• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşında kız ve erkeğin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada

Valla bir kısmının yandığını gördüm ama neye yarar ki:KK43: birde işin fenası bunların çoğu torun torba sahibi insanlar, gün geçirmiş özünü sözünü bilir dersin ama dilinin söyledikleri nereye gider bilmiyorlar, bir kısmı da kızı olmayanlar ne yazık ki, böyle diyorum çünkü nasılsa oğlum var deyip bol keseden yapıyorlar dedikoduyu, hiç düşünmüyorlar birgün dedikodusunu yaptıkları kızlardan birini oğullarının sevebileceğini.

Çok zor çocuk yetiştirmek, sen bir taraftan en iyisini yapmaya çalışırken biryandan da çocukları rahat bırakmayan insanlar olunca daha fazla efor sarfettmek zorunda kalıyorsun yavrunu hepsinden korumak için, çok şükür ben büyüttüm, darısı sizlerin başına inşaallah.
Rabbim herkesin evladını kötülerden korusun.

Ben erkek anasıyım ama çok korkuyorum... Kızı - erkeği kalamdı kötülüğün artık:KK43:

biz öpüşmeyi bilmezdik layn 14 yaşında millet nasıl sevişiyor...ve sevişirken o anı videoya almak nasıl akla geliyor..kafa çalışıyor çocuklarda...akabinde o videoyu nasıl servis ediyorsun...çocuk kafalılar mı yapıyor cidden bunu....peki bunlar bu işi çevirirken anaları babaları nerdeymiş....

Bizim mahallede bi kadın vardı..Yoldan gecen arabalar kimin kime gelmiş bakardı..Onun işi varsa kızını nöbetçi koyardı..Kızı da tv dalıp pencereden bakmayı unutur fırça yerdi hep :)
10801845_644291179026689_1563942329326925459_n.webp

:KK53::KK53:

Biz evlenip yapamıyoruz kucucuk cocuk yapıyor :(

Kızın tweetlerine bakıyordum yanlislikla favoriledim o da beni takip etmeye basladı ya kızın hosuna gidiyor bence oyle ya da boyle ilgi cekmek

Aile ilgisinden yoksun sanırım anne ya geziyor bütün gün yada çalışıyor sevgi eksikliğide olabilir
Kızın tweetlerine bakıyordum yanlislikla favoriledim o da beni takip etmeye basladı ya kızın hosuna gidiyor bence oyle ya da boyle ilgi cekmek

Aile ilgisinden yoksun sanırım anne ya geziyor bütün gün yada çalışıyor sevgi eksikliğide olabilir

Aileye bir sey diyebilir miyim bilmiyorum cunku boyle benim de bir arkadasim var

Guzel guzel soruyorum niye kendini kullandirtiyorsun erkeklere, herkes senin icin siraya girmis amaci belli hepsinin, niye kendini kucuk dusuruyorsun diye diye dilimde tüy bitiyor

Bu kız da oyle sosyal medyada surekli milletin agzına laf veriyor herkes dalga geciyor laf soyluyor

Benim arkadasin hosuna gidiyor ilgi gormek oyle ya da boyle gundemde kalmak cok konusulan bir insan olmak hosuna gidiyor

Karakterleri boyle :KK51:
Bir yandan da saflar (kotu manada degil) bence insanlara guveniyorlar iste..

Allahim sen koru bizleri.
Ne desem ne soylesem boş.
Bu çocuk ömrünün sonuna kadar bununla yaşayacak.
Bir hatanin bedeli bu olmamali.
Hadi bu küçük o anne baba hic mi fark etmiyorlar birseyleri .

Yahu neden bunu yaptığınıza anlam veremiyorum. Siz söyleyin neden bunu yapıyorsunuz? Neden sen haklısın veya Yiğit haklı diyorsunuz? Neden Yiğit'e yada bana suç buluyorsunuz? Neden çocuğu sen baştan çıkartmışsın veya çocuk uçkuruna sahip çıkacaktı diyorsunuz? Ne ben Yiğit'e düşmanım nede Yiğit bana düşman. Canımdı o benim. Her şeyimdi. O da isteyerek yaptı bende. Birisi Yiğit'in ağzından bir yazı yazmış "mustafa" ismini kullanarak, her şeyden önce o sahte profil zaten popüler olmak için açılmış bir hesap ve uydurulmuş bir senaryo. Yiğitle biz birbirimize düşmedik. Asla. Ben sadece olayı anlattım, bende Yiğit'i kötülemedim. Ne kendimi acıttım ne başka bir şey, hiçbir duygu eklemedim o yazdığım uzun yazıya. Olan biten tamamen oydu. Bu olayda ikimizde suçlu değiliz, veya ikimizde suçluyuz. Her ne derseniz deyin ikimizde öyleyiz. İkimizde namussuzuz. Aynen birimiz o...u birimiz or...u ç...u. Yiğitle beni karşı karşıya savaşan iki insan gibi göstermekten vazgeçin. Ha o bana hata yaptı mı yaptı, ama bunu inanın halk jürisi olmadan biz kendi aramızda da hallederiz. Sizi ilgilendiren bir mesele yok.

Kızımızın 6 saat önce f.....k internet hesabından yaptığı açıklama !!!

Kızımızın 6 saat önce f.....k internet hesabından yaptığı açıklama !!!
Canin Facebook'u neden f...k diye sansurleyerek yaziyorsun? Ingilizce bir kufur yazmissin gibi olmus. :KK48:
Ben bu kizin dediklerine inanmiyorum. Su an bir basina, caresiz, koseye sIkIsmis durumda. Herkes ustune geliyor. O da millete ''Yikilmadim ayaktayim. Ben gucluyum, dalga gecilecek bir durum yok, isinize bakin.'' mesaji veriyor ki millet yakasindan dussun. Su an kiza karsi resmen savas baslamis durumda, bu kizcagiz da maglubiyeti kabul etmek istemiyor. Ben dediklerine inanmiyorum. Bir diger noktada kiz su an agir bir travma altinda. Ne hissettigini bilmiyor.

Canin Facebook'u neden f...k diye sansurleyerek yaziyorsun? Ingilizce bir kufur yazmissin gibi olmus. :KK48:
Ben bu kizin dediklerine inanmiyorum. Su an bir basina, caresiz, koseye sIkIsmis durumda. Herkes ustune geliyor. O da millete ''Yikilmadim ayaktayim. Ben gucluyum, dalga gecilecek bir durum yok, isinize bakin.'' mesaji veriyor ki millet yakasindan dussun. Su an kiza karsi resmen savas baslamis durumda, bu kizcagiz da maglubiyeti kabul etmek istemiyor. Ben dediklerine inanmiyorum. Bir diger noktada kiz su an agir bir travma altinda. Ne hissettigini bilmiyor.
ya bu mesajı ben ne zaman yazmışım yaptığım iki yorum vardı o da alt alta ben facebooku sansürlemem ki aradım bulamadım kafam karıştı o_O:KK17::KK64::KK64::KK64::KK64:

alıntılar karıştı sanırım baktım profil sayfamdan da benim böyle bir yorumum yok :KK45::KK45: ben de bu ne diyorum

ya bu mesajı ben ne zaman yazmışım yaptığım iki yorum vardı o da alt alta ben facebooku sansürlemem ki aradım bulamadım kafam karıştı o_O:KK17::KK64::KK64::KK64::KK64:
Ben o mesaji sana yazmamistim. :KK48: Hatta alintiyi senden de yapmadim, yani yanlis alintiladigimi sanmiyorum. Cunku benim alintiladigim mesaj mrs.who'nun hemen bir sayfa once son mesajina yonelikti, senin mesajin kimbilir hangi sayfada.
Cok ilginc. :KK53: Paranomal activy. :KK69:

Ben o mesaji sana yazmamistim. :KK48: Hatta alintiyi senden de yapmadim, yani yanlis alintiladigimi sanmiyorum. Cunku benim alintiladigim mesaj mrs.who'nun hemen bir sayfa once son mesajina yonelikti, senin mesajin kimbilir hangi sayfada.
Sen yazmışken aklıma geldi, bir kaç gün önce başka bir üyeden alıntı yapıyorlar,ama bana bildirim geliyor
mesajınızdan alıntı yapılmıştır diye baktım bende şaşırdım,mesaj benim mesajım değil.
bende tek bana oldu sandıydım.

evet alıntıda adım yazıyo tıklıyorum bişey çıkmıyo :KK45:

Tamamen ergen psikolojisi.
O yaşlarda ben yaptım ama arkasında dururum,olgunum,büyüdüm mesajları verilir etrafa.
20 li yaşlarda anlayacak malesef kendini ne kadar yıprattğını.

Tamamen ergen psikolojisi.
O yaşlarda ben yaptım ama arkasında dururum,olgunum,büyüdüm mesajları verilir etrafa.
20 li yaşlarda anlayacak malesef kendini ne kadar yıprattğını.
Simdi bile agliyordur bence. O benim umrumda degil laflari da numara, guclu ve asi gorunmeye calisiyor. Okula nasil gidiyor, ogretmenlerinin yuzune nasil bakiyor? dusunmek bile istemiyorum. Kizin sosyal hesaplari da hala aktifmis burada yazildigina gore. Yani anne babasi ne yapmaya calisiyor ben gercekten anlamiyorum.

Simdi bile agliyordur bence. O benim umrumda degil laflari da numara, guclu ve asi gorunmeye calisiyor. Okula nasil gidiyor, ogretmenlerinin yuzune nasil bakiyor? dusunmek bile istemiyorum. Kizin sosyal hesaplari da hala aktifmis burada yazildigina gore. Yani anne babasi ne yapmaya calisiyor ben gercekten anlamiyorum.
Bende anne baba kısmına anlam veremiyorum olayın.
Dediğin gibi kızın tepkilerinde anormal birşey görmüyorum ama anne baba çocuklarına müdehale etmeyerek ne yapıyorlar bilemedim.
Enazından olaylar unutulana kadar o hesapları kapattırmalılar.
Bazen diyorum acaba haberleri yok mu facebookta falan yazdıklarından.

Bayanlar haberleri olmaması gibi bir durum söz konusu olabilir mi sizce videolar hala servis ediliyor neyse ki facebookta bu konuda hassa davranmaya başlamış şikayet ettiğim gibi kaldırıldı videosu.

Videodaki delikanlıda bazı açıklamalar yaptı. Gerçi sonrada fake olduğu söylendi ama ne derece yalan yada doğru bilemem.

Çocuk E.H.den ayrılıp eski kız arkadaşıyla barışmasıyla; E.H'nin kız arkadaşına bu ilişkiyi anlattığını, kız arkadaşının verdiği tepki üzerine videoyu bikaç arkadaşına izlettiğini ve videonun çekilmesini kızımızında istediğini hatta videonun çekilme amacının zaten youtubeye koyulması olduğunu yazmış...

Back