- Konu Sahibi firstNimbus
-
teşekkür ederim canım.evet gün henüz bitmeden ara hemen.lansor canım bu arada hemşireler günün kutlu olsun annemde bir hemşire valla bugün onuda kutlamayı unuttum hemen arayayım bari
çok sağol canım inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur..
yarın test yapacak arkadaşlara bol şanslar dilerim inşallah ikinci çizgileri görürsünüz ben 10 gün yani perşembe yapmaya karar verdim...
herkese iyi geceler sırtım ve aaklarım ağrıdı sandalyede oturmaktan uzanıp tv seyredecem.
yarın görüşürüz... mirmirmirmirmirmirmirmir
hayırlı geceler.................
lansorcum bende yatıyorum canım.sonra sabah uyanamıyorum işe geç kalıyorum yarın test yapacaksan bu gece dua edeceğim sana inşallah yarın akşam baktığımda müjdeli haberler verirsin iyi geceler
Arkadaşlar herkese merhabalar,bende aranıza yeni katıldım umarım bu kaliteli sohbetinize benide dahil edersiniz.
2/mayıs/2009 da bende dondurlmuş embriyolardan transferimi yaptırdım 14 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin olmazmı?
inşş canım benim testi eşim yarın akşam alacaını söledi tüm yalvarmalarıma rağmenn yani sen benden önce yaparsın herhalde dualarım seninle inşşallah allah yüzünü güldürür bebeğine kavuşursunnnnnnnnnnnnnn
gunaydın kızlar ....ben gune ılk olarak tek cızgı bır testle basladım....arkasından bugun 11.gun olmasına ragmen kırmızı kart gördummm.....moralım sıfır dıyebılırım...dr.aradım sabah önemlı degıl korkma dedı ama hala kan gelıyor...jelı bırak progestan hap almaya devam et dedı ....bu arada ben jelı yaparken o cubuk kan olmustu ....ama bunu cevabını vermedı neden olur acaba.?...yoksa ben gercekten buseferde kırmızı kartı gördummmu...bu benım 3 asılamadan sonrakı asamamdı..hem maddı hem manevı olarak cok guc durumdayız .....bundan sonra ne yaparız bılmem....ne olur bana bı akıl verın kızlar....cok üzgunum
Canım ümidini kaybetme, tüp bebekte kanama olsa da hamilelik olabiliyor, bunun çok örneği var, benim doktorum da kanama olsa da kan testi yapıcaz demişti, test tarihin ne zaman, inşallah yerleşme kanamasıdır, moralini yüksek tut ki yardımcı ol bebeklerine.
gunaydın kızlar ....ben gune ılk olarak tek cızgı bır testle basladım....arkasından bugun 11.gun olmasına ragmen kırmızı kart gördummm.....moralım sıfır dıyebılırım...dr.aradım sabah önemlı degıl korkma dedı ama hala kan gelıyor...jelı bırak progestan hap almaya devam et dedı ....bu arada ben jelı yaparken o cubuk kan olmustu ....ama bunu cevabını vermedı neden olur acaba.?...yoksa ben gercekten buseferde kırmızı kartı gördummmu...bu benım 3 asılamadan sonrakı asamamdı..hem maddı hem manevı olarak cok guc durumdayız .....bundan sonra ne yaparız bılmem....ne olur bana bı akıl verın kızlar....cok üzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?