15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

hana canım üzüldüm kendini toplamaya bak kısmet değilmiş ne desem seni teselli etmiycek yaşadığın üzüntüyü tahminn edebiliyom
ama rabbim kısa zamnda kavuştursun bebeğine

hana çok üzüldüm ben de tam 1 hafta önce negatif sonucu almıştım benim değerim 12. gün (benim de 2. gün transfer 13. gün yani aslında) 20 çıkmıştı. bu kadar düşük değerle kimyasal gebelik olduğu belliydi ama insan yine de bir mucize olur geç tutunmuştur değer katlanır diye umuyor. olmadı tabii 2 gun sonra 4,5 a düştü. bundan da 5 gün sonra adet oldum. şimdi bu cuma kontrole gideceğim. bakalım ne diyecek.bak hiçolmazsa acaba diye 2 gün daha beklemedin. inşallah bir sonraki sefere

biliyorum canım seni takip etmiştim..sana da tekrar geçmiş olsun...Zor bişey elbetteki senin yaşadığın daha da zor acaba ben mi bişey yaptım benim yüzümden mi oldu diye üzüldüğünü biliyorum ama kısmet canım ne denir ki...inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelikler elde eder bebeklerimizi kucaklarız...:emir_bebek:

hana,özlemdevrim..biliyorum hiç kolay değil arkadaşlar.ama durmak yok..gerçekten birgün bizimde bebeklerimiz olacak.sakın kendinizi salmayına.s.

hana canım üzüldüm kendini toplamaya bak kısmet değilmiş ne desem seni teselli etmiycek yaşadığın üzüntüyü tahminn edebiliyom
ama rabbim kısa zamnda kavuştursun bebeğine

çok teşekkür ederim canım...evet o kadar emek ve umut boşa gidiyor ama yapacak bişey yok...:1no2: :sm_confused:
Sen de inallah bebeğini sağlıkla kucağına alır güle güle büyütürsün...:ecrin_bebek:

hana,özlemdevrim..biliyorum hiç kolay değil arkadaşlar.ama durmak yok..gerçekten birgün bizimde bebeklerimiz olacak.sakın kendinizi salmayına.s.

sağol canım bu yol uzun ve meşakkatli bir yol bunu biliyoruz...Çok sabır gerektiriyor ama sonunda biz de mutlu sona ulaşacağız hayırlısıyla...

kızlaarrrr olmadıııı yaaaa yine olmadııııı

özlemcim bugün ikimiz de güzel haber veremedik :1no2: :sm_confused:
benimki olmadı özleminki olsa bari demiştim sonucumu alınca ama malesef senin de olmamış canım üzülüyoruz ama elimizden bişey gelmiyor...:1no2:
lütfen sen de biran önce kendini toparlamaya bak...

Slm, evde olmadıgım için hemen nete giremedim, tüm yazılanlari okuyamadım ama Allah tamamına erdirirse (ki inşallah) 341 deger ile HAMILEYIM....:nazar::nazar::nazar:
Carsamba gunu tekrar teste cagırdılar , ctesi de keseyi kısmetse görürmüşüz... 3 hafta sonra da kalp atışlarini duydukmu artık herkese söyleyebilecegim...
Suan da eşim ve esrak dışında (tabı kı sizler) kimse bilmiyor...:teytey:

lansor canım sen nasılsın nasıl geçti ilk günün işyerinde?

canımmmm valla öncelikle sizleri düşünerek geçti hep aklımdaydınız. genel olarak iyi geçti bir patavatsız arkadaş var bizde dakka bir gol bir, olmadık birşey söyledi ben allak bullak tabiii.neyse çabuk atlattım.ama diğerleri sağolsunlar çok yardımcı oldular.böyle böyle geçecek günler işte.

Slm, evde olmadıgım için hemen nete giremedim, tüm yazılanlari okuyamadım ama Allah tamamına erdirirse (ki inşallah) 341 deger ile HAMILEYIM....:nazar::nazar::nazar:
Carsamba gunu tekrar teste cagırdılar , ctesi de keseyi kısmetse görürmüşüz... 3 hafta sonra da kalp atışlarini duydukmu artık herkese söyleyebilecegim...

DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞ....

BİRGÜN EMİNİM HEPİNİZ BU MUTLULUGU YAŞAYACAKSINIZ

:nazar::enbuyukkk::teytey:

çok sevindim senin adına canım.inşallah hayırlısıyla güzel bir dokuz ay geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder.:nazar::nazar::nazar: değerinde çok güzel çıkmış belkide ikizdirler?????

canım çok sevındım ..senı can -ı gonulden tebrık edıyorum ..allah tamamına erdırsın ..saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ...bu kadar hayal kırıklıgı içinde hiç olmazsa bırının yuzunun gulmesı guzel ... tekrar tebrıkler....

hancım canım ya.. bu gün hep aklım sendeydi.. çok üzgünüm ben ..
ne diyeceğimi bilmiyorum.ama durmak yok .. allah aşükür yumurtamız var sipermimiz var sakın umudunu yitirme 43 yaşında hamilesi vardı enver beyin ( ki doğurmuştur bile) ..sen yüzü kadar gönlü de çok güzel bi arkadaşsın inşallah allah gönlünün güzelliğini eninde sonunda bi bebekle taçlandırıcaktır.sakın umudunu yitirme..çok aramak istedim ama cesaret edemedim bu gün seni...

bak lansorda sende bitkilerden faydalanmak istiyorsunuz çider sitesine girin orda peç çok bilgi var.eminim sizinde işinize yarayacaktır ben çok faydalandım.
öpüyorum seni..

maalesef vuslata eremeyen canım arkadaşlarım lutfen kendınızı uzmeyın ... hayat surprızlerle dolu ..inanıyorum o gunler cok yakın ... umutlar hiç bıtmesın ...

her yeni doğan gün yeni bir umut demek. bizde birgün hamile 9 ay sonra birgünde anne olarak uyanacağız inşallahhhhh:ecrin_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:

hancım canım ya.. bu gün hep aklım sendeydi.. çok üzgünüm ben ..
ne diyeceğimi bilmiyorum.ama durmak yok .. allah aşükür yumurtamız var sipermimiz var sakın umudunu yitirme 43 yaşında hamilesi vardı enver beyin ( ki doğurmuştur bile) ..sen yüzü kadar gönlü de çok güzel bi arkadaşsın inşallah allah gönlünün güzelliğini eninde sonunda bi bebekle taçlandırıcaktır.sakın umudunu yitirme..çok aramak istedim ama cesaret edemedim bu gün seni...

bak lansorda sende bitkilerden faydalanmak istiyorsunuz çider sitesine girin orda peç çok bilgi var.eminim sizinde işinize yarayacaktır ben çok faydalandım.
öpüyorum seni..

canım benim çok sağol...biliyorsun bu sonuca kendimi kaç gündür alıştırmıştım..ama tabi ki üzülmemek elde değil...sizler gibi örnekler olduğu müddetçe yolumuza devam edeceğiz elbette...Enver Bey'e gerçekten ben de çok güveniyorum...Bugün konuştuk kendisiyle ve eşimle beraber mutlaka görüşmek istediğini söyledi...sanırım haftaya gideriz...bugün beni arsaydın dahi ulaşamazdın telefonumu kapatmıştım...işle ilgili arıyorlardı bu psikoloji ile konuşmak istemedim iş konularını...
Sen iyisindir umarım herşey yolundadır..Kese görme heyecanı sardı şimdi sizi de ne kadar güzel inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :nazar:senin için çok seviniyorum inan ki çünkü çok emek harcamışsın bu yolda...
iltifatın için de ayrıca teşekkür ederim ama o senin güzelliğin canım benim...:1hug:

hana canım bunu nerede denemiştin canım ? inşallah bi dahaki denemede olur ya lansorunda seninde başka olumsuz almış olan varsa onlarında Dua niyetine kabul etsin Allahım

maalesef vuslata eremeyen canım arkadaşlarım lutfen kendınızı uzmeyın ... hayat surprızlerle dolu ..inanıyorum o gunler cok yakın ... umutlar hiç bıtmesın ...

her kız cocugu anne olarak dogar ve eminim hepiniz bir gün kucağınıza yavrularınızı alacaksınız...

ve inş bu ülkeye cok güzel insanlar yetiştireceğiz ...:hooray:

siz gene iyisini kıslar ben çok kötüydüm ya çok korkuyorum ya aynı şeyleri yaşarım diye

Back