dedi iş fln yapmıyom

kesemi gördüm canım bende aynı jelden kullanıyoddum çok şükür lekelenme bile olmadı az kalmış test gününe
evde idrar testi fln yaparsan çıkmayabilir üzülme
ben 9. gün evde idrar testinde 2. çizgiyi silik görmüştüm
keseyi gördüm canım içi doludu 18inde kalp atışllarını duymaya gitçez
bulantım çok fazla şimdilerde bişi yiyemiyom evdeyim hala dr ilk 3 ay dikkat etçen dedi iş fln yapmıyom

innnşşşaaalllaaahhhh sağlıcakla kucağına alacaksın bebişini.ne işiymiş yaaa boşver işler birşekilde yürür nasıl olsa.sen bebişine iyi bak o yeter.çok öpüyorum sizi canım.

çok saol canım valla içime doğdu senin pozitif çıkcak ilk kez birine karşı böle hissttim
kaç embriyoydu canım
benim tek embriyo transferiydi

merhaba myocean76
ne güzel amacına ulaşmışsın darısı başımıza benimde 8.günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum bende.ama elimde değil kendimi dinlememek.. inşallah bizde bişey hissetmesekte hamileyizdir.
lansort galiba bana arkadaş daveti yapmıisın ama ben çok acemiyim kabul edebildim mi yada napmam gerekiyo bilemiyorum :)
seninde bu gün 8.gününmüş idrar testi falan yapıcakmısın.varmı herhangi bir belirtin.

3 dondurulmuş embriyoydu canım.inşallahhh dediğin gibi olur hamilelerin duası kabul olur derler.artık biri üçü fark etmiyor tutunmuş olsunda bu sefer doğru yere allahtan daha başka ne isterimki ben......

merhaba myocean76
ne güzel amacına ulaşmışsın darısı başımıza benimde 8.günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum bende.ama elimde değil kendimi dinlememek.. inşallah bizde bişey hissetmesekte hamileyizdir.
lansort galiba bana arkadaş daveti yapmıisın ama ben çok acemiyim kabul edebildim mi yada napmam gerekiyo bilemiyorum :)
seninde bu gün 8.gününmüş idrar testi falan yapıcakmısın.varmı herhangi bir belirtin.

canım kabul edememişsin ama olsun başka bir zaman tekrar deneriz.test konusuna gelince ben dün ağzımın payını aldım canım.7. gün test yaparsan negatif sonucada hazır olman gerekir ya neyse.... ben artık cumaya kadar test mest yapmam herhalde.

kızlar merhaba....
elif yıldız nasılsın canım...bende de hala bi belirti yok...
lansor ben de bugün aldım boyumun ölçüsünü valla negatif çıktı yaaa 8.gün oluyor bugün...

kızlar merhaba....
elif yıldız nasılsın canım...bende de hala bi belirti yok...
lansor ben de bugün aldım boyumun ölçüsünü valla negatif çıktı yaaa 8.gün oluyor bugün...

canım hiç kafana takma lütfen çıkmayacağını bile bile yapmadık mı biz o testleri zaten.boşuboşuna kafamızı karıştırıyoruz o kadar.ben birde test gününe kadar raporluyum evde kafayı yiyecem yakında.

Back