15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

Günaydın Kızlar

Umutsuzel inaşşallah bebeğin seninledir canım arkadaşların da dediği gibi umudunu yitirme...

Lansor canım sen ne yaptın test yapmadın mı?

evet kızlar bende geri kalmadım testimi yaptım.dün akşam aldım testi eczaneden ve eşime çok merak ettiğimi bu sabah yapacağımı söyledim.meğer adamın içinde test canavarı varmış.tutturdu şimdi yap diye yatmadan önce.bende dururmuyum yaptım tabiki.sonuç yine ve yeniden NEGATıFFFFF şimdi size sorum şu arkadaşlar,ben transferimi adetin 20. gününde oldum.acaba geç döllenmeden mi çıkmıyordur?hamilelerimiz anjelic oferta sizler adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?ben kendimi mi kandırıyorum???çok dertliyim çoookkkkk senağlamasenağlamasenağlama

LANSOR
ben kendimi hesapladim yarin veya test gunu adet olucam veya olmam zaten o zamana kadar sonucuda ogrenmis olurum
onceki tedavime gore hesapliyorum

canım benimde 28 günlük düzende dün adet olmam gerekiyordu.dün gece o kadar çok ağrıdıki belim ve kasıklarım kaç kere kontrol ettim başladı mı kanama diye.şimdilik yok bakalım. allah sonumuzu hayır etsin artık diyecek başka birşeyde kalmadı zaten....

evet kızlar bende geri kalmadım testimi yaptım.dün akşam aldım testi eczaneden ve eşime çok merak ettiğimi bu sabah yapacağımı söyledim.meğer adamın içinde test canavarı varmış.tutturdu şimdi yap diye yatmadan önce.bende dururmuyum yaptım tabiki.sonuç yine ve yeniden NEGATİFFFFF şimdi size sorum şu arkadaşlar,ben transferimi adetin 20. gününde oldum.acaba geç döllenmeden mi çıkmıyordur?hamilelerimiz anjelic oferta sizler adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?ben kendimi mi kandırıyorum???çok dertliyim çoookkkkk senağlamasenağlamasenağlama

lansor merhaba.ben figen.bizde haziran da 2. tredavimize baslıcaz.ilkinde ben hamile kaldım ve malesef bebeğimi kaybettim.anladığım kadarıyla yardımcı olmaya calısabilirim.dediğin gibi gec döllenme olmuş olabilir çünkü senin tranfer gec olmuş.senin tahlil günün ne zamansa o zaman git tahlilini yaptır.bütün arkadaslarada tahlilden önce idrar testi yapmamalarını tavsiye ederim.ben ilkinde tahlili yapırdım aynı gün testte yaptım ve silik cizgi cıkmıştı.

lansor merhaba.ben figen.bizde haziran da 2. tredavimize baslıcaz.ilkinde ben hamile kaldım ve malesef bebeğimi kaybettim.anladığım kadarıyla yardımcı olmaya calısabilirim.dediğin gibi gec döllenme olmuş olabilir çünkü senin tranfer gec olmuş.senin tahlil günün ne zamansa o zaman git tahlilini yaptır.bütün arkadaslarada tahlilden önce idrar testi yapmamalarını tavsiye ederim.ben ilkinde tahlili yapırdım aynı gün testte yaptım ve silik cizgi cıkmıştı.

birde senaydan haberiniz varmı tanıyomusunuz?olumsuz mu acaba?4ünde tahlili vardı.nete hiç girmemişş.

çok teşekkür edrim canım.inşallah sende yeni tedavinde bebişine hayırlısıyla kavuşursun.inşallah benim durumumda dediğin gibidir. canım dediğin arkadaşla hiçbir yerde karşılaştığımı hatırlamıyorum.inşallah onunda sonucu pozitif olmuştur.....

çok teşekkür edrim canım.inşallah sende yeni tedavinde bebişine hayırlısıyla kavuşursun.inşallah benim durumumda dediğin gibidir. canım dediğin arkadaşla hiçbir yerde karşılaştığımı hatırlamıyorum.inşallah onunda sonucu pozitif olmuştur.....

saol canım allah hepimize nasipetsin.

bende bu başağrısı sözünü nerden hatırlıyorum diyordum doğru bak penseste sürekli aynı seyi söylüyordu. hadi bakalım inşalahhhh

lansor test için sabahı bekleyemediniz mi kısss.neyse canım takma kafana hiç senin geç döllenme olabilir inaşallah da öyledir...
ama ben bugün itibariyle kendimden pek umutlu sayılmam nedenine gelince ben sigara kullanan biriyim ve daha önce hamile kaldığımda sigaradan nefret etmiştim kokusu bile rahatsız ediyordu ama şimdi hiç öyle bişey yok eskisi gibi hatta kızacaksınız bana ama gayet normal içebiliyorum :utangac: bu konuda siz ne düşünüyorsunuz (bana kızma haricinde çünkü etrafımdan bu konuda zaten bir hayli fırça yiyorum)

lansor test için sabahı bekleyemediniz mi kısss.neyse canım takma kafana hiç senin geç döllenme olabilir inaşallah da öyledir...
ama ben bugün itibariyle kendimden pek umutlu sayılmam nedenine gelince ben sigara kullanan biriyim ve daha önce hamile kaldığımda sigaradan nefret etmiştim kokusu bile rahatsız ediyordu ama şimdi hiç öyle bişey yok eskisi gibi hatta kızacaksınız bana ama gayet normal içebiliyorum :utangac: bu konuda siz ne düşünüyorsunuz (bana kızma haricinde çünkü etrafımdan bu konuda zaten bir hayli fırça yiyorum)

hımmmmmmmmm.sigara haaaaaaa.bak bak bakkk.:kızgın::kızgın::kızgın: şaka yaptımmmm çaktırma bende gizli gizli içiyorum ara sıra.bana kalsa gayet normalde içebilirim de vicdanım rahat bırakmıyor işte.ben geçen hamileliğimde de hiç sigaradan tiksinmemiştim zaten midemde hiç bulanmamıştı yani mutlaka olması gerekmiyor.sırf bunun için umudunu kaybetmişsen silkelen ve kendine gel diyorum sana.

Back