15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

canim peki kenara yakinliklari aynimiydi canim bu sonradan cikan ortaya daha yakin akadaslar
benimki esit degil
hayal gibi sanki
saskinliktan su an ne yaptigimi bilmiyorum
kusura bakmayin

keykey canım gebelik bölümünde "gebelik testleri" diye bir başlık var orda onlarca test resmi var her çeşitten sonucu görebilirsin hepsi de pozitif

canım şimdi baktım 4 tane test yapmıştım hepsininde kenar uzaklıkları farklı sen sakin ol biraz bence hamilesinnnn yarın testi tekrarla sabah ilk idrarınla daha sağlıklı oluyormuş o zaman.

canim peki kenara yakinliklari aynimiydi canim bu sonradan cikan ortaya daha yakin akadaslar
benimki esit degil
hayal gibi sanki
saskinliktan su an ne yaptigimi bilmiyorum
kusura bakmayin

canim ins hamiledirsin bence yarin erkenden bir daha yap allah hakkinda hayirlisini versin

canım şimdi baktım 4 tane test yapmıştım hepsininde kenar uzaklıkları farklı sen sakin ol biraz bence hamilesinnnn yarın testi tekrarla sabah ilk idrarınla daha sağlıklı oluyormuş o zaman.

canımmmm çok çok çok sevindim senin için yaaaa.inan kendim kadar.allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip et:nazar:sin inşalllaaahhhhh:nazar::nazar::CüvCüv:

lansorcum canım darısı başına artık inşallah sende burdan müjde vereceksin bize.rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inanıyorum.

arkadaslar biraz onceki yaptigim test 1 saat sonra bir gittim cok az kirmizi bir cizgi cikmis
ama belli belirsiz sizce hamilemiyimdir
birde soyle birsey gordum testte kalin birinci kirmizinin kenara yakinligi ile bu yeni cikan cizginin kenara yakinligi ayni degil sizce umutlanayimmi ki

canım benim birşey sormak istiyorum testi yaptıktan sonra 1 saat sonra mı testin yanına döndün yoksa sıksık baktında ancak 1 saat sonra çizgi görünmeye başladı?

canım moralini bozmak istemem ama ben laborantım ve biz 10 dakikadan sonra görünmeye başlayan sonuçları kabul etmiyoruz malesef ama şu da var ki birgün önce idrarda negatif çıkan sonuçların bir gün sonra kanda pozitif çıktığınıda çok gördük.sakın umudunu kaybetme.yarın ilk idrarınlada bak bakalım ilk idrar olmasıda çok önemli canım

neyse sabah bir daha yaparim
ya boyle bir anda cikmadi zaten yavas yavas cizgi yukariya dogru tamamlandi
bilmiyorum kismet artik ama bir an olsa bile cok sevindim
insallah mutlulugum tamamlanir ne diyeyim

keykey canım belki bu test yanlıştır ya da sen en iyisi 1 saat sonra bir daha bak bakalım çıkmış mı ikinci çizgi yerimseniben
inşallah kan testin pozitif olurkaydirigubbakcemile3

keykey canım belki bu test yanlıştır ya da sen en iyisi 1 saat sonra bir daha bak bakalım çıkmış mı ikinci çizgi yerimseniben
inşallah kan testin pozitif olurkaydirigubbakcemile3

hana cim teste bakmaktan gozlerim agridi:bbo:
o kadar ki hayal cizgisi gormeye basladim
neyse cumaya kadar bekliycem

arkadaşşşşşlllaaaaaaarrrrrrrrrr.ne olur biri beni durdursunnnnnnn.bugün test yap test yap diye şeytan beni dürtüyooorr.git başımdan şeytan diyorum gitmiyor.kesin çıkmaz değilmi bugün?bugün 7. gün bu arada

arkadaşşşşşlllaaaaaaarrrrrrrrrr.ne olur biri beni durdursunnnnnnn.bugün test yap test yap diye şeytan beni dürtüyooorr.git başımdan şeytan diyorum gitmiyor.kesin çıkmaz değilmi bugün?bugün 7. gün bu arada

ya hiç sorma aynı şeyi ben de düşünüyorum ama bugün geçti artık zaten yarın sabah idrarı ile olması gerekiyor ya benim de 7. günüm yarın mı yapsak acep fisfisfis

arkadaşlar .bende dayanamıyorum benimde yedinci günüm eşime test al diye yalvardım resmen ama bekle diyor...nasıl beklicem bilmiyorum

lansor canım yaparsan haber ver çünkü bizim transfer aynı günn en azından sen yaparsan banada cesaret gelir

Back