15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

arkadaşlar ilaçlardan göğüsler büyürmüü benimkiler minicik bişeydi 75.ama şimdi patlıcklar sankii 85 taksam olcak valla

İstanbul'da ezan okunuyor..."Allah'ım bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar ver bizi gör, duy dualarımızı kabul et..Sana açılan elleri boş çevirme..Şu mübarek cuma gününde bizlere mucizelerini göster merhametine sığınıyoruz ya Rabbim Sen herşeye kadirsin vardan yokeden yoktan varedensin dularımızı kabul et Allah'ım" aminnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar dua ediyorum hepinize lansor keykey canım çok merak ediyorum bende.arkadaşımın laptopundan açtım şimdi bir bakayım diye akşam eve gitmeyi bekleyemedim.canımmm umarım herşey gönlünüzce olacak.

çok sağol benim hamiş arkadaşım.bugün keykey ve witch in günü.inşallah rabbim haklarında hayırlısını verecekkkk

ayy canım ben oraya dün yerleştim bile şimdiden yerimi hazırlayım dedimmm.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla ben de baktım ama girmeye cesaret edemedim inşallah sadece moral vermek için gireriz oraya... Allah onların da bizim de yardımcımız olsun...:Saruboceq:

AMİNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy canım ben oraya dün yerleştim bile şimdiden yerimi hazırlayım dedimmm.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım sen arada orada bak istersende bizim asıl topiğimiz'' yılmak yok,durmak yok kesin bizimde bebişlerimiz olacak'' topiği olacak eğer sonuçlarımız negatif olursa yok eğer pozitifse''tüpçü ocak anneleri topiği ''acacam hepimize.....

inşallah hayırlı sonuçlarla hepimiz aynı topik altında toplanırızzz....

yaaa ben umutsuzel le ryhn nında sonuçlarını çok merak ediyorum.inşallahhh daha kutlamaları bitmemiştirde ondan uğrayamamışlardır buraya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…