15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

saol canım inş beni bırakmaz dr aradım yerleşme kanaması olabilir şimdi tam yerleşme zamanı dedi

kızlar şimdi test yaotım ikinci çizgi hafif çıktı hemem hemde allahım mucizem gerçekleşiyormu sizce

doğa ben sana ne dedim bak gördün mü işte bu işte bişey var dedim normal değil bir hafta önce adet olman.

hadi canım inşallah yaaa...bence sen kan testini de yaptır ve dr.unla hemen görüş...
sakın kendini de yorma inşallah canım hamilesindir...:Saruboceq::Saruboceq:

canım dr aradım şimdi korma dedi yerleşme zamanıymış kanama olabilir dedi çok mutluyum boğazım düğüm düğüm mutluluktan

kızlar hepinizden allah razı olsun beni bugün rahatlatmaya çalıştınız inş bu mutluluğum devam eder

kızlar hepinizden allah razı olsun beni bugün rahatlatmaya çalıştınız inş bu mutluluğum devam eder

inşallah canım inşallah devam eder sen içini rahat tut ve tekar söylüyorum kan testini de yaptır iki gün sonra tekrar yaptırırsın nasıl bir gelişme gösterdiği belli olur ona göre davranırsınız...demiştim ama değil mi keşke benim de olsa kanamam diye yani adet gününden önce...hadi şimdiden gözün aydın..tebrikleralkisalkisalkisalkisalkisalkis

şimdi 3 hamilemiz mi oldu :nazar:
yarın da 6 olur sayı inşallah :Saruboceq:
arkadaşlar ben çıkıyorum eşim aradı yemeğe gideceğiz evde bişey olmuyor bugünlerde de :utangac:
sizlere iyi akşamlar
gece görüşürüz kaydirigubbakcemile3

doga insallah sağlıkla yerleşir ve de hiç gitmez, şimdiden tebrik edelim ama bir iki gün sonra kandan da baktır lütfen..

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız bakalım....ıkı gundur hıc nete gıremedım cunku net yokktu baglantı kopuyordu devamlı... ama sızlere sonucumu sylemek ıcın sabırsızlandım dogrusu....veeeeeeeee hamıleyımmmmmm ...ama sonuc ne olur bılmem cunku degerrım bıraz dusuk gıbı...10.78 sız ne dersınız...kanamamda azaldı bugun...
2 gun sonra bıdaha test yaptırıcam hayırlısı bakalım....

anam anammm ...oy oyy ..evet cok yüksek degil ama bugün 12. günün mü , kaç ? şimdi yükselmesini bekleyeceksin o zaman ..allahım güzel haberler verdirsin sana

Back