15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız bakalım....ıkı gundur hıc nete gıremedım cunku net yokktu baglantı kopuyordu devamlı... ama sızlere sonucumu sylemek ıcın sabırsızlandım dogrusu....veeeeeeeee hamıleyımmmmmm ...ama sonuc ne olur bılmem cunku degerrım bıraz dusuk gıbı...10.78 sız ne dersınız...kanamamda azaldı bugun...
2 gun sonra bıdaha test yaptırıcam hayırlısı bakalım....

:nazar::nazar::nazar: canım çok sevindimmmm.allah tamamına erdirsin.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:teytey::teytey::teytey:

anam anammm ...oy oyy ..evet cok yüksek degil ama bugün 12. günün mü , kaç ? şimdi yükselmesini bekleyeceksin o zaman ..allahım güzel haberler verdirsin sana

13.gunum bugun....ama2.gunu transfer olmustu belkı ondan dolayıdır.....evt pzrtsı test yaptırıcammm arkadaslar ne olur benım ıcın dua edın ne olur....

13.gunum bugun....ama2.gunu transfer olmustu belkı ondan dolayıdır.....evt pzrtsı test yaptırıcammm arkadaslar ne olur benım ıcın dua edın ne olur....

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallahhhh canımmmm değerlerin güzelce katlanır nurtopu gibi bir bebişe dönüşür inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar şimdi test yaotım ikinci çizgi hafif çıktı hemem hemde allahım mucizem gerçekleşiyormu sizce

canim benim ya bende yemin ederimki cok cock sevindim harika bir haber bu yaaaaaaaa
bana umut oldun hem ona hemde senin adina cok sevindim hemde bugun cok erken olmasina ragmen cikti gor bak cift cift gelicek
tbrler
haydin kizlar bu habere halay cekilirrrrrrrrrrr

:teytey::teytey::teytey:
a.s.a.s.
:nazar::nazar:
hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım bugün eltimle konuştum oo iki ay önce tüp bebek denedi olmadı ve 1 ay sonra doğal yolla hamile kaldıı..evde yapılan test için labaratuarda kesinlik le güvenmeyin çokkişi gelipp aaa ben idrar yaptım negatifti diyormuşş.öle ki normalde idrarı adetimiz kaç gün geçince yapıyorz yinede çıkmayabiliyoo nolurr idrar testine kanıpp moralini bozma canımm

mrb canım ozel olmaszsa eltınlerın sorun neydı
ınsallah tum test tarıhını bekleyenlerle duam.

kızlar malesef olmadı senağlamasenağlamasenağlama inşallah sizler benden daha şanslısınızdır...

canım cok uzuldum ...keske bıseyler yapabılsem senın adına ....cok zor bılyorum ne sylesek ne anlatsak hepsı boşşşşş....allhım bu yolda hepımızede sabır versın....bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın

kizlar benimki negatif
cok uzgunum su an agliyorum
sizler umudunuzu yitirmeyin

canım benım yaa ben ıkı gundur nete gıremıyordum yenı okudum yaaaa offfff offff....cok uzuldummm....allhım hepımızın yardımcısı olsun.........ama ben senın hep umutlu oldugunu ve ve bu umudunu bızlerede yansıttıgını bılıyorum...rabbım zorda olsa bızlerede bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp edıck inşallh......

kızlar bende son akşamın gerginliği olması gerekirken bir rahatım bir rahatım sormayın.nedendir anlayamadım ama hem negatif olacağını hissediyorum hemde hiçççç umursamıyorum.:delphin:

kızlar bende son akşamın gerginliği olması gerekirken bir rahatım bir rahatım sormayın.nedendir anlayamadım ama hem negatif olacağını hissediyorum hemde hiçççç umursamıyorum.:delphin:

aslında senın yaptıgın daha dogru .....sakın ve rahat olmak arkasından olumlu sonuclar getırır..inşallh senınkıde olumlu olur guzelım....

bu arada benım degerle ılgılı bı fıkrın varmı...cok dusuk dımı .....acaba bu topıkte byle dusuk olupta sonradan yukselen varmı....

aslında senın yaptıgın daha dogru .....sakın ve rahat olmak arkasından olumlu sonuclar getırır..inşallh senınkıde olumlu olur guzelım....

bu arada benım degerle ılgılı bı fıkrın varmı...cok dusuk dımı .....acaba bu topıkte byle dusuk olupta sonradan yukselen varmı....

canım benim bildiğim 5 ve üzeri hamilesindir.inşallah değerlerin ikiye katlanırda sende rahatlarsın güzelimmmm

canım cok uzuldum ...keske bıseyler yapabılsem senın adına ....cok zor bılyorum ne sylesek ne anlatsak hepsı boşşşşş....allhım bu yolda hepımızede sabır versın....bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın

sagol canım işallah olacak bigün bizimde bunun 3. olması korkutuyo tabi beni sanki hiç olmucakmış gibi... inşallah seninki saglıklı bişekilde devam eder canım allah yardımcımız olsun...

KIZLAR SELAM
BUGUN 2 GUN TRanferım ne zman evde test yapıyım belımde agrılar var normalmı sızdede oluyomu arkadaslar

KIZLAR SELAM
BUGUN 2 GUN TRanferım ne zman evde test yapıyım belımde agrılar var normalmı sızdede oluyomu arkadaslar

öncelikle transferin hayırlı olsun canım.ilk üç dört gün bel ve kasık ağrısı hemen hemen herkezde oluyor.ve naçizane önerim evde test yapma.ne çıkarsa çıksın kafan karışıyor çünkü.yinede sen bilirsin tabiki....

öncelikle transferin hayırlı olsun canım.ilk üç dört gün bel ve kasık ağrısı hemen hemen herkezde oluyor.ve naçizane önerim evde test yapma.ne çıkarsa çıksın kafan karışıyor çünkü.yinede sen bilirsin tabiki....

saol canım tsk ederım ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün benım testım 25 mayıs cok var daha heyecan artıyor ama ALLAHIN dedıgı olacak artık cunku elimizden geleni yaptık hepimize bu yolda basarılara.s. canım

Back