14 yaşında kız ve erkeğin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada

çocuğunkinide gördüm. ama nedense hep kız ortada

bu kozın facei kapamasını ailesi neden istemiyor. var ya ailede var bir gariplik
Kesinlikle bir gariplik var. Eğer bu kızı korusalardı belkide bu kadar hakaret ve küfüre maruz kalmayacaktı. Belki o an yaşadığı cinselllik çok fazla etkilemedi onu( çocuğu sevdiğini söylemiş ona dayanarak yazdım) o kızı. Etkileyen tek şey hakaret ve küfürler olabilir ancak.

ysa anlamıyorum. benim kızımın bu olayı olacak ve ben o kızın paylaşımlarına izin vereceoim resimleri herkese açık. facei nasıl dondurmazlar anlamıyorum

çocuğunkinide gördüm. ama nedense hep kız ortada
Çocuktan hiç bir açıklama yok heralde. Bu şeyi beraber yaşamışlar sonuçta. Bu çocuğun niyeti neydi acaba? Tamam kızdan istediğini aldın, ne hakla videosunu yayınlıyorsun? Çocuğa kesinlikle ceza verilmeli, bundan sonra bu tür olaylara emsal olur hem. Kolay değil ya öyle, burda bile açılıyor bazen konular ayrıldığım sevgilim açık saçık fotolarımla tehdit ediyor diye. Bu kadar kolay tehdit edemesinler, kim oluyor onlar?

14 le 18 aynı değil.evet o yaşlar için 4 değil 1 yıl bile çok fark eder.
çocuğa çocuk olarak bakmazsak 14 yaşında çocuk gelinlere laf etmeye hakkımız olmaz.
Çocuk gelinler çok daha vahim bi durum üzüyor beni o konu. Kendinden kaç yaş büyük anne ve babaları karar veriyor onlar adına. Bu kişilerdede ana baba sevgisinin olduğunu hiiiiç zannetmiyrum.

ysa anlamıyorum. benim kızımın bu olayı olacak ve ben o kızın paylaşımlarına izin vereceoim resimleri herkese açık. facei nasıl dondurmazlar anlamıyorum
banada göndersenize face adresini,ama benim facem yok
herkese açıksa görebilirim.

E. H.'yi yargılamamak adına tüm paylaşımlarını neredeyse araştırdım. Fazlasıyla güzel bir kız, kendi cinsiyken bile dönüp bakacağınız tipten bir güzelliği var. Porselen bebekler gibi aynı...
Olaya özellikle bir anne olarak yargılamadan bakmaya çalıştım başarabildiğimce çünkü karşımdaki herşeyden önce bir ÇOCUK!!!
Bu kızımız kendini çok güzel yetiştirmiş, her türlü ismini duyuracak bir doluluk var kültüründe. En büyük isteği insanların onu örnek almasıymış. Ve Maça kızı adında bir kitap yazıyormuş...
Olay zaten yargı sürecinde biliyoruz, yargılanan karşı tarafta kendi yaşlarında bir çocuk. Hani şuan çocuk deyip savunduğumuz kızın partneri olan.
Ergen yaşta cinselliğe merak salınır, yahu sizler 14 yaşındayken kaçınız daha öpüşmenin ne olduğunu idrak etmiştiniz.
En büyük hayal kırıklığım ise , kime ne senin bedenin, senin vajinan diyen kesim. Yahu ne demek senin bedenin ? 14 yaşındaki bir kişiyi hastahaneye götürseniz çocuk doktoru bakar el insaf !
Bu soru cevap sitesinde en çok dikkatimi çeken sorulardan biri şuydu; Türk dizileri izlermisin gibi bir soruydu, kızımızdan gelen cevap ise; Türk dizileri sansürlü, cinsellik yok, rahat sevişemiyorlar ki dizlerde, kan bile sansürleniyor !!!
14 yaşındaki bir çocuğun dizilerde sevişme olmadığı için rahatsız olması başlı başına bir sorun değil mi ?
Kesinlikle ve kesinlikle bu kızımızı yargılamıyorum, fıtratımızda var beşer şaşar hesabı.
Ama böyle bir olayda senin bedenin denemez. 14 yaşında bir çocuk kafam güzel diyemez !!!
Bu senin kararın diyen mantığa göre 5 yaşında sigara, 10 yaşında içki, 15 yaşında seks ile tanıştırmalıyız çocuklarımızı.
Ne oluyor bu çocuklara???
Ben bir erkek annesiyim ve elinin kiridir diye önemsenmeyecek olmasına rağmen oğlumun 14-15 yaşlarında cinsel yaşamda aktif olduğunu bilmek beni delirtir sanırım.
Suç ne sevişilende ne de sevişende aslında....
Suç ailelerde, modernleşmek adına çoğu değerimizi unutturan mantıkta...
E.H'nin ailesini takdir ediyor muyum evet ama kızlarını bu işin içine itende bir yerde onlar zaten.
Çocuklarımızın bu kadar çabuk büyümesine izin vermemeliyiz !!! Ahlaki değerlerimizi çöpe atmamalıyız.
Şimdi bunları yazdığım için çocuk gelinler ajitesi yapacak olan arkadaşlara şimdiden söyleyeyim Ufacık kızları kendilerine seks kölesi yapan pedofilik sapıklardan başka birşey değiller bunu yapanlar. Tamamen karşıyım !!!
Ama şuan arkasına binleri almış bir çocuk var ve bu gazla ( destek değil çünkü bunun adı) daha neler yapabileceğinden korkuyorum. Yazık olacak...
Bu videoyu yayan insanlık yoksunu kişilere zaten sözüm yok. Allah bin belalarını versin. Tecavüz değil; zaten karşı tarafta yaşıt mağduremizle. Videoyu izledikten sonra desteğini geri çeken bir güruhta var şuan.
Yine söylüyorum bu kızımızı kınamak yada yargılamak benim tekelimde değil. Seviştiği için sırtını da sıvazlayamam senin kararın diyerek. Videoyu yayan kişiliksizler işallah cezalarını bulacaklardır birgün.
Lütfen çocuklarımızı koruyalım. Lütfen çocuklarımızın ergenliğe yeni geçtikleri dönemde kafaları güzel olmasın, yok anal seks yok efendim oral seks bunların kıyaslamalarına girmesinler. Mümkün olduğunca çocuk kalsınlar....
Modern olacağız diye el kadar çocuklarımıza birey olduklarını değil, özgürlükleri kısıtlı bir birey olduklarını; herşeyin zamanında yaşanması gerektiğini öğretelim. Ahlaki değerlerimizi bize nasıl öğretildiyse , bizde öğretelim lütfen. Kuşak farkı deyip hasır altı etmeyelim bazı şeyleri...
E.H. ise işallah artık bu olayı kaşımaması gerektiğini çok yakında anlar. Çünkü anlayacak ilk kişi o ve o zekaya sahip bir kız. Bir an önce elini eteğini bu konudan çeker artık. Zamanla herşey soğur. Hayatı bitmiş değil kesinlikle. Bu olay üzerinden ona prim yapacağını vadedenlere kanmaz.

mrs who,
o ahlaki değerleri biz anneler vermeye çalışırken bazı teyzeler amcalarda yıkmaya çalışıyor maalesef, çocuğun 12-13 yaşına gelmiş ve de üstüne üstlük bir kız çocuğuysa okula beraber gittiği karşı cinsten arkadaşını hemen sevgilisi konumuna getirip dedikodusunu yapmaya başlıyorlar, hatta kendi yaşıtları da yanındaki sevgilin mi diye soruyorlar, 12-13 yaşındaki bir kız çocuğu kızlı erkekli oyun oynarsa sen kızsın niye erkeklerle oynuyorsun yoksa onlara ilgin mi var diyorlar.
Çocuk çocuk olarak kalacakta birde çevre rahat bıraksa

Ablacım;
işimize gelen yerde modern oluyoruz biz milletçe sanırım, benim tüm arkadaşlarım erkekti neredeyse, en fazla 5 kız vardı arkadaşım olan ve ben onların , onların benim evime gelmişliği oldu. Kızlı erkekli takılırdık anlıyacağın ve o çekiştiren teyzelere hiç rastlamadık biz...
Modernleştikçe dedikodu merakımızda mı modernize oldu acaba?

O çevreyi Allah ıslah etsin zaten ablacım ne diyeyim ki başka ... Allah çocuklarımızı kötü insanlardan korusun, gitgide karanlık bir duman çöküyor dünyanın üzerine ve bu kötülük dumanına ilk önce çocuklar düşüyor

Valla maalesef bizim oralarda pek vardı, sabahtan akşama kadar ya pencerede ya kapı önünde konuşlanır yoldan geçen kadınlar, kızlar hakkında ballandıra ballandıra dedikodu yaparlardı, birkaçına çatmışlığım var, bu öyle bir hastalık ki, o ona, öbürü diğerine derken bir anda bakıyorsun tüm semt birini dile dolamış konuşuyor. Çok insanın canını yakmışlıkları var böylelerinin.

Dedikoducu milletiz vesselam... Ama bun yapanların canı daha çok yanıyordur illaki başka bir taraftan değil mi?

Bizim mahallede bi kadın vardı..Yoldan gecen arabalar kimin kime gelmiş bakardı..Onun işi varsa kızını nöbetçi koyardı..Kızı da tv dalıp pencereden bakmayı unutur fırça yerdi hep :)

Dedikoducu milletiz vesselam... Ama bun yapanların canı daha çok yanıyordur illaki başka bir taraftan değil mi?

Valla bir kısmının yandığını gördüm ama neye yarar ki birde işin fenası bunların çoğu torun torba sahibi insanlar, gün geçirmiş özünü sözünü bilir dersin ama dilinin söyledikleri nereye gider bilmiyorlar, bir kısmı da kızı olmayanlar ne yazık ki, böyle diyorum çünkü nasılsa oğlum var deyip bol keseden yapıyorlar dedikoduyu, hiç düşünmüyorlar birgün dedikodusunu yaptıkları kızlardan birini oğullarının sevebileceğini.

Çok zor çocuk yetiştirmek, sen bir taraftan en iyisini yapmaya çalışırken biryandan da çocukları rahat bırakmayan insanlar olunca daha fazla efor sarfettmek zorunda kalıyorsun yavrunu hepsinden korumak için, çok şükür ben büyüttüm, darısı sizlerin başına inşaallah.
Rabbim herkesin evladını kötülerden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…