15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

slm arkadaşlar...bugün hana ya umutsuzelele ve kendime boooolllllll şanş diliyoruuuuuuuuuuuuumm.karnım ağrıyor sanki heyecandan sanırımmm..ben şimdi kan vermeye gidiyoruum.sonra tekrar görüşmek üzere....dualarınız ve iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler....kaydirigubbakcemile4alkisalkisalkis

merhaba canımmm sonuçlarını kaçta alacaksın??????çok merak ediyorum hepinizihihoyyythihoyyyt

KIZLAARRR....BÜTÜN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN SONSUUZ TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE..YÜREKLERİNİZE SAĞLIKKK.. BENİM SONUCUM 16 17 GİBİ FALAN ÇIKACAKMIŞ SANIRIM ...NİYE O KADAR GEÇMİŞ ONU DA ANLAMADIM ..AMA GEÇ OLSUUUN GÜÇ OLMASINDAN HAREKETLE.... CANIMIZ SAĞOLSUNNN BEKLERİZ DİYORUUUMMM....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KIZLAARRR....BÜTÜN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN SONSUUZ TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE..YÜREKLERİNİZE SAĞLIKKK.. BENİM SONUCUM 16 17 GİBİ FALAN ÇIKACAKMIŞ SANIRIM ...NİYE O KADAR GEÇMİŞ ONU DA ANLAMADIM ..AMA GEÇ OLSUUUN GÜÇ OLMASINDAN HAREKETLE.... CANIMIZ SAĞOLSUNNN BEKLERİZ DİYORUUUMMM....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah yardımcınız olsun, allah gönlünüzdeki neyse onu versin bilhassa..şu çocuklar ne kadar kıymetli olduklarını, lay lay lom dünyaya gelmiş olanlardan farklı olduklarını anlayabilecekler mi acaba bir gün , merak ediyorum ...

zaten idrar pozitifti, allah bunu da sevinçle atlatmayı nasip edecek inşallah demek ki..hadi hayırlısı , ya da hayırlıları :) bu kadar erken çıktığı için acaba ikiz olabilir mi :)))))))

zaten idrar pozitifti, allah bunu da sevinçle atlatmayı nasip edecek inşallah demek ki..hadi hayırlısı , ya da hayırlıları :) bu kadar erken çıktığı için acaba ikiz olabilir mi :)))))))

canım hayırlı olsun sen kacıncıgun ıdrar yaptın ben bugun yaptım cıkmadı peersembe gunu transfer olmustum erkenmı acaba daha

olabilir mi ki çok istiyorum zaten allah hepimizin gönlüne göre versin.6. günde lekelenmem olmuştu ya sence bişe olmuşmudur çok korktum ama geçti çok azdı zaten iki gündürde hiç yok

olmuyo yavrum naaptin sen? daha 5. günü... 10. günden sonra yap bari idrarı..ama ben ona güvenmiyorum herkeste çıkmuyor..bende çıkmamıştı..ama hamileydim.

olabilir mi ki çok istiyorum zaten allah hepimizin gönlüne göre versin.6. günde lekelenmem olmuştu ya sence bişe olmuşmudur çok korktum ama geçti çok azdı zaten iki gündürde hiç yok

canım eğer idrar pozitif ise ve lekelenmeler geçti ise yüksek ihtimal hamilesin , birşey olduğunu düşünmüyorum..allah sağlıkla büyütecekse içerde versin tabii ikiz , ne güzel olur..bana önce verdi sonra birini aldı, olsun buna da şükür.. sen bunları takma kafana, yarın büyük gün :))

canım eğer idrar pozitif ise ve lekelenmeler geçti ise yüksek ihtimal hamilesin , birşey olduğunu düşünmüyorum..allah sağlıkla büyütecekse içerde versin tabii ikiz , ne güzel olur..bana önce verdi sonra birini aldı, olsun buna da şükür.. sen bunları takma kafana, yarın büyük gün :))

bebeklerinin biri kaybettiğini okumuştum canım çokta üzülmüştüm allah sana sabır versin banada ikiz bebiş

olmuyo yavrum naaptin sen? daha 5. günü... 10. günden sonra yap bari idrarı..ama ben ona güvenmiyorum herkeste çıkmuyor..bende çıkmamıştı..ama hamileydim.

canım ya beni güldürdün allahta seni güldürsün dhada yapmam zaten parama yazıkkaydirigubbakcemile3 demı cuma gunu kan verırım yumurta toplamadan sonra 12 gun cıkar o zamn demia.s.

canım ya beni güldürdün allahta seni güldürsün dhada yapmam zaten parama yazıkkaydirigubbakcemile3 demı cuma gunu kan verırım yumurta toplamadan sonra 12 gun cıkar o zamn demia.s.

transferin 10.günü.. yani pzr sabahtan yap kan testini.
benim doktorum 9.10. günlerden sonra kana karışmaya başlar hcg hormonu demişti...
transferin ilk gününü saymıyorsun, onu sayarsan 11. gün oluyor.

Merhaba arkadaşlar,
Beklediğim sonucumu aldım B-HCG 1,8 yani negatif...:1no2: Biliyorsunuz bu sonuca hazırlıklıydım idrar testlerinden dolayı...O nedenle çok büyük bir hayalkırıklığı olmadı ama tabi ki kesinleşmiş olması, "bir mucize olabilir" umudumu da bitirdi...:çok üzgünüm:

Beni şuan düşündüren şey ise bu değerin neden 0,.. gibi bir rakam olmadığı...Daha öncekinde 0,2 idi çünkü...şimdiki değer ise neredeyse 2...bu ne demek oluyor acaba yoksa bişey demek olmuyor mu? :uhm: Bir kimyasal gebelik olasılığını düşünmem mi lazım bu durumda...sanki 9. 10. gün bu testi yapsam değer daha yüksek çıkacakmış hissi var içimde çünkü o zamanlar göğüslerimde hassasiyet vardı...
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum...Birazdan dr.umu da arayıp soracağım...:delphin:

canım ya uzuldum inş kısa zaamnada gelır bebişin.........canım ılaçalardan bazen sonuç böle olabuılıyo endışe etme normal..........kendını uzme canım........inş kendılığınden hamış kalısın

Back