15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

kızlar sonra görüşürüz ben çıkıyorum lansor akşama yine burdayım :kahve:

bende çıkacağım birazdan canım eşime dün akşam öyle kötü bir yemek yapmışım ki bu akşam beni yemeğe çıkarmaya karar verdi.gidip biraz süslenip püsleneyim.akşama görüşürüzzzzz

hadi arkadaşlar sıkalım dişimiz az kaldı.
benim hala belirtim yok umudumda yok ama yinede iple çekiyorum cumayı.cuma akşamı yaptırmak istiyorum testimi.aslında blastokist transferlerde 10. yada 9.gündede çıkarmış ama yapmıycam.cuma akşamını bekliycem.çünkü 9.gün yaptırdığımda çıkmazsa yine 12.günde yapıcam testi tekrardan.o pisikolojiye girmek istemiyorum.korkuyorumda çok bu 5.denemem yine olmazsa naparım diye de düşünmeden edemiyorum.şu pozitif sonuç alanlar biraz belirtilerinden yada belirti olmadığından detaylı bahsetseler içimiz rahatlar belki biraz dimi:))

kızlar merhaba....
elif yıldız nasılsın canım...bende de hala bi belirti yok...
lansor ben de bugün aldım boyumun ölçüsünü valla negatif çıktı yaaa 8.gün oluyor bugün...

canım nasıl olayım ya ölüyorum meraktan:)
ama ben inat ediyorum idrardan bakmıycam ..inşallah yani:):1no2:

canım belirti fln arama bende hiç bir belirti yoktu
umutlu ol hep başka soruların olursa ben buralardayım
umarım bu sefer kavuşursun meleğine
elif yıldız

tatlım bende hiç belirti omadı hata bulantılarım fln test sonucunu öğrendikten 10 gün sonra başladı
umutsuz olma sakın belirti de arayıp boşuna kendini ve sana tutunmaya çalışan meleğini üzme ok sorun olursa ben buralardayım elif yıldız

benim hala belirtim yok umudumda yok ama yinede iple çekiyorum cumayı.cuma akşamı yaptırmak istiyorum testimi.aslında blastokist transferlerde 10. yada 9.gündede çıkarmış ama yapmıycam.cuma akşamını bekliycem.çünkü 9.gün yaptırdığımda çıkmazsa yine 12.günde yapıcam testi tekrardan.o pisikolojiye girmek istemiyorum.korkuyorumda çok bu 5.denemem yine olmazsa naparım diye de düşünmeden edemiyorum.şu pozitif sonuç alanlar biraz belirtilerinden yada belirti olmadığından detaylı bahsetseler içimiz rahatlar belki biraz dimi:))
evet benim transferim 5 inde yapıldı testi 10 gün sonra yani 15 inde yaptır dediler çıkıyo demekki...

tatlım bende hiç belirti omadı hata bulantılarım fln test sonucunu öğrendikten 10 gün sonra başladı
umutsuz olma sakın belirti de arayıp boşuna kendini ve sana tutunmaya çalışan meleğini üzme ok sorun olursa ben buralardayım elif yıldız

hiçbirşey hissetmedinmi benim 3. denemem diğerleriyle aynı hiçbirşey hissetmiyorum yani kesin buda olmadı gibi geliyor o yüzdennn...... ben kendimi o kadar inandırdımki negatif sonuca eşimle diğer tedavi zamanını konuşur olduk ne kadar ara verelim diye...

evet benim transferim 5 inde yapıldı testi 10 gün sonra yani 15 inde yaptır dediler çıkıyo demekki...

seninde blastosist transferiydi o zaman demekki.kaçımcı gün transferiydi?benim geçenki transferim 5. gün transferiydi 10. akşam idrarda öğrenmiştim hamile olduğumu.

seninde blastosist transferiydi o zaman demekki.kaçımcı gün transferiydi?benim geçenki transferim 5. gün transferiydi 10. akşam idrarda öğrenmiştim hamile olduğumu.

4. gün transferi zaten iyi durumda olan 5 taneydi riske atmak istemediler sanırım birgün daha dursa blastosist olurmuş sınırdaymış ama beklemediler.. bende 9. gün idrarda bakıcam... hayırlısı senin sonu kötü olmuş olmuş ama en azından tutmuş... inşallah buda tutar hayırlısıyla saglıklı bir şekilde. benim sebepsiz yere tutmayınca dahada korkuyorum şimdi bir sorun varda bulamıyorlarmı diye...

4. gün transferi zaten iyi durumda olan 5 taneydi riske atmak istemediler sanırım birgün daha dursa blastosist olurmuş sınırdaymış ama beklemediler.. bende 9. gün idrarda bakıcam... hayırlısı senin sonu kötü olmuş olmuş ama en azından tutmuş... inşallah buda tutar hayırlısıyla saglıklı bir şekilde. benim sebepsiz yere tutmayınca dahada korkuyorum şimdi bir sorun varda bulamıyorlarmı diye...

inşallahh bu sefer sıkı sıkı tutunur sana bebişlerin.benimde yarın 9. günüm sabah kalkar kalkmaz ilk iş testi yapmak. bakalım hayırlısı artık....

bu arada teesüf ediyorum herbirinize ayrı ayrı kızlar..... bugün hemşireler günü ...... bakın benim meslek kısmında ne yazıyor......

bu arada teesüf ediyorum herbirinize ayrı ayrı kızlar..... bugün hemşireler günü ...... bakın benim meslek kısmında ne yazıyor......

yaaa bugün aslında televizyon izlerken biryerde okudum ben dedim. aklıma gelmiştin derken sonra nete giremedim... eşimde gelince unuttum... kutlu olsun hemşireler günün canımm.. inşallah en büyük hediyen seninle birliktedirrr

inşallahhhh canım.daha ne isterim ki ben böyle bir hediyem gelmiş olsa.bakma böyle sitem ettiğime bende tamamen unutmuşum eşim kutlayınca hatırladım.

Ay bugün hemşireler günü müydü...Kutlu olsun canım yaaa..Nice nice yıllara inşallah bebeklerinle beraber girersin dilerim...kaydirigubbakcemile3 a.s.
Senden duyunca ablamı aradım o da nöbet tutuyormuş dedim bugünü de nöbet tutarak mı geçiriyorsun? diyor ki valla dizi seyrediyorum böyle kutluyorum evde olsa bunu da yapamazdım diyor...

Ay bugün hemşireler günü müydü...Kutlu olsun canım yaaa..Nice nice yıllara inşallah bebeklerinle beraber girersin dilerim...kaydirigubbakcemile3 a.s.
Senden duyunca ablamı aradım o da nöbet tutuyormuş dedim bugünü de nöbet tutarak mı geçiriyorsun? diyor ki valla dizi seyrediyorum böyle kutluyorum evde olsa bunu da yapamazdım diyor...

teşekkür ediyorum canım.bak bu vesileyle ablanınkinide kutlamış oldun.doğru söylemiş bizim bu günümüzü eşler arada kaynatmaya bayılıyor.bende geçen senelerde mesaj yazardım eşime bugün karınızın hemşireler gününü kutlamayı unutmayın.BİRT DOST.diye

Kötü şeyler düşünme artık biliyoruz ki hiçbir belirti de olmayabiliyormuş sabırla test günümüzü bekliycez gerçi ben bugün yaptım ve çıkmadı da ama ümidimi yitirmedim henüz...İnşallah olacak bu defa ben senden çok ümitliyim 5. gün transferi hem de 3 taneydi dim? daha ne olsun inşallah olacak sen içini ferah tut...:Saruboceq:

inşallahh bu sefer sıkı sıkı tutunur sana bebişlerin.benimde yarın 9. günüm sabah kalkar kalkmaz ilk iş testi yapmak. bakalım hayırlısı artık....

yarın yapacan demek ki hadi hayırlısı :dance: güzel haberini bekliycez sabah...

ben de yapsam mı acaba :uhm:yoksa senin dediğin gibi 10. günde mi yapsam zaten 2.gün transferi çıkmaz gene yarın...

yarın yapacan demek ki hadi hayırlısı :dance: güzel haberini bekliycez sabah...

ben de yapsam mı acaba :uhm:yoksa senin dediğin gibi 10. günde mi yapsam zaten 2.gün transferi çıkmaz gene yarın...

evet sen 10. günü bekle bencede.sırayla bak bende tekrarını 11. gün yapacağım.

Back