- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
-
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
Siz bir daha benim konuma yorum yapmayın rica ediyorum.Kızınızın ısrar ettiği herşeye evet mi diyorsunuz?
Memnuniyetle...Siz bir daha benim konuma yorum yapmayın rica ediyorum.
Anlayışınız için teşekkürler.
Sir ağda ile idare etsin değil mi?Bende şahsen daha o yaşta öyle bişeye izin vermezdim. Zaten güzel bir yöntemle alırsa o kadar sorunda çıkarmaz.
Ağda kıl köklerini uyarıyor değil mi?Gelişme cağını tamamlamadan önce lazer epilasyon tavsiye edilmiyor; sorumluluklarının farkında olan bir tıp merkezi de zaten yaşından dolayı kabul etmez kızınızı. Ama size ve kendisine tavsiyem, agdadansa jilet kullanması yönünde olur. Bu kıl tüy işleriyle ne yazık ki çok uğraşmam gerekmişti benim de, ve gerçekten jilet tüyleri cogaltmama&kalinlastirmama adına en iyi yöntem. Böylece tamamen kurtulmayı düşündüğü zaman da daha az seansla işini bitirebilir
İnanın şimdikilerde erkeğe hacet yok,Şimdiki nesil herşeyi erken yaşamayı seviyor.
Sevgili olayları makyaj olayları bakım olayları lazer olayları vs.
Tüylerinden bu kadar rahatsız olmasının sebebi ne önce onu öğrenin.
Bir erkek mi teşvik etti bu önemli.
Ağda kıl köklerini uyarıyor değil mi?
Gelecek yaza kadar rahatım da deniz mevsimi başlayınca yine telaş alacak bizi
Teşekkür ederim
Ah ah cheryDaha cocuk, ne gerek var diyenlerdenim. Simdiki cocuklar buyumeye, kadin olamaya amma merakli. Bu islere degil, okuluna daha cok kafa yorsun bence. Lazer makinesi kacmiyor ya.