15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

:teselli:canım herbiri ayrı bir umut ....hergün yeni bir umut .....umudunu sakın yitirme...senin evladın olacak o şanslı ruh bir yerlerden mutlaka seni izliyordur..sadece zamanını beklemekle beraber.....güçlü ol güçlü ol ki...çok bekletmeden gelsin anneciğine...sevgiyle ve umutla kal olur mu???KEYKEY ORADAMISIN???

insallah benimde evladim olur
isteyen herkezin
insallah umudumu yitirmeyecegim

elifyıldız zaman daralmaya başladı bizim içinde.heyecan nasıl benim iki kere kaderdaşım?(hem tüp bebek hem dış gebelik)ben bayağı korkmaya başladım.korkum eşimin üzülmesi ama. ben herşeye çok hazırlıklıyım.....

canim evdeki yaptiklarim saatler sonra cikti ikinci cizgi tam kirmizi degildi
LANSOR burda sana tesekkur ediyorum arkadasim
beni umutlanmaktan kurtardin
sen uyarmasaydin simdi daha kotu olurdum

tatlım bgn dök içini rahatla ama buna taakılıp kalma inan seninde bebeğin olcak ve inşallah en kısa zamnda olur :1hug:

canım bugün ağlayabildiğin kadar ağla. boşalt içini.ama sonra toparlan olur mu:teselli: demek ki hayırlısı buymuş demek lazım biryerde....inşallah bebeğin en kısa zamanda hiççç tedaviye gerek kalmadan gelir sana....rabbim neye ol demişte olmamış ki.....:teselli: :teselli:

lansor canim agladim gozumde yas kalmadi canim
artik aglayamiyorum
iyi dileklerin icinsagol arkadasim
ama benim tedavisiz cocugum olamaz
ben hic dogal olarak adet goremedim bu yasima kadar
seninde dedigin gibi Allah ol dese olur
kismet artik
sizlerin sonucunuda almadan bu topigi terketmiyecegim

elifyıldız zaman daralmaya başladı bizim içinde.heyecan nasıl benim iki kere kaderdaşım?(hem tüp bebek hem dış gebelik)ben bayağı korkmaya başladım.korkum eşimin üzülmesi ama. ben herşeye çok hazırlıklıyım.....

inşallah hayırlı haber alırsın canım yarın merakta bırakma bizi çok merak ediyorum umut ışıgı olursunuz inşallah herkese.....

arkadaşlarım kızkardeşlerim bugün iki güzel haber almak ümidiyle bekledik dua ettik .
ama maalesef iki negatif sonuç aldık..senağlama
withc ve keykey canlarım sizleri şuan çok iyi anlıyorum hep bir umut bir umut dedik olumsuz düşünmemeye çelıştık ama sonuçta herşeyin sonu değil bu bizim kaderimiz de böyleymiş bebeklerimiz için çok mücadele etmemiz gerekiyormuş başkaları gibi istediğimz anda veya istemeden hamile kalmak gibi bir şansımız yok...o nedenle bu zorlu mücadeleyi göze alarak bu yolda yürümemiz gerekiyor..
keykey canım özellikle senin bir testinde pozitif gibi sonuç verdiği için çok umutlanmıştım eğer ki bunu söylemem senin şimdi daha çok üzülmene ve hayalkırıklığına uğramana sebep olduysa çok üzgünüm senağlama özür dilerim beni affet canım...
inşallah melekleriniz çok bekletmezler...

kızlar bugün sevinemedik benim de hiç umudum yok negatif sonuca alıştırdım kendimi...
hayırlısı diyorum artık...

canım çok geçmiş olsun.inşallah kanaman çabucak durur.burda birçok arkadaş var kanamayla birlikte hamileliği devam eden.kendini çok üzme lütfen.

ahhhhh arkadaşım üzmemek elimde değil ki çok mutsuzum aynı zamanda da umutsuzum
adet sancısı da var artık olmadığının resmidir bu umarım sizler olumlu sonuçlar alırsınız

withc .keykey çok üzüldüm adınıza gerçekten ...içimde bugün pozitif yazacakmışınız diye his vardı bugün oşa koşa geldim eve ama ...lütfen üzülmeyin biliyorum üzülme demekle olmuyor ama allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor.umuyorum ki en kısa zamanda allahım sizlere çifter çifter bebekler versinn....... yüce rabbim yoktan var edensin sen dualarımız duy yarabbimmmm anne olmak isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı bebekler nasip eylee

ahhhhh arkadaşım üzmemek elimde değil ki çok mutsuzum aynı zamanda da umutsuzum
adet sancısı da var artık olmadığının resmidir bu umarım sizler olumlu sonuçlar alırsınız

doğa geçmiş olsun.. bu yol uzun ve meşakkatli bir yol herşeye hazırlıklı olmak lazım.. inşallah kanaman adet kanaması değildir bu şekilde pozitif sonuç alanlar da var sen de onlardan olursun umarım...

withc .keykey çok üzüldüm adınıza gerçekten ...içimde bugün pozitif yazacakmışınız diye his vardı bugün oşa koşa geldim eve ama ...lütfen üzülmeyin biliyorum üzülme demekle olmuyor ama allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor.umuyorum ki en kısa zamanda allahım sizlere çifter çifter bebekler versinn....... yüce rabbim yoktan var edensin sen dualarımız duy yarabbimmmm anne olmak isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı bebekler nasip eylee

ammmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

doğa geçmiş olsun.. bu yol uzun ve meşakkatli bir yol herşeye hazırlıklı olmak lazım.. inşallah kanaman adet kanaması değildir bu şekilde pozitif sonuç alanlar da var sen de onlardan olursun umarım...

inş canım benim bu 2. denemem ilkinde de aynısı olmuştu o yüzden kesin olmadı diyorum

Back