- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
siz ne kullanıyosunuz hergüm progesteron iğnesi vuruyorum sanırm onlarda duygusallaştırıyorrr ayrıca eşim test yaptırmak istemiyo çok korkuyo adetini bekleyelm diyor 2. denememde test yaptırmadan adet olmuştum test sonucunu almaktan daha az etkiliyor....
bende bugün dayanamıyoooorrrrruuuuuummmmm diye haykırıyordum.ne oldu aldık koskoca bir negatifi elimize oturduk aşağı.dayanacağız mecbur arkadaşlar yok ki başka yolu
benim psikolojim bozuldu ya kıkır kıkır gülerken nasıl hıçkıra hıçkıra ağlama ya başladım inanamadım bende ...herkez güldüğümü sanarken bi baktılar ki ağlıyom onlarda şaşırdı...bu bekleme süreci çok stresli bir an önce öğrenmek istiyorum sonucu dayanamıyorummmmmmmmmmm
sizin kaçıncı denemeleriniz insan birkaçkez yaptıdıktan sonra olmucakmış gibi geliyor bana öyle geliyor ozaman olmadı şimdide bişey hissetmiyorum olmucak diyorum ayrıca öncekiler gibi yatmadm geziyorm daha rahat hareket ediyorm... o kadar yattımda neoldu daha önce...doktor yatma dedi ayrıca kan dolaşımı için...
kizlar idrar testi yaparken
sabah kalktigimizda ilk idrarla mi yaparsak iyi oluyordu
bu benim ikinci denemem dondurulmuş 3 embriyo ile transferimizi gerçekleştirdik şimdi bekliyoruz işte.benim ilk denemem 2009 ocak ayında olmuştu ve sonucum pozitifti.daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ve şubatın 18 inde ameliyat oldum.yani hiç negatif sonuç almadım tüp bebek sürecinde.ama bebeğini kaybetmenin nasıl bir duygu olduğunu öğrendim malesef
iyi geceler kızlarrrrr ben artık yatıyorum.rüyalarımızda bebişlerimizi görürüz inşallah
ben sohbetin sonuna yetiştim galiba..kızlar belim ağrıyor regl olacak gibi ama gebelik varsa da o ağrı oluyormuş buna rağmen çok üzülüyorum :1shok: inşallah olmam Allah'ım bu defa yüzümü güldürsün inşallah...
hepimizin yüzü gülsün bebekleri gelsin inşallah kızlar.. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:: .iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?