- 30 Mayıs 2015
- 255
- 199
-
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
Daha cocuk, ne gerek var diyenlerdenim. Simdiki cocuklar buyumeye, kadin olamaya amma merakli. Bu islere degil, okuluna daha cok kafa yorsun bence. Lazer makinesi kacmiyor ya.
yok yok öyle algılamaz.Ben bunun kadin olma merakindan kaynaklandığını düşünmüyorum. 13-14 yaşımdan itibaren tüyler benim için çok sorundu mesela. Ama bunun sebebi ne kadin olma istegi ne de kendimi begendirmekti birilerine. Hijyenik değildi, kendi başıma temizlenme konusunda iyi değildim canım çok acıdığı için, hayalet gibi beyaz tenin uzerine siyah siyah ciktiklari icin de benden baskasi görmese bile inanilmaz rahatsız hissediyordum. Kaldı ki düşünün yıllar boyunca pürüzsüz bir cilde sahip olmussunuz ve şimdi birden nasıl başa cikabileceginizi bilmediginiz kıllar artarak çıkıyor. Doğal olarak tamamen kurtulup rahatlama yolları arıyorsunuz. Sizi alıntıladığım için direkt saldırıyormuşum gibi algılamayın lütfen; bu tarz bircok yorum gördüğüm icin başka sebeplerin olabileceğini de ifade etmek istedim sadece. Ergenlik zor bir dönem, herkes vücudundaki degisikliklere kendi içinde adapte olmanın yollarını arıyor
naber kız,Yok daha neler...
naber kız,
hatırladın mı beni?
çok teşekkür ederim,Sizin için araştırdım, bu yazıda hormonal denge sağlandığında (17-19 yaş) yapılması öneriliyor. En en erken yaşın da 14 olabileceğini yazmışlar ancak adet düzensizliği varsa yapılmamalıymış ve sonuçlarının kalıcı olması için sonraki dönem daha uygunmuş.
http://laserlightskin.com/2013/03/is-it-safe-for-teenagers-to-get-laser-treatments/
küstüm :)Vallah hatırlamadım.
Sir ağda ile idare etsin değil mi?
ebeveynler bizim gibi değiller, hayır dediğimizde anne şu da yaptırıyor bu da yaptırıyor diyorlar.
Konu biraz daha ilerlesin kendisine okutacağım zaten tüm yorumları, teşekkürler.ben 21 yaşındayım hala gitmedim lazereşu da yaptırıyor anne bu da yaptırıyor dediğinde Gönül rahatlığıyla bak sekerrenk ablan da yaptırmıyor diyebilirsiniz Sir ağdanın nesi kötüymüş, bence hiç yaptırmayın onun yaşından ötürü kalıcı olmayacak zaten tekrar çıkacak hormonları sebebiyle
hormonal gelişimi devam ettiği için 18 yaşına kadar lazer epilasyon önerilmemektedir.kızınıza sağlıkçılara danıştığınızı ve sağlığı açısından zararlı olduğunu kesin bir dille anlatın.Epilasyon/sir ağda yaşına uygun seçeneklerselam hanımlar, kızım Ekim ayında 15 yaşından gün almaya başlayacak. Sadece koltukaltı ve alt bacak bölgesine epilasyon yaptırmak istiyor. İnternetten sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Sizce zararlı mıdır, ertelemek gerekir mi? Ben yaptırmamak taraftarıyım ama kızım çok ısrarlı.
Sir ağda ile idare etsin değil mi?
ebeveynler bizim gibi değiller, hayır dediğimizde anne şu da yaptırıyor bu da yaptırıyor diyorlar.