Buyur işteBizim mahallede bi kadın vardı..Yoldan gecen arabalar kimin kime gelmiş bakardı..Onun işi varsa kızını nöbetçi koyardı..Kızı da tv dalıp pencereden bakmayı unutur fırça yerdi hep :)
Valla bir kısmının yandığını gördüm ama neye yarar kibirde işin fenası bunların çoğu torun torba sahibi insanlar, gün geçirmiş özünü sözünü bilir dersin ama dilinin söyledikleri nereye gider bilmiyorlar, bir kısmı da kızı olmayanlar ne yazık ki, böyle diyorum çünkü nasılsa oğlum var deyip bol keseden yapıyorlar dedikoduyu, hiç düşünmüyorlar birgün dedikodusunu yaptıkları kızlardan birini oğullarının sevebileceğini.
Çok zor çocuk yetiştirmek, sen bir taraftan en iyisini yapmaya çalışırken biryandan da çocukları rahat bırakmayan insanlar olunca daha fazla efor sarfettmek zorunda kalıyorsun yavrunu hepsinden korumak için, çok şükür ben büyüttüm, darısı sizlerin başına inşaallah.
Rabbim herkesin evladını kötülerden korusun.
Bizim mahallede bi kadın vardı..Yoldan gecen arabalar kimin kime gelmiş bakardı..Onun işi varsa kızını nöbetçi koyardı..Kızı da tv dalıp pencereden bakmayı unutur fırça yerdi hep :)
Kızın tweetlerine bakıyordum yanlislikla favoriledim o da beni takip etmeye basladı ya kızın hosuna gidiyor bence oyle ya da boyle ilgi cekmek
Aile ilgisinden yoksun sanırım anne ya geziyor bütün gün yada çalışıyor sevgi eksikliğide olabilir
Canin Facebook'u neden f...k diye sansurleyerek yaziyorsun? Ingilizce bir kufur yazmissin gibi olmus.Kızımızın 6 saat önce f.....k internet hesabından yaptığı açıklama !!!
ya bu mesajı ben ne zaman yazmışım yaptığım iki yorum vardı o da alt alta ben facebooku sansürlemem ki aradım bulamadım kafam karıştıCanin Facebook'u neden f...k diye sansurleyerek yaziyorsun? Ingilizce bir kufur yazmissin gibi olmus.
Ben bu kizin dediklerine inanmiyorum. Su an bir basina, caresiz, koseye sIkIsmis durumda. Herkes ustune geliyor. O da millete ''Yikilmadim ayaktayim. Ben gucluyum, dalga gecilecek bir durum yok, isinize bakin.'' mesaji veriyor ki millet yakasindan dussun. Su an kiza karsi resmen savas baslamis durumda, bu kizcagiz da maglubiyeti kabul etmek istemiyor. Ben dediklerine inanmiyorum. Bir diger noktada kiz su an agir bir travma altinda. Ne hissettigini bilmiyor.
Canin Facebook'u neden f...k diye sansurleyerek yaziyorsun? Ingilizce bir kufur yazmissin gibi olmus.
Ben bu kizin dediklerine inanmiyorum. Su an bir basina, caresiz, koseye sIkIsmis durumda. Herkes ustune geliyor. O da millete ''Yikilmadim ayaktayim. Ben gucluyum, dalga gecilecek bir durum yok, isinize bakin.'' mesaji veriyor ki millet yakasindan dussun. Su an kiza karsi resmen savas baslamis durumda, bu kizcagiz da maglubiyeti kabul etmek istemiyor. Ben dediklerine inanmiyorum. Bir diger noktada kiz su an agir bir travma altinda. Ne hissettigini bilmiyor.
Ben o mesaji sana yazmamistim.ya bu mesajı ben ne zaman yazmışım yaptığım iki yorum vardı o da alt alta ben facebooku sansürlemem ki aradım bulamadım kafam karıştı
Sen yazmışken aklıma geldi, bir kaç gün önce başka bir üyeden alıntı yapıyorlar,ama bana bildirim geliyorBen o mesaji sana yazmamistim.Hatta alintiyi senden de yapmadim, yani yanlis alintiladigimi sanmiyorum. Cunku benim alintiladigim mesaj mrs.who'nun hemen bir sayfa once son mesajina yonelikti, senin mesajin kimbilir hangi sayfada.
Cok ilginc.Paranomal activy.
evet alıntıda adım yazıyo tıklıyorum bişey çıkmıyoBen o mesaji sana yazmamistim.Hatta alintiyi senden de yapmadim, yani yanlis alintiladigimi sanmiyorum. Cunku benim alintiladigim mesaj mrs.who'nun hemen bir sayfa once son mesajina yonelikti, senin mesajin kimbilir hangi sayfada.
Cok ilginc.Paranomal activy.
Tamamen ergen psikolojisi.Canin Facebook'u neden f...k diye sansurleyerek yaziyorsun? Ingilizce bir kufur yazmissin gibi olmus.
Simdi bile agliyordur bence. O benim umrumda degil laflari da numara, guclu ve asi gorunmeye calisiyor. Okula nasil gidiyor, ogretmenlerinin yuzune nasil bakiyor? dusunmek bile istemiyorum. Kizin sosyal hesaplari da hala aktifmis burada yazildigina gore. Yani anne babasi ne yapmaya calisiyor ben gercekten anlamiyorum.Tamamen ergen psikolojisi.
O yaşlarda ben yaptım ama arkasında dururum,olgunum,büyüdüm mesajları verilir etrafa.
20 li yaşlarda anlayacak malesef kendini ne kadar yıprattğını.
Bende anne baba kısmına anlam veremiyorum olayın.Simdi bile agliyordur bence. O benim umrumda degil laflari da numara, guclu ve asi gorunmeye calisiyor. Okula nasil gidiyor, ogretmenlerinin yuzune nasil bakiyor? dusunmek bile istemiyorum. Kizin sosyal hesaplari da hala aktifmis burada yazildigina gore. Yani anne babasi ne yapmaya calisiyor ben gercekten anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?