14 yaşında iki çocuk 'cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla cezalandırıldı!

Ergen çocuğum var ama siyasetten bahsetmez,bahsedenler genelde ülkücü gençlik gördüğüm kadarıyla.
İlk mesajınızı okuduğumda çocuüğunuz yoktur veya küçüktür diye düşünmüştüm böyle büyük büyük konuşunca.
Madem çocuğunuz ergenlik çağında biraz daha empati yapabilirsiniz.
Çocuğunuzun özel bir konuşmada gaza gelip herhangi birine hakaret ettiği veya küfür ettiği için ömürboyu sicilinde taşıyacağı bir ceza almasını istermisiniz?
Lütfen benim çocuğum yapmaz demeyin, ergen bir çocuğun ne kadar çabuk gaza gelebileceğini azçok görüyorsunuzdur..

Tabii ki istemem.O yönden haklısınız,ben olaya farklı açıdan baktım.

Ay bir de benim çocuğum yapmaz cok terbiyelidir kısmı var bu işin. Bunu diyenlerin yuzde doksanı cocugunu arkadas ortamında gorse tanıyamaz. Benim anneme sorsanız Allahımm nasıl terbiyeliyimdir, nasıl minnoşumdur. Arkadas ortamında gorse şok gecirir kadıncağız. Tam bir ikiyüzlüyüm. O yuzden cok guvenmeyin o terbiyeli çocuklarınıza da.

Kendi annem bile bazen beni tanıyamıyor,sen sinirlisin seninle dışarda olunca korkuyorum diyor etrafa sataşırım diye.
Yapıyormuyum evet yapıyorum arada...

Ben çocuklara o muameleyi reva görmüyorum.Ceza alacaklarına da inanmıyorum,sonuçta çocuk.Ama 14 yaşındaki birisi size küfür etse rahatsız olmaz mısınız?
Neyse uzun uzun yazmak isterdim ama yapılacak işlerim var ,çıkmam lazım.

konuyu tam okumadınız sanırım. ceza almışlar zaten
Şikayet edilen öğrencilerden birisinin kınama diğerinin ise okuldan uzaklaştırma cezası aldığı öğrenildi.

MİLLİ EĞİTİM "CEZA VERİN" DEMİŞ!

Kınama cezası alan öğrencinin ailesinin okula giderek uzaklaştırma cezasına itiraz ettiği ve “Milli Eğitim Bakanlığı’na yazışmaları bildirdik. Ceza vermemiz söylendi. Tamam uzaklaştırma cezasını kınama cezasına çevirelim. Ama bunlar dışarıya sızmasın. Yoksa yine ceza veririz” yanıtı ile karşılaştığı belirtildi.

benim kızlarda öyledir çok tatlı terbiyeli ve aynı zamanda sinsi olabilirlermi şimdi ne yapsam

bakanınki bu mesele olmuş.çoluk çocukla uğraşacak kadar boş vaktin çok demek ki

beb 14 yaşındaki bir çocuk küfretse kızarım.ama geleceğini karartacak siciline işleyecek bi ceza almasınıda istemem.ben o küfürü unuturum ama Allah kul hakkını unutmaz

Daha dun whats app grubunda tayyip beyi epeyyy epeeyyyy epeeeeyyyy bir eleştirdim. Iyi de bu kimi bağlar? O zaman evlerimize de gizli kamera koysunlar baksinlar cumhurbaskanina hakaret ediyor muyuz?

Son düzenleme:
Daha dun whats app grubunda tayyip beyi epeyyy epeeyyyy epeeeeyyyy bir eleştirdim. Iyi de bu kimi bağlar. O zaman evlerimize de gizli kamera koysunlar baksinlar cumhurbaskanina hakaret ediyor muyuz?
aman ha dikkat çocuklardan bile ispiyoncu çıkmış bakana kadar gitmiş olay. dikkat et valla
öyle kötü bir dönemdeyizki,ne desek suç oluyor çünkü. muz cumhuriyetine hoşgeldiniz kısaca

Geçen gün de benim jinekoloğumu almışlar gözaltına. Facebook'tan giydirmiş o da. Muhtemelen davalarla galan uğraşacak şimdi.

aman ha dikkat çocuklardan bile ispiyoncu çıkmış bakana kadar gitmiş olay. dikkat et valla
öyle kötü bir dönemdeyizki,ne desek suç oluyor çünkü. muz cumhuriyetine hoşgeldiniz kısaca
Simdi ben hakaret etmiyorum ama karsidaki insnlarin hakaret yelpazesi epey genis. Her seyi hakaret cercevesinde degerlendirebiliyorlar. Iki bebem var hic acimaz mapusa atarlar valla beni.

Babami uyardım o facebooktan eleştiriyor. Susup oturmamiz isteniyor zaten dedi. Iki ucu b.klu degnek anlayacağın

Çocuk çocuktur, küfür eder kızarız, belki kulağını çekeriz bir daha söyleme böyle şeyler ayıp deriz ama okul hayatını veya geleceğini karartacak cezalara gerek yok.

18 yaşına kadar her birey hukuk karşısında çocuktur, istediği kadar yaşıtlarından iri ya da olgun görünsün yine de çocuktur ve ne söylediğini, yaptığını bilecek kadar bilinç oluşmamıştır.

Bir ara polise, askere taş atan çocuklar topluma kazandırılsın diye nasıl çaba sarf ettiyse devlet, yine devlet büyüklüğünü gösterip bu çocukları da kazanmak için çabalamalıdır.

Kendimin 14 yaşındaki hallerini düşünüyorum da gülüyorum çocukluklarıma.

Aman çoluk çocuk bunlar çok da abartmamak lazım. Tabii haber doğru mu değil mi emin olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…