15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

hımmmmmmmmm.sigara haaaaaaa.bak bak bakkk.:kızgın::kızgın::kızgın: şaka yaptımmmm çaktırma bende gizli gizli içiyorum ara sıra.bana kalsa gayet normalde içebilirim de vicdanım rahat bırakmıyor işte.ben geçen hamileliğimde de hiç sigaradan tiksinmemiştim zaten midemde hiç bulanmamıştı yani mutlaka olması gerekmiyor.sırf bunun için umudunu kaybetmişsen silkelen ve kendine gel diyorum sana.

ayyy gerçek mi yaaa? valla yüreğime su serptin ben bu nedenle kesinlikle hamile olmadığımı düşünüyorum.. tamam herkeste olmayabilir tiksinti ama daha önce ben de olmuşsa gene olması lazım gibi geliyor sen de önceden de olmamış şimdi de olmaması normal yani...:delphin:

lansor test için sabahı bekleyemediniz mi kısss.neyse canım takma kafana hiç senin geç döllenme olabilir inaşallah da öyledir...
ama ben bugün itibariyle kendimden pek umutlu sayılmam nedenine gelince ben sigara kullanan biriyim ve daha önce hamile kaldığımda sigaradan nefret etmiştim kokusu bile rahatsız ediyordu ama şimdi hiç öyle bişey yok eskisi gibi hatta kızacaksınız bana ama gayet normal içebiliyorum :utangac: bu konuda siz ne düşünüyorsunuz (bana kızma haricinde çünkü etrafımdan bu konuda zaten bir hayli fırça yiyorum)

hana cim
yinede cok icme insan dusunmekten ne yaptigini sasiriyor biliyorum ama
meleginide dumana bogma tatlim:kahve:

ayyy kızlar sigaradamı içiyosunuz.. eşim bana çay bile içirmiyor.. geçen tiramisu yicektim içinde kahve var diye yedirmedi iyice abarttı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gayet normal canım aynı kişide olsa bile hiçbir hamilelik birbirinin aynısı olmaz..... ikisindede tiksinebilirsin.ikisindede tiksinmeyebilirsin birinde tiksinir birinde tiksinmezsin vs vs......ama şimdi hemen bırak bakayım o sigarayı elindennnnn yoksa bende yakarım bitane.arada benide zehirlemiş olursun

ayyy kızlar sigaradamı içiyosunuz.. eşim bana çay bile içirmiyor.. geçen tiramisu yicektim içinde kahve var diye yedirmedi iyice abarttı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hahve falan ben de içmiyorum canım geçen transferde de çay dahi içmemiştim ama şimdi açık çay içiyorum çok olmamak kaydı ile...

gayet normal canım aynı kişide olsa bile hiçbir hamilelik birbirinin aynısı olmaz..... ikisindede tiksinebilirsin.ikisindede tiksinmeyebilirsin birinde tiksinir birinde tiksinmezsin vs vs......ama şimdi hemen bırak bakayım o sigarayı elindennnnn yoksa bende yakarım bitane.arada benide zehirlemiş olursun

ŞenizŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gerçekten abartmış yaaa.inşallahhh hamilesindir tatlım ama 9 ay nasıl geçirirsin bu eşle onu bilemiyorum allah kolaylık versinnnn

hahve falan ben de içmiyorum canım geçen transferde de çay dahi içmemiştim ama şimdi açık çay içiyorum çok olmamak kaydı ile...

bnde açık çay içiyorumda sigarayı bıraktm 3 ay önce yaşıma göre yumurtalarm biraz az herseferinde 10 tane toplanıyo ayrıca gonal f 450 ile başlıyorm karamsarım biraz olmucak nasıl olsa çok yumurta vercem diye düşünüyorm o yüzden tamamen bıraktm korkumdan sigarayı ....

başka bir hastanede bir dr bana "bebek mi istiyorsun yoksa sigara mı? benim sigara içen hastam olamaz" demişti ama ilk tarnsferimdeki dr da şimdiki dr um da bu konuda bu kadar katı değiller tabi ki bırakman iyi olur falan diyorlar sağlığın için falan diyorlar...

bnde açık çay içiyorumda sigarayı bıraktm 3 ay önce yaşıma göre yumurtalarm biraz az herseferinde 10 tane toplanıyo ayrıca gonal f 450 ile başlıyorm karamsarım biraz olmucak nasıl olsa çok yumurta vercem diye düşünüyorm o yüzden tamamen bıraktm korkumdan sigarayı ....

çok iyi yapmışsın bir de ben bırakabilsem bırakanlara hayranlık duyuyorum... ama hamile kaldığımı öğreneyim inşallah bir tane bile içmeyeceğim büyük konuşmuyum yine de ama bu konuda kararlıyım

gerçekten abartmış yaaa.inşallahhh hamilesindir tatlım ama 9 ay nasıl geçirirsin bu eşle onu bilemiyorum allah kolaylık versinnnn

canım hamileysem bile ilk 3 ay yanımda olmamış olacak askerde çünki... neyse tek hamile olsam buna katlanırım ama degilsem yine yalnız kalıcam...

şu anda eşim beni strese sokmamak adına sen sağlıkçısın ne yiyip içmen gerektiğini bilirsin deyip rahat bırakıyor.ama hamilelik kesinleşince o da değişime uğruyor.geçen sefer eve internetten ikinci el ultrason aleti almaya kalkmıştı.neymiş ben uyurken o bebişi seyredecekmiş.dahasıda var ben çok tuzlu yerim evdeki bütün tuzları saklamış.eee canım istiyor dediğimdede iyice çok istediğinde söyle ben sana kavanozun dışını yalatırım demişti yawwwwkaydirigubbakcemile3

şu anda eşim beni strese sokmamak adına sen sağlıkçısın ne yiyip içmen gerektiğini bilirsin deyip rahat bırakıyor.ama hamilelik kesinleşince o da değişime uğruyor.geçen sefer eve internetten ikinci el ultrason aleti almaya kalkmıştı.neymiş ben uyurken o bebişi seyredecekmiş.dahasıda var ben çok tuzlu yerim evdeki bütün tuzları saklamış.eee canım istiyor dediğimdede iyice çok istediğinde söyle ben sana kavanozun dışını yalatırım demişti yawwwwkaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol:

ayy inanmıyorum ultrasonmu... aslında bu erkekler bizden daha hevesli negatif sonuç alınca daha çok eşime üzülüyorum vallaa

canım hamileysem bile ilk 3 ay yanımda olmamış olacak askerde çünki... neyse tek hamile olsam buna katlanırım ama degilsem yine yalnız kalıcam...

Allah kavuştursun...ee nasıl oldu peki izinli mi geldi örnek vermeye "komtanım ben müsadenizle bi gidip sperm verip geliyim" nerde askerlik yapıyo?

aynen canım.sırf o çok üzülmesin diye ameliyata bile bir kere ağlamadan girdim ben.canım benim kıyamam ben ona hiççççç

allah kavuştursun canım.hamileysende değilsende bizler elimizden geldiği kadar herzaman yanında oluruzzzza.s.

sagol canım zaten ancak yaşayan biliyor başkaları teselli etmeye çalışınca rahatsız oluyorum anlıyacaklarını sanmıyorum onlar için hamile kalmak çok kolayyy hatta aldırmayı düşünenler varya hayret ediyorum onlara....

sagol canım zaten ancak yaşayan biliyor başkaları teselli etmeye çalışınca rahatsız oluyorum anlıyacaklarını sanmıyorum onlar için hamile kalmak çok kolayyy hatta aldırmayı düşünenler varya hayret ediyorum onlara....

evet ya geçenlerde bir arkadaşım ki kendisi zaten birkaç ay sonra hamile kalmayı planlıyordu neden bu ay kalmış daha bir iki ay daha sonra olmalıymış diye yanımda ağladı yaaaa. düşünebiliyormusun benim yanımda......

Back