15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

allah yardımcınız olsun size kuvvet versin
witch niye eşinle ayrı yerdesinki anlamadım diş hekimisin anldğm kadarıyla nerde yaşıyon

ayyy o derdi hiç sorma benim iznimde bitiyor salı günü dönücem istanbuldan hani tutarsa diye teste kadar yolculuk yapmak istememiştim.. dediğin gibi birsürü kişi soracak sormayanlarda meraklı gözle bakacak ayrıca eşimdende ayrılıyommm o ancak 2 ay sonra gelebiliyor herşeyle tek başıma yüzleşmem lazımmm...

canım,senin durumun dahada kötü gerçekten ama ne zaman daralsan bizler burdayız bunu unutma Şeniz Şeniz a.s.

allah yardımcınız olsun size kuvvet versin
witch niye eşinle ayrı yerdesinki anlamadım diş hekimisin anldğm kadarıyla nerde yaşıyon

canım biz eşimle urfada hastanede dogu görevindeyiz maleseff 2 senedir... ama eşim şuanda askerliğini yapıyor istanbulda temmuzun 10 nunda bitiyor askerliği bizde hazır o istanbuldayken rahat olur tedavi diye askerliğin bitmesine az kala yaptırdık malesef olmadı böyle dönmeside daha zor geldi şimdi bana....

arkadaslar ben ucuncu denememi istanbulda deniyecegim
hangi merkez bizim sorularimizi cevaplar bikmadan
birde en ileri teknolojininde oldugu bir merkez onerebilirmisiniz
kizlar sizler kac ay ara veriyorsunuz
cevaplarinizi bekliyorum
ben simdi cikicam ama daha sonra gelicem

amerikan hastanesi nişantaşı diyorum ben sana canım..

kızlar sizce ben hamile olduğumu herkese ne zaman söylesem bişey olacak diye söyleyemiyorum kimseye bir annem bir eşim birde sizler biliyorsunuz artık bu haberi saklamaktan çok sıkıldım söylesemmi

ben olsaydım şimdiye yaşadığım bütünnn ilçe duymuştu çoktan.... ama senin kararın tabiki sen ne zaman istersen o zaman söyle...

kızlar sizce ben hamile olduğumu herkese ne zaman söylesem bişey olacak diye söyleyemiyorum kimseye bir annem bir eşim birde sizler biliyorsunuz artık bu haberi saklamaktan çok sıkıldım söylesemmi

canım ona kendin karar vermelisin ama her denemede biz eşimle 3 ayına doldurana kadar söylememe kararı alıyoduk yani bu benim fikrim allah korusun bişey olursa kimseden teselli duymak istemiyor insann çok yakınları hariççç...

bana doktor kalp atışlarını bekleyin bence demişti..
biz bekledik ikisini de duyduk, ben tam söyleyecekken birini düşürdüm :(((
1 ay en az yatacaksın düşük riski geçene kadar dedi doktor onun için de hala söylemediklerim vare, 3 ayım yeni bitti... ama bence 6-7 haftada kalp duyulduktan sonra söylenebilir..nihayetinde o kadar heyecanlıyız ki içimizde tutamıyoruz ..

beklemek beklemek beklemek bu süreçte hiç kolay değilmiş meğerse kese oluşacakmı kalp atacakmı korkuyorum işte bir aksilik olursa insanların bana acıyarak bakmasından arkamdan konuşmalarından bunlar tedirgin ediyor beni

beklemek beklemek beklemek bu süreçte hiç kolay değilmiş meğerse kese oluşacakmı kalp atacakmı korkuyorum işte bir aksilik olursa insanların bana acıyarak bakmasından arkamdan konuşmalarından bunlar tedirgin ediyor beni

aaaaaaaaaaaa nie arkandan konuşsunlar, senin azmine ve uğraşmana saygı duyarlar ancak..kötü düşündüğünü hissettiklerinin de yanından uzaklaş onların negatif elektrigine ihtiyacın yok senin. hem hiçbir şey olmayacak, herşey olması gerektiği gibi geçecek ve hepsini sırası ile duyacaksın..ayetel kürsi okuyarak kendini rahatlat cok sıkıldıgın zamanlarda ... allah yardımcı olacak sana da bebğine de..bu kadar gelmişsin , negatiflikle pes etmek yok !!!!

serenanes haklısın canım tabiki pes etmek yok ama ne bileyim korkuyor insan bu kadar yaklaşmışken bişey olacak diye.neyseki yarın iş var zaman daha çabuk geçecek yoksa evde oturdukça düşünüp kuruyor insan kafasında.

merhaba arkadaslar benimde test günüm 20 mayis.test yaptim 2.cizgi pembe cikti 2 defa ama bir sorum var bugünde lekelenmemm var az birsey kahverengi sizce ne olabilir hamile olabilirmiyim?

merhaba arkadaslar benimde test günüm 20 mayis.test yaptim 2.cizgi pembe cikti 2 defa ama bir sorum var bugünde lekelenmemm var az birsey kahverengi sizce ne olabilir hamile olabilirmiyim?

aman aman hamile olmalisin , sakin kendini yorma doktoruna lekelenmeyi haber ver test gününe kadar da dinlen, mümkünse pek bir iş de yapma..tutunma kanamasi olabilir bu dönemdeki.. yüksek ihtimalle hamilesin, es geçme sakın...

canım biz eşimle urfada hastanede dogu görevindeyiz maleseff 2 senedir... ama eşim şuanda askerliğini yapıyor istanbulda temmuzun 10 nunda bitiyor askerliği bizde hazır o istanbuldayken rahat olur tedavi diye askerliğin bitmesine az kala yaptırdık malesef olmadı böyle dönmeside daha zor geldi şimdi bana....

canım allah biran önce kavuştursun yakınmışın bana bende diyarbakırda oturuyom gelmek istersen beklerim
kendini toplamaya bak orda kimle kalıyosun

canım % 90 hamilesindir dikkat et drunu ara hemn önlemini alırsınız tbrik edrim çok sevindim
allah devamını getirsin salıcakla

canım allah biran önce kavuştursun yakınmışın bana bende diyarbakırda oturuyom gelmek istersen beklerim
kendini toplamaya bak orda kimle kalıyosun

yaaa aslına bakarsan benim sorunum çok evimde kalıyodum eşim askere gittiğinde annem yanımdaydı 6 ay önce annem vefat etti ve ben kendi evime giremiyorum artık taşınmak için eşimi bekliyorum arkadaşların evinde kalıyorum 2 ay birinde 3 ay birinde falan işte...neyseki az kaldı...

canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin
neyseki arkdşların var annenin yerini hiç kimse tutamaz
ama canını çok sıkma tatlım kendine çok cici bak
ve bunalır buralara gelmek istersen her zamn kapım açık
unutma

Back