- 30 Mayıs 2015
- 255
- 199
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
Daha cocuk, ne gerek var diyenlerdenim. Simdiki cocuklar buyumeye, kadin olamaya amma merakli. Bu islere degil, okuluna daha cok kafa yorsun bence. Lazer makinesi kacmiyor ya.
Ben bunun kadin olma merakindan kaynaklandığını düşünmüyorum. 13-14 yaşımdan itibaren tüyler benim için çok sorundu mesela. Ama bunun sebebi ne kadin olma istegi ne de kendimi begendirmekti birilerine. Hijyenik değildi, kendi başıma temizlenme konusunda iyi değildim canım çok acıdığı için, hayalet gibi beyaz tenin uzerine siyah siyah ciktiklari icin de benden baskasi görmese bile inanilmaz rahatsız hissediyordum. Kaldı ki düşünün yıllar boyunca pürüzsüz bir cilde sahip olmussunuz ve şimdi birden nasıl başa cikabileceginizi bilmediginiz kıllar artarak çıkıyor. Doğal olarak tamamen kurtulup rahatlama yolları arıyorsunuz. Sizi alıntıladığım için direkt saldırıyormuşum gibi algılamayın lütfen; bu tarz bircok yorum gördüğüm icin başka sebeplerin olabileceğini de ifade etmek istedim sadece. Ergenlik zor bir dönem, herkes vücudundaki degisikliklere kendi içinde adapte olmanın yollarını arıyor