15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

siz ne kullanıyosunuz hergüm progesteron iğnesi vuruyorum sanırm onlarda duygusallaştırıyorrr ayrıca eşim test yaptırmak istemiyo çok korkuyo adetini bekleyelm diyor 2. denememde test yaptırmadan adet olmuştum test sonucunu almaktan daha az etkiliyor....

ben sadece crinone jel kullanıyorum.onuda günde bir kez.birde folbiolle corasprin var tabiki.benim eşimde bugün test yaptığımı bilmiyor.bilse eminim çok kızardı neden böyle erken yapıp kafanı karıştırıyorsun diye.

bende sonunu dusunup negatif olursa ne yapcam diye dusunuyorum
oturur bi guzel aglarim aksama kadar
zaten su aralar uzucu birsey duysam da gozlerim doluyor
negatif olursa Turkiye yede gitmek istemiyorum
kayinvalidem artik tedavi oldugumuzu da ogrenmis gece gunduz kadin bizi dusunuyormus
eltim soyledi

en çokta haberleri seyredemiyor insan.birde reklamları,birde türk filmlerini,birde romantik komedileri.benim tecrübelerim bunlar.bu ara hiçbirini izlemenizi tavsiye etmem.ben denedim şahsen çok ağlatıyorlar çooookkkk

benim psikolojim bozuldu ya kıkır kıkır gülerken nasıl hıçkıra hıçkıra ağlama ya başladım inanamadım bende ...herkez güldüğümü sanarken bi baktılar ki ağlıyom onlarda şaşırdı...bu bekleme süreci çok stresli bir an önce öğrenmek istiyorum sonucu dayanamıyorummmmmmmmmmm

bir tek sen degilsin ayni belirtiler ben de de var
bazen oturup uzun uzun dusunuyorum
sebepsiz agliyorum
iyiki kk var yoksa daha kotu olurdum
hakkimizda once hayirlisi olsun

sizin kaçıncı denemeleriniz insan birkaçkez yaptıdıktan sonra olmucakmış gibi geliyor bana öyle geliyor ozaman olmadı şimdide bişey hissetmiyorum olmucak diyorum ayrıca öncekiler gibi yatmadm geziyorm daha rahat hareket ediyorm... o kadar yattımda neoldu daha önce...doktor yatma dedi ayrıca kan dolaşımı için...

bu benim ikinci denemem dondurulmuş 3 embriyo ile transferimizi gerçekleştirdik şimdi bekliyoruz işte.benim ilk denemem 2009 ocak ayında olmuştu ve sonucum pozitifti.daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ve şubatın 18 inde ameliyat oldum.yani hiç negatif sonuç almadım tüp bebek sürecinde.ama bebeğini kaybetmenin nasıl bir duygu olduğunu öğrendim malesef

sizin kaçıncı denemeleriniz insan birkaçkez yaptıdıktan sonra olmucakmış gibi geliyor bana öyle geliyor ozaman olmadı şimdide bişey hissetmiyorum olmucak diyorum ayrıca öncekiler gibi yatmadm geziyorm daha rahat hareket ediyorm... o kadar yattımda neoldu daha önce...doktor yatma dedi ayrıca kan dolaşımı için...

benim bu ikinci denemem birincisinde hic dikkat etmemistim
bunda da dikkat etmeye calisiyorum

bu benim ikinci denemem dondurulmuş 3 embriyo ile transferimizi gerçekleştirdik şimdi bekliyoruz işte.benim ilk denemem 2009 ocak ayında olmuştu ve sonucum pozitifti.daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ve şubatın 18 inde ameliyat oldum.yani hiç negatif sonuç almadım tüp bebek sürecinde.ama bebeğini kaybetmenin nasıl bir duygu olduğunu öğrendim malesef

lansor17 dis gebelik ameliyati olunca
tuplerden biri alindimi canim
peki belirti olarak bunula onun arasinda fark goruyormusun

evet sol tüpüm alındı canım.zaten tam patladığı anda aldılar beni ameliyata.dış gebelikle normal gebelik belirtileri arasında hiçbir fark olmuyor.sonuçta vücutta bir bebek büyüyor ve aynı belirtileri veriyor vücudumuz.ultrasonda kese görülmeyince anlaşılıyor malesef

doudou ben raporla aldığım için ücretini bilmiyorum tam olarak. Aslında ben ücret istemiyordum öylesine verecektim fakat tedavi falan derken ALLAHA çok şükür şuan ikizlerime hamileyim fakat durumumuz baya sıkıştı o yüzden sen yine bi eczaneye sor yarı fiyatına veriyim ben buarada ben istanbulda oturuyorum. ben msn adresimi vereyim ordan ulaş istersen sahideoktay@hotmail.com dan görüşebiliriz. 2 kutu gonal-f 300 lük son kullanma tarihi 2009 ocak

ben sohbetin sonuna yetiştim galiba..kızlar belim ağrıyor regl olacak gibi ama gebelik varsa da o ağrı oluyormuş buna rağmen çok üzülüyorum :1shok: inşallah olmam Allah'ım bu defa yüzümü güldürsün inşallah...:emir_bebek:
hepimizin yüzü gülsün bebekleri gelsin inşallah kızlar.. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:: .iyi geceler

ben sohbetin sonuna yetiştim galiba..kızlar belim ağrıyor regl olacak gibi ama gebelik varsa da o ağrı oluyormuş buna rağmen çok üzülüyorum :1shok: inşallah olmam Allah'ım bu defa yüzümü güldürsün inşallah...:emir_bebek:
hepimizin yüzü gülsün bebekleri gelsin inşallah kızlar.. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:: .iyi geceler

canim insallah yuzumuz gulecek
burada sevinclerimizi birbirimizle paylasiriz

inşallah canım yaaa...ben düşünemiyorum bile o anı... inan ki negatif olduğunda ne yapacağımı ne hissedeceğimi biliyorum ama ya pozitif olursa ne yaparım hiç bilmiyorum çılgınca koşar mıyım? ağzım dilim tutulur konuşamaz mıyım yoksa kahkahalarla güler miyim hiç ama hiç fikrim yok çünkü bunu hiç yaşamadım ...

Back