15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

hadi birincide negatif dusundum olmadi
ama buna hep inandim olmadi
ben ne dusuneyim simdi

keykey canım çok üzüldüm, lütfen sabret, bizler bu yolda sınanan anneleriz biliyorsun, gelecek seninki de biraz geç ama güç olasın di mi? İnşallah tedaviye de gerek kalmadan bu ay kendiliğinden gelir canım.

doğa tebrik ederim güzelim, değerinin düşük olması olumsuz değil benim önceki hamileliğimde değerim 17 çıkmıştı 2 gün sonra 5e katlamıştı, inşallah senin de öyle olacak canım, dua edicem.

Yarın test yaptıracak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz:)

Kızlar bir şey söyleyeyim mi, siz hep diyorsunuz ya yumurta toplamadan sonra ağrım oldu, transferden sonra ağrım oldu, bende hiçbiri olmadı ve hiçbir ağrı sızı, sancı ve değişiklik de olmadı, ne lekelenme ne kanma da yok, yani hiçbir belirti olmadı, belirti olmadan da hamilelik olabiliyormuş ben kendimde onu anladım, bence belritilere kafaya takmayın.

nasılsın sweetghost.zaman yaklasıyor neler hissediyorsun??? Ben pek bir garip oldum nedense....

ne hissettiğimi bilmiyorum bi tuhafım bende ayrıca agrasifmişim eşim öşe dioo

boşluktayım sanki ne hüzün ne keder ne mutluluk ne neşe hiç bişey yokk

sanırım duygularımı kaybettim bu akşamm

aaaa umutsuzel de hamileymiş çok sevindim yaaa...delikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt
tebrik ederim arkadaşım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
inşallah değerin yükselir yükselir 9 ay boyunca hiç düşmez :Saruboceq:

lansor canım bak bana da anjelic umut oldu şimdi hiç belirtim yoktu diyor...
inşallah bizim de öyle olur yaaa :Saruboceq::Saruboceq:
ama benim sanki regl ağrılarım başladı yarın da olmazsam umudum olur ama bu gece sanki kırmızılar gelecek gibi :çok üzgünüm:

benimde son 3 gündür ara ara ağrılarım oluyor ama hiçbirşey gelmeden geçip gidiyor. inşallah seninde öyle olur canım.

banada seranenes umut oldu.dediya pozitif sonucu aldığımdada idrarda negatifti diye.bugün bir test daha yaptım ben oda negatifti çünkü:delphin:

ne biliyim canım yaaa hiçbişeyden emin olamıyor insan
ama ben eğer hamileysem tam bir mucize olacak bu çünkü hiç ihtimal vermiyorum..
kendime en çok şu sigara yüzünden kızıyorum eğer olmazsa ona bağlıycam çünkü...

canım idrardaki negatif sonuca gerçekten bakmamak lazım sanırım ikiz gebelikler çıkıyor erkenden...
bir de her test aynı nitelikte değil...ben hep ucuz testlerle yaptım çok sayıda yapacam boşuna para gitmesin diye... onlar da pek hassas değilmiş...benim başka bir forumdan bi arkadaşın kan testi pozitif çıktıktan sonra 3 gün sonra idrarda ikinci çizgiyi gördü...şimdi bana test yapıyorum diye çok kızıyor bu yüzden..inşallah senin de öyle olur...zaten biz hamileysek kesin tek bebek olacak :)

heeee benim kızımcım senin oğluşundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şaka biryana benim hamileliğimde 12. gün sonucum 355 ti. herkez ikiz diyordu ama tekti.şu b hcg olayıda çok yanıltıyor insanı kardeşimmmmmm

heeee benim kızımcım senin oğluşundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şaka biryana benim hamileliğimde 12. gün sonucum 355 ti. herkez ikiz diyordu ama tekti.şu b hcg olayıda çok yanıltıyor insanı kardeşimmmmmm

aaa gerçek mi ilk defa duydum bu değerde tek bebek..ilginç demek ki olabiliyormuş...ama erken döllenme olmuştur erken salgılanmaya başlamıştır o zaman bhcg...
ben de o değerleri bir görsem hayırlısıyla...
ama bu defa olmazsa 3. kesin haile kalacam..ister tüp ister başka yolla kararlıyım yani.
sigarayı da bırakacam (nasıl becerecem bilmiyorum ama) ona da kararlıyım inşallah..

canım yarın test yapacak 3 kişisiniz değil mi hala...(benim idrar testi sayılmazsa :utangac:)

Back