14 yaşında kız ve erkeğin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Sosyal medyada büyük rezalet
Dün gece sosyal medyada servis edilen bir video kaydı büyük ses getirdi. Videoda 14 yaşındaki E.H. ile aynı yaşlardaki M.K'nin birlikte olurken çekilen görüntüleri vardı.
Sitene Ekle

Kaydın hızla yayılmasıyla birlikte, kadına yönelik şiddette girdiğimiz son viraj da ortaya serildi. Twitter üzerinden E.H'ye linç başladı, ismi ifşa edildi, malum görüntü kullanıcıların sayfalarını süsledi. Bu yapılanın 14 yaşındaki bir çocuğu cinayete veyahut intihara sürükleyebileceği zerre önemsenmedi. E.H'nin yazılan yorumlara karşılık attığı "1 haftalık eğlenceniz için bir insanın hayatını bitiriyorsunuz sizin bu yaptığınız benim yaptığımdan daha berbat" tweeti de kusulan nefrete engel olamadı.

Bu tweetin altına, "E.H'ye acımıyorum da ailesine üzülüyorum kızın nasıl bir utançtır ya", "Lan bu E.H. ölmedi mi hala", "Sen 3 dakikalik zevk icin kendi hayatini bitirdin" şeklinde cevaplar yazıldı.
(Habertürk)

hemen de yaymışlar Allah akıl fikir versin , gördünüz öyle bir görüntüde neden yayarsınız yahu !

ay tüylerim diken diken oldu 14 yaşında küçücük çocuklar,

kızın durumunu düşünemiyorum bile herşeye neden olabilir bu olanlar.

İntihar a meyilli olsaydi zaten o yasta boyle bir hata yapmazdi bide su acidan düşünürsek aile ve ya çevre si bu tarz insanlarla cevriliyse yaptigi aslında ona doğru geliyor olabilir. Namus bacak arasında değildir beyinde biter aciklamalarina maruz kaldiysa kizcagiz çok ta önemsiz görüyordur ne diyelim Allah yardimcisi olsun

Ya merak ediyorum neden sadece kızın annesi babası utanıyor?
Neden erkeğin anasına babasına laf edilmiyor?
Yapan sadece kızmış gibi, namusu sadece kızda arayan insanlardan nefret ediyorum.
Hatta aynı ülkede yaşamaktan utanç duyuyorum..

Ülkemizde erkek yapinca capkinlik kadin yapinca da bilirsin iz ne dediklerini. Kizi suçlarlar çünkü erkek için farketmez o kiz yada başka kiz onun istediği aşikar bu nedenlekiz izin vererek hata yapti ve sonrasında attigi tTweet te pismanlikta yok millet birbirini yemeye baslamis

Insanlarin gunahini ifşa edenleri Allah kahretsin, yaziklar olsun. Unutmasinlar kim bu dunyada mu'min bir kardesinin gunahini gizlerse, Allah da ahirette onun bir gunahini gizler.

Ayrica 14 yasindasiniz be yavrum gençliginizin basindasiniz, hayatiniz cok uzun, sizin ders dusunmeniz lazim, basaridan başarıya kosmaniz lazim. Yazik değil mi? Bu utanç ömür boyu unutulabilir mi?

Ya yapan erkek de kiz da cocuk. Cinsellik yasayacak yasta degiller ki. Nasil insanlar bunu yayanlar eksi sozlukte falan da yayilmis linki. Fittirdim gorunce.
14 yasinda erkek kardesim var hala bebe. Yanaklarini poposunu isiriyorum devamli. Bebek suratli bisey. Onu dusundukce korktum gercekten

Kız ergen ve hormonların etkisi altında sanki yetişkinmiş gibi birde yerden yere vuruyorlar, bence suç ailede ,
bu kadar başıboş bırakılmaz , saçlarda sarıya boyanmış,maden asi başına buyruk başa çıkamıyorsun kızınla ,alıp doğru piskoloğa götüreceksin

Ben izlemedim izlemek te istemem yalniz bu çocuk erkek olan kaydetmiştir belki de birlikte kaydettiler ve birisi yayinladi ve karsindakine verdiği değerde belli oldu. Bizimde evlatlarimiz var Allah yardimcimiz olsun doğru yolundan ayirmasin

@Bilgece sana katılıyorum ve eklıyorum

gübahları yaymak zinadan çok daha buyuk bı gunah zınayı Allah affeder ama kul hakkını etmez
Evet canim kesinlikle. Bizim milletin tek derdi gunahlari ortaya cikarmak.
Bunlarin ailesi nerde ya? Yok mu bir aile? Nerde iliskiye girmisler bu yasta? Kimin evinde?

Evet canim kesinlikle. Bizim milletin tek derdi gunahlari ortaya cikarmak.
Bunlarin ailesi nerde ya? Yok mu bir aile? Nerde iliskiye girmisler bu yasta? Kimin evinde?
ders çalışıcaz bahanesıyle gıtmıslerdır ahh ana babaya cok iş dusuyor cocukları egıtmek ıcın gec kalmamalı sıkmadan ve cok serbest bırakılmadan yetıstırılmelı ayy boyle haberler okuyunca evlat sahıbı olmaktan da korkuyorum artık zamanımız çok kötü

ne izlerim ne yayarım, gören gençlere ibret olsun diye haberi paylaştım açıkcası, o yaş grubu gençler sosyal medyada çok futursuz biraz özellerini korumaya alsınlar, kimseye öyle fazla güvenmesinler, sevişmeleri beni hiç alakadar etmiyor açıkcası ama bu tip saldırıları göz önünde bulundursunlar bunlar olabilecek şeyler çünkü günümüzde

kiz 1 yili askindir sosyal medya fenomeni. yazilarina bakinca 14 yasinda olduguna inanmak guc.

bu da aciklamasi.
satir aralarindaki seks gorusu, alkolluyduk demesi. yani 14 yasindaki kizi bu kadar basi bos birakan ve bu sekilde sosyal medya fenomeni olmasina izin veren aile de suclu bence.

Gerçekten üzüldüm denk gelince bu olaya, bir de kızın adı soyadı, fotoğrafları heryerde açık çocuğunun ismi bile doğru düzgün geçmiyor, arasanız kolay kolay bulamazsınız, hiçbir yerde fotoğrafları yok. -Videoyu izlemedim, orada görünüyor mudur bilmiyorum- Çocuk bu ifşa ettiği ilk kız değilken olaydan güzelce sıyrılıyor, ama kız alakalı alakasız herkesin gündeminde. O kadar saçma sapan, o kadar arada kalmış bir toplumumuz var ki, çok üzülüyorum, çok endişeleniyorum yeni kuşak için, belli bir olgunluğa erişene kadar çok hırpalayacaklar birbirlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…