çocuğunkinide gördüm. ama nedense hep kız ortadaFaceden buldum ben de oky, hatta her gün bişey paylaşıyor bu olayla ilgili. Bugün savcılığa gitmiş, çocuğun ifadesini okumuş çocuk hep kıza yüklemiş her şeyi. Bu kız da hala diyor ki seviyorum. Bi de çocuğun face profilini paylaşmış, videodaki çocuk bu diye.
Kesinlikle bir gariplik var. Eğer bu kızı korusalardı belkide bu kadar hakaret ve küfüre maruz kalmayacaktı. Belki o an yaşadığı cinselllik çok fazla etkilemedi onu( çocuğu sevdiğini söylemiş ona dayanarak yazdım) o kızı. Etkileyen tek şey hakaret ve küfürler olabilir ancak.bu kozın facei kapamasını ailesi neden istemiyor. var ya ailede var bir gariplik
ysa anlamıyorum. benim kızımın bu olayı olacak ve ben o kızın paylaşımlarına izin vereceoim resimleri herkese açık. facei nasıl dondurmazlar anlamıyorumKesinlikle bir gariplik var. Eğer bu kızı korusalardı belkide bu kadar hakaret ve küfüre maruz kalmayacaktı. Belki o an yaşadığı cinselllik çok fazla etkilemedi onu( çocuğu sevdiğini söylemiş ona dayanarak yazdım) o kızı. Etkileyen tek şey hakaret ve küfürler olabilir ancak.
Çocuktan hiç bir açıklama yok heralde. Bu şeyi beraber yaşamışlar sonuçta. Bu çocuğun niyeti neydi acaba? Tamam kızdan istediğini aldın, ne hakla videosunu yayınlıyorsun? Çocuğa kesinlikle ceza verilmeli, bundan sonra bu tür olaylara emsal olur hem. Kolay değil ya öyle, burda bile açılıyor bazen konular ayrıldığım sevgilim açık saçık fotolarımla tehdit ediyor diye. Bu kadar kolay tehdit edemesinler, kim oluyor onlar?çocuğunkinide gördüm. ama nedense hep kız ortada
Çocuk gelinler çok daha vahim bi durum üzüyor beni o konu. Kendinden kaç yaş büyük anne ve babaları karar veriyor onlar adına. Bu kişilerdede ana baba sevgisinin olduğunu hiiiiç zannetmiyrum.14 le 18 aynı değil.evet o yaşlar için 4 değil 1 yıl bile çok fark eder.
çocuğa çocuk olarak bakmazsak 14 yaşında çocuk gelinlere laf etmeye hakkımız olmaz.
yok bencede. yazık oluyor o kızlara : (Çocuk gelinler çok daha vahim bi durum üzüyor beni o konu. Kendinden kaç yaş büyük anne ve babaları karar veriyor onlar adına. Bu kişilerdede ana baba sevgisinin olduğunu hiiiiç zannetmiyrum.
banada göndersenize face adresini,ama benim facem yokysa anlamıyorum. benim kızımın bu olayı olacak ve ben o kızın paylaşımlarına izin vereceoim resimleri herkese açık. facei nasıl dondurmazlar anlamıyorum
Tamam. yolluyorumbanada göndersenize face adresini,ama benim facem yok
herkese açıksa görebilirim.
yok açılmıyor abla :)))Tamam. yolluyorum
dur ben sana resimleri yollsyım.yok açılmıyor abla :)))
hesap kapanmış,kapanmış face'i ne yolluyorsun bana :)
Oky banada yollayabilirmisin canım linkiben görüyorum ama üye olmayanlar göremiyor sanırım
yolladım....:)Oky banada yollayabilirmisin canım linki
mrs who,
o ahlaki değerleri biz anneler vermeye çalışırken bazı teyzeler amcalarda yıkmaya çalışıyor maalesef, çocuğun 12-13 yaşına gelmiş ve de üstüne üstlük bir kız çocuğuysa okula beraber gittiği karşı cinsten arkadaşını hemen sevgilisi konumuna getirip dedikodusunu yapmaya başlıyorlar, hatta kendi yaşıtları da yanındaki sevgilin mi diye soruyorlar, 12-13 yaşındaki bir kız çocuğu kızlı erkekli oyun oynarsa sen kızsın niye erkeklerle oynuyorsun yoksa onlara ilgin mi var diyorlar.
Çocuk çocuk olarak kalacakta birde çevre rahat bıraksa
Valla maalesef bizim oralarda pek vardı, sabahtan akşama kadar ya pencerede ya kapı önünde konuşlanır yoldan geçen kadınlar, kızlar hakkında ballandıra ballandıra dedikodu yaparlardı, birkaçına çatmışlığım var, bu öyle bir hastalık ki, o ona, öbürü diğerine derken bir anda bakıyorsun tüm semt birini dile dolamış konuşuyor. Çok insanın canını yakmışlıkları var böylelerinin.Ablacım;
işimize gelen yerde modern oluyoruz biz milletçe sanırım, benim tüm arkadaşlarım erkekti neredeyse, en fazla 5 kız vardı arkadaşım olan ve ben onların , onların benim evime gelmişliği oldu. Kızlı erkekli takılırdık anlıyacağın ve o çekiştiren teyzelere hiç rastlamadık biz...
Modernleştikçe dedikodu merakımızda mı modernize oldu acaba?
O çevreyi Allah ıslah etsin zaten ablacım ne diyeyim ki başka ... Allah çocuklarımızı kötü insanlardan korusun, gitgide karanlık bir duman çöküyor dünyanın üzerine ve bu kötülük dumanına ilk önce çocuklar düşüyor
Valla maalesef bizim oralarda pek vardı, sabahtan akşama kadar ya pencerede ya kapı önünde konuşlanır yoldan geçen kadınlar, kızlar hakkında ballandıra ballandıra dedikodu yaparlardı, birkaçına çatmışlığım var, bu öyle bir hastalık ki, o ona, öbürü diğerine derken bir anda bakıyorsun tüm semt birini dile dolamış konuşuyor. Çok insanın canını yakmışlıkları var böylelerinin.
Bizim mahallede bi kadın vardı..Yoldan gecen arabalar kimin kime gelmiş bakardı..Onun işi varsa kızını nöbetçi koyardı..Kızı da tv dalıp pencereden bakmayı unutur fırça yerdi hep :)Valla maalesef bizim oralarda pek vardı, sabahtan akşama kadar ya pencerede ya kapı önünde konuşlanır yoldan geçen kadınlar, kızlar hakkında ballandıra ballandıra dedikodu yaparlardı, birkaçına çatmışlığım var, bu öyle bir hastalık ki, o ona, öbürü diğerine derken bir anda bakıyorsun tüm semt birini dile dolamış konuşuyor. Çok insanın canını yakmışlıkları var böylelerinin.
Dedikoducu milletiz vesselam... Ama bun yapanların canı daha çok yanıyordur illaki başka bir taraftan değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?