- Konu Sahibi firstNimbus
-
LANSOR
ben kendimi hesapladim yarin veya test gunu adet olucam veya olmam zaten o zamana kadar sonucuda ogrenmis olurum
onceki tedavime gore hesapliyorum
evet kızlar bende geri kalmadım testimi yaptım.dün akşam aldım testi eczaneden ve eşime çok merak ettiğimi bu sabah yapacağımı söyledim.meğer adamın içinde test canavarı varmış.tutturdu şimdi yap diye yatmadan önce.bende dururmuyum yaptım tabiki.sonuç yine ve yeniden NEGATİFFFFF şimdi size sorum şu arkadaşlar,ben transferimi adetin 20. gününde oldum.acaba geç döllenmeden mi çıkmıyordur?hamilelerimiz anjelic oferta sizler adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?ben kendimi mi kandırıyorum???çok dertliyim çoookkkkk senağlamasenağlamasenağlama
lansor merhaba.ben figen.bizde haziran da 2. tredavimize baslıcaz.ilkinde ben hamile kaldım ve malesef bebeğimi kaybettim.anladığım kadarıyla yardımcı olmaya calısabilirim.dediğin gibi gec döllenme olmuş olabilir çünkü senin tranfer gec olmuş.senin tahlil günün ne zamansa o zaman git tahlilini yaptır.bütün arkadaslarada tahlilden önce idrar testi yapmamalarını tavsiye ederim.ben ilkinde tahlili yapırdım aynı gün testte yaptım ve silik cizgi cıkmıştı.
birde senaydan haberiniz varmı tanıyomusunuz?olumsuz mu acaba?4ünde tahlili vardı.nete hiç girmemişş.
kizlar bende hic gecmeyen bir bas agrisi var
dun aksam uyuyamadim sanirim bu agri midemi bulandirdi cok kotu oldum
acaba pc mi agritiyor ki
çok teşekkür edrim canım.inşallah sende yeni tedavinde bebişine hayırlısıyla kavuşursun.inşallah benim durumumda dediğin gibidir. canım dediğin arkadaşla hiçbir yerde karşılaştığımı hatırlamıyorum.inşallah onunda sonucu pozitif olmuştur.....
kizlar bende hic gecmeyen bir bas agrisi var
dun aksam uyuyamadim sanirim bu agri midemi bulandirdi cok kotu oldum
acaba pc mi agritiyor ki
inşallah canım benim.hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız innnnşşşaaaallllaaaahhhhhh
Penseste bekleme sürecinde sürekli başım ağrıyor diyordu ve şimdi :CüvCüv:
kıslar benimde hamileyen sürekli basım agrıyordu.bıkmıştım artık
lansor test için sabahı bekleyemediniz mi kısss.neyse canım takma kafana hiç senin geç döllenme olabilir inaşallah da öyledir...
ama ben bugün itibariyle kendimden pek umutlu sayılmam nedenine gelince ben sigara kullanan biriyim ve daha önce hamile kaldığımda sigaradan nefret etmiştim kokusu bile rahatsız ediyordu ama şimdi hiç öyle bişey yok eskisi gibi hatta kızacaksınız bana ama gayet normal içebiliyorumbu konuda siz ne düşünüyorsunuz (bana kızma haricinde çünkü etrafımdan bu konuda zaten bir hayli fırça yiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?