15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

merhaba arkadaslar benimde test günüm 20 mayis.test yaptim 2.cizgi pembe cikti 2 defa ama bir sorum var bugünde lekelenmemm var az birsey kahverengi sizce ne olabilir hamile olabilirmiyim?

canım bende senle aynı durumdayım transferin 6. günü hafif lekelenmem oldu çok korktum bende senin gibi hemen evde test yaptım ikinci çizgi çıktı hemde iki defa yaptım ikisinde de var dilerim ikimizde hamişizdir:CüvCüv:

canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin
neyseki arkdşların var annenin yerini hiç kimse tutamaz
ama canını çok sıkma tatlım kendine çok cici bak
ve bunalır buralara gelmek istersen her zamn kapım açık
unutma

sagol canımm zaten burda böyle sorunlarımızı paylaştıkça insan rahatlıyor sen diyarbakırdasında tedavini nerde yaptırdın...

yaaa aslına bakarsan benim sorunum çok evimde kalıyodum eşim askere gittiğinde annem yanımdaydı 6 ay önce annem vefat etti ve ben kendi evime giremiyorum artık taşınmak için eşimi bekliyorum arkadaşların evinde kalıyorum 2 ay birinde 3 ay birinde falan işte...neyseki az kaldı...

Allah rahmet eylesin canım..Başın sağolsun...Allah yardımcın olsun ve sabır versin...
İnşallah eşin hayırlısı ile gelir bir de bebeğiniz olur ve tüm kötü günleri geride bırakırsınız...
:1hug:

merhaba arkadaşlar hava çok güzel buralarda kocişle kendimizi yollarda buluverdik biranda.çok iyi geldi yürüyüş valla.hanacığım özlemdevrim ve umutsuzellll bakın yarın çok güzel sonuçlar bekliyorum ona göre... öğlene kadar giremesimde nete öğleden sonra vakit buldukça bakmaya çalışacağım size.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallahhh açınca neti hepinizin çok güzel haberlerini duyacağım:lepi:

yaaa aslına bakarsan benim sorunum çok evimde kalıyodum eşim askere gittiğinde annem yanımdaydı 6 ay önce annem vefat etti ve ben kendi evime giremiyorum artık taşınmak için eşimi bekliyorum arkadaşların evinde kalıyorum 2 ay birinde 3 ay birinde falan işte...neyseki az kaldı...

canım daha öncede bir konuşmamızda baş sağlığı dilemiştim ama yine yazmak istedim.inşallah bundan sonraki tüm yaşamın çok çok güzellikle geçer canıma.s.

witch26 arkadasım öncelikle başın sagolsun...

Bende yarın kısmetse test yaptıracagım, 19 mayıs bayram diye doktorum ve asistanı izinli olacaklarmiş, ptesi yaptırabilirsin demişlerdi...
Yarın kısmetse hakkımızda hayırlı olan neyse onun haberini veririm.
Umarim hersey hepimiz içi:Saruboceq:n gönlümüzce olur...

merhaba arkadaşlar hava çok güzel buralarda kocişle kendimizi yollarda buluverdik biranda.çok iyi geldi yürüyüş valla.hanacığım özlemdevrim ve umutsuzellll bakın yarın çok güzel sonuçlar bekliyorum ona göre... öğlene kadar giremesimde nete öğleden sonra vakit buldukça bakmaya çalışacağım size.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallahhh açınca neti hepinizin çok güzel haberlerini duyacağım:lepi:

çok iyi yapmışsınız tatliş...ben de markete diye çıktım ama epey bi dolaştım...:dance:
benden çok ümitlenme valla biliyorsun durumu senden farkım yok yani..yine de hayırlısı...
inşallah umutsuzelin değeri katlanır özlem in de pozitif olur...benim de pozitif olursa hiç fena olmaz..:sm_cool:

witch26 arkadasım öncelikle başın sagolsun...

Bende yarın kısmetse test yaptıracagım, 19 mayıs bayram diye doktorum ve asistanı izinli olacaklarmiş, ptesi yaptırabilirsin demişlerdi...
Yarın kısmetse hakkımızda hayırlı olan neyse onun haberini veririm.
Umarim hersey hepimiz içi:Saruboceq:n gönlümüzce olur...

canım inşallahhh bak şimdi birden bire şaşırdım.evet ya birgün öncede bakılabilir tabiki.innnnnnnnnşşşşaaaaaaalllllaaaaahhhhhhh hepinizin güzel sonuçlarını duyarız yarın burdan......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok iyi yapmışsınız tatliş...ben de markete diye çıktım ama epey bi dolaştım...:dance:
benden çok ümitlenme valla biliyorsun durumu senden farkım yok yani..yine de hayırlısı...
inşallah umutsuzelin değeri katlanır özlem in de pozitif olur...benim de pozitif olursa hiç fena olmaz..:sm_cool:

canım benim ümidim hiç bitmez kikaydirigubbakcemile2 valla ben hepinizin güzel sonuçlarını göreceğim dedim o kadarrrrr:oklava:

başsaglı dilekleriniz için sagolun kızlar. inşallah hepiniz yarın hayırlı sonuçlarla gelirsiniz... şimdi kendime ve hepinize dua ediyorummm...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

başsaglı dilekleriniz için sagolun kızlar. inşallah hepiniz yarın hayırlı sonuçlarla gelirsiniz... şimdi kendime ve hepinize dua ediyorummm...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallahhh bizde eylülde kavuşacağız bebişlerimizekaydirigubbakcemile5

hepinize iyi geceler kızlarrrr.malum yarın mesai var.hep dualarımdasınız.....sizleri seviyorum arkadaşlarrrrrŞeniz Şeniz

bu kullandığımız ilaçların adet geciktirici etkisi varmıdır acaba...
ben 24-25 günde olurdum yarın 28. günüm hala yok ortada...

burdayımmm daha evet biraz var canım.bende 28 günde olurum normalde 5 gün gecikti.zaten dün sonucu alınca ilaçları kestim akşamüstü adet oldum.

hımmm...ben de öyle düşünüyordum canım sana da soruyum dedim sağol güzelim...
o zaman yarın ben de olurum aslında biran önce olup çalışmalara başlamak için de acayip bir istek var içimde :sm_cool:

iyi geceler canım...

bu kullandığımız ilaçların adet geciktirici etkisi varmıdır acaba...
ben 24-25 günde olurdum yarın 28. günüm hala yok ortada...

inşallah hamileliktendir canım.. kişiden kişiye degişiyo sanırım ama benim üç tedavimdede birgün bile gecikmedi 28. gün olurum ve öyle oldu.. yani ilaçlar pek etkilemedi adetimi...

iyi geceler güzel anne adayları, hamişler,
ben de çıkıyorum...yarın ilk fırsatta haber vermeye çalışacağım ama sanırım öğleden sonrayı bulur..
görüşmek üzere

ayyy yatmadan önce bak aklıma ne geldi-tatlicadiarzu- şimdi biz burdan(tabiki biz canı gönülden diliyoruz o başka)herkeze allah versin allah iyi etsin allah mutlu etsin diyoruz ya bazen kendimi dilencilere benzetiyorum.o meslektede erbap olduk vallasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Back