15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

withc .keykey çok üzüldüm adınıza gerçekten ...içimde bugün pozitif yazacakmışınız diye his vardı bugün oşa koşa geldim eve ama ...lütfen üzülmeyin biliyorum üzülme demekle olmuyor ama allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor.umuyorum ki en kısa zamanda allahım sizlere çifter çifter bebekler versinn....... yüce rabbim yoktan var edensin sen dualarımız duy yarabbimmmm anne olmak isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı bebekler nasip eylee

surda beni merak eden arkadas olmasa inanin daha kotu olurdum
degersiz gibi hissederdim kendimi
hepinizden Allah razi olsun

canim benim
hic kendini kotu hissetme yasakkelime
ben sizlerin mutlu haberleriyle kendimi toparlayacagim
kismet mis canim

canım benim inan ki en az sizin kadar üzüldük çünkü burda brbirimize moral oluyoruz pozitif sonuçlar aldıkça kendimize olan inancımız da artıyor ama benim bugün artık hiç ümidim kalmadı gibi bişey hayırlısı olsun artık...

bu geceki dualarımız lansor ve elif yıldız için.. hepimiz çok dua edelim arkadaşlar..
yarın inşallah iki güzel haber alırız...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu geceki dualarımız lansor ve elif yıldız için.. hepimiz çok dua edelim arkadaşlar..
yarın inşallah iki güzel haber alırız...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cokta hayırlı bıır gun..Yarın nete gıremeyecegeım ama ılk fırsatta olumlu guzel haberlerınızı almak ıcın nete baglanmaya calısacagım.. Dualarım Lansor ve elıf yıldızı ıcın bu gece:Saruboceq:

hanacım sen ne yapmaya karar verdin yarın yapmayı düşünüyormusun hala testini. bence gününü beklemelisin.hatta bende negatif çıkarsa 18 inde yine yaptıracağım.geç döllenme şüphemde kafamda kalmasın diye.

cokta hayırlı bıır gun..Yarın nete gıremeyecegeım ama ılk fırsatta olumlu guzel haberlerınızı almak ıcın nete baglanmaya calısacagım.. Dualarım Lansor ve elıf yıldızı ıcın bu gece:Saruboceq:

çok sağol canım.inşallahhhh önce biz. sonra sizzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

surda beni merak eden arkadas olmasa inanin daha kotu olurdum
degersiz gibi hissederdim kendimi
hepinizden Allah razi olsun

canım benim Allah senden de razı olsun...merak etmez miyiz hiç...
bizler kader ortağıyız ancak biz anlarız birbirimizi bu hasret ne demek ancak biz biliriz..
güçlü ol arkadaşım:1hug: inşallah hepimiz bir gün anne olacağız...

hanacım sen ne yapmaya karar verdin yarın yapmayı düşünüyormusun hala testini. bence gününü beklemelisin.hatta bende negatif çıkarsa 18 inde yine yaptıracağım.geç döllenme şüphemde kafamda kalmasın diye.

yapmıycam galiba canım belki idrar testi yaparım bugün bir tane daha aldım.....kan testi negatif olursa yeniden 18 inde yaptırmak zorunda olduğumdan gerek yok diye düşünüyorum..
zaten hevesim de kalmadı...ama sen doğru düşünüyorsun 18 inde tekrar yaptır canım ne olur ne olmaz...

bende bir idrar testi daha aldım canım yarın sonucum hasbelkader pozitif çıkarsa hemen idrarıda yapacağım bakalım.orada ne çıkacak?????

bende bir idrar testi daha aldım canım yarın sonucum hasbelkader pozitif çıkarsa hemen idrarıda yapacağım bakalım.orada ne çıkacak?????

idrarda çift çizgiyi görmeye kararlısın sen ama inşallah ben de pozitif olursa yapacam ve çerçeveletip duvara asacam o idrar testini...:icecream:

Back