15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

hana bugün kaçıncı günündü ?

bugün 14. günümdü bana 2. gün transferi yapıldığı için testi geç yaptırmam istendi canım...
şimdi dr u aradım kimyasal gebelik olsa idi daha yüksek bir rakam çıkması gerektiğini söyledi..şimdi ilaçlarımı kesip regl olmayı bekleyecekmişim...senağlama

Merhaba arkadaşlar,
Beklediğim sonucumu aldım B-HCG 1,8 yani negatif...:1no2: Biliyorsunuz bu sonuca hazırlıklıydım idrar testlerinden dolayı...O nedenle çok büyük bir hayalkırıklığı olmadı ama tabi ki kesinleşmiş olması, "bir mucize olabilir" umudumu da bitirdi...:çok üzgünüm:

Beni şuan düşündüren şey ise bu değerin neden 0,.. gibi bir rakam olmadığı...Daha öncekinde 0,2 idi çünkü...şimdiki değer ise neredeyse 2...bu ne demek oluyor acaba yoksa bişey demek olmuyor mu? :uhm: Bir kimyasal gebelik olasılığını düşünmem mi lazım bu durumda...sanki 9. 10. gün bu testi yapsam değer daha yüksek çıkacakmış hissi var içimde çünkü o zamanlar göğüslerimde hassasiyet vardı...
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum...Birazdan dr.umu da arayıp soracağım...:delphin:

eğer 12 veya 13. günün ise el muallim haklı sanırım..allah sağlıkla hayırla bir sonraki denemende istediğin gibi bir evlat nasip eder inşallah...

canım ya uzuldum inş kısa zaamnada gelır bebişin.........canım ılaçalardan bazen sonuç böle olabuılıyo endışe etme normal..........kendını uzme canım........inş kendılığınden hamış kalısın

evet sanırım öyle olmuş... sağol canım inşallah Allah bana ve isteyen herkese versin..

bugün 14. günümdü bana 2. gün transferi yapıldığı için testi geç yaptırmam istendi canım...
şimdi dr u aradım kimyasal gebelik olsa idi daha yüksek bir rakam çıkması gerektiğini söyledi..şimdi ilaçlarımı kesip regl olmayı bekleyecekmişim...senağlama

hana çok üzüldüm ben de tam 1 hafta önce negatif sonucu almıştım benim değerim 12. gün (benim de 2. gün transfer 13. gün yani aslında) 20 çıkmıştı. bu kadar düşük değerle kimyasal gebelik olduğu belliydi ama insan yine de bir mucize olur geç tutunmuştur değer katlanır diye umuyor. olmadı tabii 2 gun sonra 4,5 a düştü. bundan da 5 gün sonra adet oldum. şimdi bu cuma kontrole gideceğim. bakalım ne diyecek.bak hiçolmazsa acaba diye 2 gün daha beklemedin. inşallah bir sonraki sefere

kızlar ben galiba hamileyim az önce tekrar test yaptım ikinci çizgi baya bir kırmızılaşmış allahım isteyen herkese nasip etsin .şu an mutluluktan her yerim titriyor

kızlaarrrr olmadıııı yaaaa yine olmadııııı

ahhh canımmmmm :çok üzgünüm:
ne diyeyimm , nasip eden allah, veren de vermeyen de o, geç verecekse güzelini hayırlısını vereceği içindir, bunu söylemek kolay da dinlemek zor biliyorum...
allah yardımcın olsun
tez zamanda yüzün güler inşallah :çok üzgünüm:

Merhaba arkadaşlar,
Beklediğim sonucumu aldım B-HCG 1,8 yani negatif...:1no2: Biliyorsunuz bu sonuca hazırlıklıydım idrar testlerinden dolayı...O nedenle çok büyük bir hayalkırıklığı olmadı ama tabi ki kesinleşmiş olması, "bir mucize olabilir" umudumu da bitirdi...:çok üzgünüm:

Beni şuan düşündüren şey ise bu değerin neden 0,.. gibi bir rakam olmadığı...Daha öncekinde 0,2 idi çünkü...şimdiki değer ise neredeyse 2...bu ne demek oluyor acaba yoksa bişey demek olmuyor mu? :uhm: Bir kimyasal gebelik olasılığını düşünmem mi lazım bu durumda...sanki 9. 10. gün bu testi yapsam değer daha yüksek çıkacakmış hissi var içimde çünkü o zamanlar göğüslerimde hassasiyet vardı...
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum...Birazdan dr.umu da arayıp soracağım...:delphin:

canım sewnin adına çok üzüldüm sakın bırakma devam et bence çok fazla isteyince ve gerçekten inanınca oluyor rabbim en kısa zamanda seni annelere katsın

Merhaba arkadaşlar,

canımmmm,ne diyeceğimi bilemiyorum.insanın böyle anlarda beyni uyuşuyor.hayırlısı allahtan diyeceğiz,bu sefer nasip değilmiş diyeceğiz.inşallahhhh birdaha tüp bebek yollarına düşmeden rabbim sana bebeğini kendiliğinden gönderir.:teselli: :teselli:

canımmmm,ne diyeceğimi bilemiyorum.insanın böyle anlarda beyni uyuşuyor.hayırlısı allahtan diyeceğiz,bu sefer nasip değilmiş diyeceğiz.inşallahhhh birdaha tüp bebek yollarına düşmeden rabbim sana bebeğini kendiliğinden gönderir.:teselli: :teselli:

canım benim çok sağol...senin gibi hemen kendimi toparlayıp yoluma devam etmeliyim...
öyle ya da böyle olacak bebeişlerimiz inşallah....:emir_bebek: :emir_bebek:

off bu nisan yaramadi bize
hana kismet degilmis canim
insan bir anda cok kotu oluyor ne yapacagini sasiriyor
ama her zaman hakkimizda hayirlisi olsun

evet canım kısmet değilmiş bu sefer inşallah en yakın zamanda sana da bana da verecek bebeklerimizi Rabbim... sağol bi tanem...

valla ben bugün sonuçtan sonra gittim cevahirde dolaştım kentucky fried chicken'da kanat yedim, cola içtim, sonra çay kahve :kahve: kafamı boşalttım biraz...bu gibi zararlı şeyleri birgün daha yapıp sonra tam sağlıklı bir beslenme ve zayıflama programı yapacağım kendime..tabi ki kürlere de devam...iki ay böyle deneyeceğim...

canım benim çok sağol...senin gibi hemen kendimi toparlayıp yoluma devam etmeliyim...
öyle ya da böyle olacak bebeişlerimiz inşallah....:emir_bebek: :emir_bebek:

olacak tabiki canım benim.bizler allahın duasını daha çok sevdiği daha çok duymak istediği kullarıyız.bizlerde böyle sınanıyoruz ve biz bu sınavı başarıyla atlatacağız eminim buna :teselli: a.s.

Back