İlk mesajınızı okuduğumda çocuüğunuz yoktur veya küçüktür diye düşünmüştüm böyle büyük büyük konuşunca.Ergen çocuğum var ama siyasetten bahsetmez,bahsedenler genelde ülkücü gençlik gördüğüm kadarıyla.
Tabii ki istemem.O yönden haklısınız,ben olaya farklı açıdan baktım.İlk mesajınızı okuduğumda çocuüğunuz yoktur veya küçüktür diye düşünmüştüm böyle büyük büyük konuşunca.
Madem çocuğunuz ergenlik çağında biraz daha empati yapabilirsiniz.
Çocuğunuzun özel bir konuşmada gaza gelip herhangi birine hakaret ettiği veya küfür ettiği için ömürboyu sicilinde taşıyacağı bir ceza almasını istermisiniz?
Lütfen benim çocuğum yapmaz demeyin, ergen bir çocuğun ne kadar çabuk gaza gelebileceğini azçok görüyorsunuzdur..
Ay bir de benim çocuğum yapmaz cok terbiyelidir kısmı var bu işin. Bunu diyenlerin yuzde doksanı cocugunu arkadas ortamında gorse tanıyamaz. Benim anneme sorsanız Allahımm nasıl terbiyeliyimdir, nasıl minnoşumdur. Arkadas ortamında gorse şok gecirir kadıncağız. Tam bir ikiyüzlüyüm. O yuzden cok guvenmeyin o terbiyeli çocuklarınıza da.
Ben çocuklara o muameleyi reva görmüyorum.Ceza alacaklarına da inanmıyorum,sonuçta çocuk.Ama 14 yaşındaki birisi size küfür etse rahatsız olmaz mısınız?Nasıl bir zihniyetiniz var? Yazık. Umarım sizin çocuklarınız hangi partiden olursa olsun devlet erkanına dil uzatmaz aksi takdirde şu çocuklara reva gördüğünüz muamelenin aynısını çocuklarınız için diliyorum.
konuyu tam okumadınız sanırım. ceza almışlar zatenBen çocuklara o muameleyi reva görmüyorum.Ceza alacaklarına da inanmıyorum,sonuçta çocuk.Ama 14 yaşındaki birisi size küfür etse rahatsız olmaz mısınız?
Neyse uzun uzun yazmak isterdim ama yapılacak işlerim var ,çıkmam lazım.
benim kızlarda öyledir çok tatlı terbiyeli ve aynı zamanda sinsi olabilirlermiAy bir de benim çocuğum yapmaz cok terbiyelidir kısmı var bu işin. Bunu diyenlerin yuzde doksanı cocugunu arkadas ortamında gorse tanıyamaz. Benim anneme sorsanız Allahımm nasıl terbiyeliyimdir, nasıl minnoşumdur. Arkadas ortamında gorse şok gecirir kadıncağız. Tam bir ikiyüzlüyüm. O yuzden cok guvenmeyin o terbiyeli çocuklarınıza da.
beb 14 yaşındaki bir çocuk küfretse kızarım.ama geleceğini karartacak siciline işleyecek bi ceza almasınıda istemem.ben o küfürü unuturum ama Allah kul hakkını unutmazBen çocuklara o muameleyi reva görmüyorum.Ceza alacaklarına da inanmıyorum,sonuçta çocuk.Ama 14 yaşındaki birisi size küfür etse rahatsız olmaz mısınız?
Neyse uzun uzun yazmak isterdim ama yapılacak işlerim var ,çıkmam lazım.
aman ha dikkat çocuklardan bile ispiyoncu çıkmış bakana kadar gitmiş olay. dikkat et vallaDaha dun whats app grubunda tayyip beyi epeyyy epeeyyyy epeeeeyyyy bir eleştirdim. Iyi de bu kimi bağlar. O zaman evlerimize de gizli kamera koysunlar baksinlar cumhurbaskanina hakaret ediyor muyuz?
Simdi ben hakaret etmiyorum ama karsidaki insnlarin hakaret yelpazesi epey genis. Her seyi hakaret cercevesinde degerlendirebiliyorlar. Iki bebem var hic acimaz mapusa atarlar valla beni.aman ha dikkat çocuklardan bile ispiyoncu çıkmış bakana kadar gitmiş olay. dikkat et valla
öyle kötü bir dönemdeyizki,ne desek suç oluyor çünkü. muz cumhuriyetine hoşgeldiniz kısaca
fotaya bayıldım
heran biri bizi gözetliyor olabilir
Oysaki selo başgan ne kadar sempatik değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?