15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

inşallah hamileliktendir canım.. kişiden kişiye degişiyo sanırım ama benim üç tedavimdede birgün bile gecikmedi 28. gün olurum ve öyle oldu.. yani ilaçlar pek etkilemedi adetimi...

sahi mi?? hayırlısı canım sağolasın...öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallahhhh hamilesindir de daha o çalışmaları 3 ay ertelemek zorunda kalırsın ne diyim ben daha sana-tatlicadiarzu-

eee bunun üzerine madem yatıyosunuz allah rahatlık versinnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Allah iyiliğini versin kısss ( burdaki allah iyiliğini versin mecazi olarak kullanılmıştır)
:roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey :icecream:

inşallahhhh hamilesindir de daha o çalışmaları 3 ay ertelemek zorunda kalırsın ne diyim ben daha sana-tatlicadiarzu-

ayy şimdi çalışma deyip duruyosunuz burda çalışamayanlarda var ama aaa ayıp oluyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

ayy şimdi çalışma deyip duruyosunuz burda çalışamayanlarda var ama aaa ayıp oluyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

valla kızlar ben bugün rüyamda bile gördüm...delikafadulden eşime diyorum ki olmaz dr. yasak dedi...diye :sm_cool:

yok ben yatamayacağım canım.sen iste biz asker dönene kadar çalışmaları eteleriz canım-tatlicadiarzu- alıştık nasıl olsa çalışmasız yaşamaya

biraz gülün anlatıyımda eşim dün durmuş ayın beşi gibi gelsende(hesaplamış bu arada) biraz tohum işlerine baksak dedi.. bende ay yok sagol senin kör tohumlar için 350 ytl verip okadar yoldan gelemem dedimm gülmekten öldük...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:

bu şimdi beddua mı oluyor dua mı kafamçokkarıştı
bebik için dua buuuu:içelim:

yasıkkk kıssss adama kör mör öslemişşşş işte gidiver sende:asigim::asigim::asigim:

slm arkadaşlar...bugün hana ya umutsuzelele ve kendime boooolllllll şanş diliyoruuuuuuuuuuuuumm.karnım ağrıyor sanki heyecandan sanırımmm..ben şimdi kan vermeye gidiyoruum.sonra tekrar görüşmek üzere....dualarınız ve iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler....alkisalkisalkis

herkesin iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzz dua ediyoruz sizeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…