15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

kızlar transferden sonra kaç gün yatarak geçirdiniz. benim bugün 3. günüm biraz ayaklandım yoksa yatmaya devam mı edeyim.sonucu pozitif olan arkadaşlar yardım edin bana .günler geçmek bilmiyor sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım

Canım valla herkes farklı davranıyor galiba, ben 1 gün bile yatağa çakılmadım, transferden sonra hastanede 1 saat dinlendim, sonra eve geldik, 2-3 saat uyumuşum, yemeğimi bile hep masada yedim, uzanıp tv izledim, nete takıldım, kalktım dolşatım, 3 gün evden çıkmadım ama, sonrasında dışarılarda gezmeye başladım, 6. gün de işe başladım zaten, doktroum da yatmanın aksine metabolizmayı yavaşlatacağını, kedini zorlamamak şartıyla gündelik hayatıma devam edebeileceğimi söylemişti, sonucu p.tesi görücem hayırlısıyla.:Saruboceq: Sen de çok sıkma kendini, hayırlı olsun.

benimki 5. gün transferi şimdiye tutunmuş olması gerekmiyormu ki

Blastosit transferinde 9. gün veriyorlar testi bildiğim kadarıyla, 1-2 gün öncesinde bak istersen, moralini bozma ama bir şey çıkmazsa e mi? Bazısının geç çıkıyor idrara, kanda çıkabilir ama 7-8. günde herhalde seninki.

merhabalar arkadaşlarr nasılsınız yarın test yapırmak istiyorum acaba erken miii napsam blmiyorumyaa
iyiyiz biz canım sen nasılsın karın ağrın geçtimi? bende yarın sabah test yapacağım.inşallah güzel birşeyler görürüz.
benimki 5. gün transferi şimdiye tutunmuş olması gerekmiyormu ki

benimki 6. gün dondurulmuş transferi canım.ama dr.lar 12. gün bakacaksınız diyorsa vardır bir bildikleri diyorum.ama bende bekleyemeyip evde deneme testleri yapıyorum o ayrı mesele.ama 12. güne kadar çıkan negatif sonucada inanmam ben.

merhabalar arkadaşlarr nasılsınız yarın test yapırmak istiyorum acaba erken miii napsam blmiyorumyaa

yaın kaçıncı günkü? Anam bn de herkese yetişir oldum heee, utandım şimdi:utangac:

Yavv hadiseyi izlediniz mi, ne kötü kıyafettir o öyle, klasik şarklı türkiye imajını bi daha geçirdik üzerimize, öfff yazıklar olsunsengözlerimebaksanab

o provalarda gördüğümüz kırmızı elbise di mi??? üfffff kötüydü o yaaaaa. trt de ilk çıktığı kot bile daha güzel o kıyafetten

iyi geceler hepicinize:)
bencede hadise kötüydü.sanki şarkıyıda kötü söyledi.yılbaşında çok çok daha iyiydi bu kız ya....
lansor yarınki test inşallah pozitif çıkar şeker.
hancım allah sana inşallah iki tane melek yollamaya hazırlanıyodur yüce rabbim yapar kullar şaşar değilmi..:)

Kızlar ben yatmaya gidiyorum, malum yarın iş var, sabah 6 da kalkıcam, hepinize iyi geceler, lansor inşallah yarınki testinde bebişin ce der sana, görüşürüz.

canım burdayım bugün neler konuşmuşsunuz onu okuyordum bende eve yeni geldim ikinci kez test yaptırdım bugün değerim ikiye katlanmış çok şükür.ama hala tam sevinemedim sanırım keseleri görene kadar kalp atışlarını duyana kadar rahat yok bana.

canım burdayım bugün neler konuşmuşsunuz onu okuyordum bende eve yeni geldim ikinci kez test yaptırdım bugün değerim ikiye katlanmış çok şükür.ama hala tam sevinemedim sanırım keseleri görene kadar kalp atışlarını duyana kadar rahat yok bana.

çok şükür ya.inşallah kesedede kalp atışındada bize böyle iyi haberlerini vereceksin canım.ne zaman çağırdılar kese için?

iyi geceler hepicinize:)
bencede hadise kötüydü.sanki şarkıyıda kötü söyledi.yılbaşında çok çok daha iyiydi bu kız ya....
lansor yarınki test inşallah pozitif çıkar şeker.
hancım allah sana inşallah iki tane melek yollamaya hazırlanıyodur yüce rabbim yapar kullar şaşar değilmi..:)

çok sağol canım inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur..

yarın test yapacak arkadaşlara bol şanslar dilerim inşallah ikinci çizgileri görürsünüz ben 10 gün yani perşembe yapmaya karar verdim...

herkese iyi geceler sırtım ve aaklarım ağrıdı sandalyede oturmaktan uzanıp tv seyredecem.
yarın görüşürüz... mirmirmirmirmirmirmirmir

lansor canım bu arada hemşireler günün kutlu olsun annemde bir hemşire valla bugün onuda kutlamayı unuttum hemen arayayım bari

Back