15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

yarın gideceğim doktoruma ben labaratuvarda verdim kanı sonucu doktorumlar yarın paylaşacağım sanırım yarın söyler bir şey.

çok sağol canım inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur..

yarın test yapacak arkadaşlara bol şanslar dilerim inşallah ikinci çizgileri görürsünüz ben 10 gün yani perşembe yapmaya karar verdim...

herkese iyi geceler sırtım ve aaklarım ağrıdı sandalyede oturmaktan uzanıp tv seyredecem.
yarın görüşürüz... mirmirmirmirmirmirmirmir

iyi geceler canım.görüşürüzzzzz

lansorcum bende yatıyorum canım.sonra sabah uyanamıyorum işe geç kalıyorum yarın test yapacaksan bu gece dua edeceğim sana inşallah yarın akşam baktığımda müjdeli haberler verirsin iyi geceler

inşş canım benim testi eşim yarın akşam alacaını söledi tüm yalvarmalarıma rağmenn yani sen benden önce yaparsın herhalde dualarım seninle inşşallah allah yüzünü güldürür bebeğine kavuşursunnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar herkese merhabalar,bende aranıza yeni katıldım umarım bu kaliteli sohbetinize benide dahil edersiniz.
2/mayıs/2009 da bende dondurlmuş embriyolardan transferimi yaptırdım 14 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin olmazmı?

Arkadaşlar herkese merhabalar,bende aranıza yeni katıldım umarım bu kaliteli sohbetinize benide dahil edersiniz.
2/mayıs/2009 da bende dondurlmuş embriyolardan transferimi yaptırdım 14 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin olmazmı?

tabiki dahil ederiz canım.hoşgeldin canıma.s. tabiki ederiz dua hepimiz birbirimiz için.....

inşş canım benim testi eşim yarın akşam alacaını söledi tüm yalvarmalarıma rağmenn yani sen benden önce yaparsın herhalde dualarım seninle inşşallah allah yüzünü güldürür bebeğine kavuşursunnnnnnnnnnnnnn

inşallah canım benim.hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız innnnşşşaaaallllaaaahhhhhh

aramizda hamile kalan arkadaslara bir sorum olacak eger boyle birsey biliyorlarsa
burda bir arkadas var ben hamile kaldigim zaman diyor yani oyle anliyormus idrarini temiz bir kaba yapip
icindeki tortular dibe cokerse hamile oldugunu anlarmis
sizde transferden sonra yaptinizmi
boyle birsey olabilirmi ki
ben yaptim sabah ilk le
dogru durust bir sey yok gibi
gun icinde olmaz cunku kulllandigimiz fitil geri geldigi icin yaniltabilir
tabi ne kadaar dogru bilemiyorum

gunaydın kızlar ....ben gune ılk olarak tek cızgı bır testle basladım....arkasından bugun 11.gun olmasına ragmen kırmızı kart gördummm.....moralım sıfır dıyebılırım...dr.aradım sabah önemlı degıl korkma dedı ama hala kan gelıyor...jelı bırak progestan hap almaya devam et dedı ....bu arada ben jelı yaparken o cubuk kan olmustu ....ama bunu cevabını vermedı neden olur acaba.?...yoksa ben gercekten buseferde kırmızı kartı gördummmu...bu benım 3 asılamadan sonrakı asamamdı..hem maddı hem manevı olarak cok guc durumdayız .....bundan sonra ne yaparız bılmem....ne olur bana bı akıl verın kızlar....cok üzgunum

gunaydın kızlar ....ben gune ılk olarak tek cızgı bır testle basladım....arkasından bugun 11.gun olmasına ragmen kırmızı kart gördummm.....moralım sıfır dıyebılırım...dr.aradım sabah önemlı degıl korkma dedı ama hala kan gelıyor...jelı bırak progestan hap almaya devam et dedı ....bu arada ben jelı yaparken o cubuk kan olmustu ....ama bunu cevabını vermedı neden olur acaba.?...yoksa ben gercekten buseferde kırmızı kartı gördummmu...bu benım 3 asılamadan sonrakı asamamdı..hem maddı hem manevı olarak cok guc durumdayız .....bundan sonra ne yaparız bılmem....ne olur bana bı akıl verın kızlar....cok üzgunum

Canım ümidini kaybetme, tüp bebekte kanama olsa da hamilelik olabiliyor, bunun çok örneği var, benim doktorum da kanama olsa da kan testi yapıcaz demişti, test tarihin ne zaman, inşallah yerleşme kanamasıdır, moralini yüksek tut ki yardımcı ol bebeklerine.

Canım ümidini kaybetme, tüp bebekte kanama olsa da hamilelik olabiliyor, bunun çok örneği var, benim doktorum da kanama olsa da kan testi yapıcaz demişti, test tarihin ne zaman, inşallah yerleşme kanamasıdır, moralini yüksek tut ki yardımcı ol bebeklerine.

inşallh oledır...ama adet gıbı aynı......test tarıhım15 mayısta ...30 nısanda yumurtalar toplandı 2 mayıstatada transfer oldu......

hemen moralini bozma
bebek tutunsa da kanamalar olabiliyormus bizim doktorda cok tembih etti kanama olsa bile testi yaptirin diye bir bildikleri var yani
sen yinede test gunune kadar dikkat et

canım sakın hemen paniğe kapılma dr.unu dinle.bu kanama konusunda birçok örnek var biride benim arkadaşımın başına geldi.birlikte transfer olmuştuk test gününden bir iki gün önce kanaması başladı ama öyle böyle değil adetken bile o kadar çok olmuyormuş.neyse,biriki iğne oldu sonra iğneleride bıraktı.aradan bir ay geçti kanama devam ediyormuş az az neden bu kanama bitmedi diye dr.a gidiyorlar ve sürprizzzzz kız hamile.bu arada test günü yaptığı test te 3 küsür çıkmıştı hamilelik yok demişlerdi.demem o ki inşallahhh sende hamilesindir.sakın test yaptırmayı ihmal etme.

Back