14 yaşında lazer epilasyon

Yani bizde kardeşm için 18i bekliyrz. 18den önce yapamayız demişlerdi. Her yere güvenmeyin zaten

Acelesi ne bu yaşta , okulunu okusun lazer Nesine lazım mış, herşeye acele etmesin bu kadar ,izin vermezdim ben olsam..
Bu yaşlarda özellikle ergenlik çağında sözlü zorbalık gibi durumlar çok olabiliryor bu yüzdende kalıcı olarak kurtulmak istyor olabilir, biraz empati kursanız zaten anlarsınız, ha ben illa sözlü zorbalık olacakta demiyorum eğer tek bir kıl bile varsa bakışlarla yok edercesine bakabiliyorlar

Ah ah chery
damarıma bastın
şimdiki ergenlerle uğraşmak çok zor ki benim kızım çocukluğunda zarif, naif saygılı bir çocuktu, şimdi oldu bir canavar
Lütfen çocuğunuza böyle demeyin aranızdaki ilişki nasıl pek bi fikrim yok ama o yaşlardaki bi çocuğa "eskiden çok saygılıyıdın şimdi canavar oldun" derseniz kendisinin çok üzüleceğine eminim size buna benzer bişey deseler mutlu olmazsınız değilmi?

Bir kızın tüylerini alması için illa bir erkek gerekmiyor kılları yüzünden sözlü zorbalık görüyor olabilir yada dik dik bakan insanlar olabilir yada sadece kendini bu şekilde temiz hissetmiyordur ve kalıcı olarak kurtulmak istiyordur, biraz empati kursanız keşke, ayrıca yeni nesil birşeyleri erken yaşamayı sevmiyor yeni nesil gelişiyor sizden daha zeki olduklarına bile eminim, eğer siz makyaj yapmaya 40nızda başladıysanız oda 40ına kadar beklemek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…