Kızlar 14 yılllık aynı sehirde oturdugumuz kız arkadaşım ikimizde evlendik. Ben 11 yıl o da 1 yıllık evli daha önce sorunu oldugunda direk beni arardı, ayrıca düğünümde bana yardımcı oldu çok koşturdu aynı şekilde ben de onun düğününden kız isteme ,nişan, falan hep yanında oldum ve koşturdum.Ben doğruyu yada yanlışını rahatlıkla söyleyen biriyim kendisine bunu da bilir.Geçenlerde aradım hamile bu arada bebeğinin cinsiyetini ve ikiz oldugunu duydugumu söyledim aa sen nerden duydun ben sana söylemedim gibi laflar etti ben üstüne düşmedim aynı konusmamızda doguma annesinin yanında keşke yapsan vs dedim benim kocam var isteyen bura gelir gibi laflar etti benden 8 saat uzak mesafede şimdi ilk aramamda da kendisini aradım açmadı ardından başka şehirde yaşayan diğer ortak kız arkadaşımı aradım sohbet için dedidi x arkadaşım da yanımda bana geldi , şimdi ben onu aradım dedim açmadı dedim ,sonra telefona x arkadaşımı verdı hamileyim tlf bakmıyom vs gibi laflar etti şok oldum daha önce hep vefazılıktan yakına biriydi( benim için değil)Çok bozuldum arayamadım ama kandil msj ve bayramda msj attım cvp gelmedi.Dün ortak arkadaşımla konustum çok buyuk sorunları oldugunu eşiyle erken dogum yapacagını yarı aç yarı tok yaşadıgını söyledi bana.İçim burkuldu ne yapacagımı bilemiyorum aramalı mıyım? Edit:Tlf bakmıyom diyor ama facede görüyom ben sohbet kapalı ama her gün aktif.Daha öncede çok laf sokma olayları vs oldu durduk yere trip yaplar vs şimdiden teşekkür ederim