• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşında kız ve erkeğin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada

Bayanlar haberleri olmaması gibi bir durum söz konusu olabilir mi sizce videolar hala servis ediliyor neyse ki facebookta bu konuda hassa davranmaya başlamış şikayet ettiğim gibi kaldırıldı videosu.

Videodaki delikanlıda bazı açıklamalar yaptı. Gerçi sonrada fake olduğu söylendi ama ne derece yalan yada doğru bilemem.

Çocuk E.H.den ayrılıp eski kız arkadaşıyla barışmasıyla; E.H'nin kız arkadaşına bu ilişkiyi anlattığını, kız arkadaşının verdiği tepki üzerine videoyu bikaç arkadaşına izlettiğini ve videonun çekilmesini kızımızında istediğini hatta videonun çekilme amacının zaten youtubeye koyulması olduğunu yazmış...
Videodan haberdarmış zaten tüm aile.
Acaba dedim facebooktaki yazdıklarından haberdar olmayabilirler mi?
Bilmiyorum ki,zor iş çocuk yetiştirmek,Allah şaşırtmasın.

Kızın ne edepsizliği kalmış ne kaşarlığı ne arsızlığı. Niye kimse videoyu yayan erkekten bahsetmiyor? Ya da erkekten bahsederken "ergen" adı altında "daha ne yaptığını tam bilmiyordur" gibi bir hoş görme sıfatı eklerken kızın da "ergen" olduğunu vurgulamıyor?

Kızın ailesi suçlu diyen bir kesim var bir de çünkü kızın bu yaşta seks yapmaması gerektiğini, fenomen olmaması gerektiğini, alkol kullanmaması gerektiğini öğretememiş ve bir de bu olay üzerine kıza sahip çıkmış. Nedense kimse erkeğin ailesini konuşmuyor. Oğullarına bu yaşta seks yapmaması gerektiğini, alkol kullanmaması gerektiğini ve hepsinden önemlisi birlikte olduğu kızın görüntülerini internette yaymaması gerektiğini, insan haklarına saygılı olması gerektiğini öğretememiş bir aile var ama kimse onu eleştirmiyor, niye? Erkek çocuğuna böyle şeyleri anlatmaya gerek yok mu bunlar sadece kızların dikkat etmesi gereken şeyler mi?

Daha kendi cinsinin yanında olup hakkını savunmayı beceremeyen, ataerkillik iliklerine işlemiş, kadın-erkek ayırmadan insanı insan olarak görmeye çok uzak bir toplumuz bizden hiçbir halt olmaz.
Çok haklısın .d

14 yaşında erkekle ilişkiye girmeyi sorun etmeyecek ve daha birde bu iğrençliği videoya çekecek sonra internete yükleyecek ve bu yaptığı suç olmayacak da, milletin yaptığı yorumlar mı suç olacak?!:KK57:
Az bile yazmışlar
"Lan bu E.H. ölmedi mi hala", "Sen 3 dakikalik zevk icin kendi hayatini bitirdin" şeklinde cevaplar yazıldı.:-):-) Bu yorum çuk oturmuş :KK70:

üzücü önce konuyu hortlatan amacın neydi bacım:KK57: evlaefe evlaefe

kardelen2780 kardelen2780 öyle demesen iyiydi o kızı manevi değerleri olmadan büyüten anne babasının ve malesef teknolojinin medyanın olumsuz etkileri :KK43:

hani ben çok üzüldüm
Kiz tarihine hic bakmadim altta haberlerin sirasinda cikti bende diyrm daha once niye duymadim ben cok sasirdim.
Ahhh simdiki genclerde o manevi deger bir olsaydi ne guzel olurdu
Cogu ergenligi seks olarak goruyor onlari gordukce diyorum biz ergen degil embesilmisiz

14 yaşında erkekle ilişkiye girmeyi sorun etmeyecek ve daha birde bu iğrençliği videoya çekecek sonra internete yükleyecek ve bu yaptığı suç olmayacak da, milletin yaptığı yorumlar mı suç olacak?!:KK57:
Az bile yazmışlar
"Lan bu E.H. ölmedi mi hala", "Sen 3 dakikalik zevk icin kendi hayatini bitirdin" şeklinde cevaplar yazıldı.:-):-) Bu yorum çuk oturmuş :KK70:
Bu yazınıza da yazıyı beğenene de sadece üzüldüm. Erkeğin suçunu bir cümlenizde bile yazmamışsınız. Zaten ahirette de erkeğe sana günah değil sen geç diyecekler. Çifte standartlarınız varya kusma noktasına getiriyor insanı. Eski konuymuş ama yazmak istedim bu yorumunuza. Yazık gerçekten

gençlerin küçük yaşta cinsel ilişkiye girmesi, onu görüntüye almaları ve sosyal medyaya servis etmeleri.
her şey yanlış, her şey. buna rağmen sosyal medyada servis edilmesi mi sorun sadece?
videoya çeken kim, ya kendileri ya arkadaşları?
servis eden de ya kendileri ya arkadaşları?
madem yanlış olduğunu düşünecek akli melekeye sahipler neden peşpeşe yanlış eylemlere kalkışırlar ki?
inşallah kimse ölmeden atlatılır bu vahim durum.

bu arada kız o yolun yolcusu muamelesi görecek, erkek de pohpohlanacak erkeklik yaptığı için övülecek.

kizin ask.me hesabina bakin isterseniz, yok yani hayati mahvoldu diye uzulen varsa diye diyorum :KK70:

size deyince ben de baktim da, kitap yaziyormus, bayagi da iyi. bu populerligi kullanmasi iyi olmus. boylece videoyla degil kitapla anilir belki :)

Back